Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuğba Özay mankeni ve CHP partisi

Bone

Öne çıkan mesajlar

zaten olay o
halki dindarlar ve kafirler seklinde 2 ayri kampa cekmek
gelmeyin bu tuzakalra

islamda zorlama dayatma yoktur
develti isin icine sokmadikca anayasadaki kuralalr cignenmedikce istiyorsa 8 turban gecirsin kafasina
bizi ilgilendirmez

ne yazikki bonec gibi bazi genclerimiz bilgisizce bu oltaya dusuyorlar onalrin eline oynuyolar

kimsenin turbanla alip veremedigi yok
turkiyede turban yasakta degil

devlet dairelerinde ve kamusal alanda esit hizmet ve develtin inanc ayrimi yapmamasi ilkesi nedeniyle tum dini semboller gibi oda yasaktir

ama dincielr turban yasagi diye buyuttuler bunu isin aslini laik gecinenelrde bilmiyor turbani takanda

turbanli develtin inancini yasakladigini dusunuyor
laik gecinen ise turban giyenelrin topunun ataturk dusmani oldugunu dusunuyor

danistay baskinindan sonra yapilan protestoda cok hos bir goruntu gordum televizyonda

turbanli bir kiz anitkabire daldi atanin huzuruna gecip turbanini cikardi omuzuna atti saygi durusunda durup cikti ve yeniden bagladi

cok guzel bir manzaraydi gercekten
Sosyal ağlarda paylaş

o ailesinin zorlamasıyla türban takıyordur,samimi müslümanın tavrı bellidir,böyle şovlara yeltenmez.

devletinin ona ayıbını esgeçer,elbet bunlar da çözülür diyerek,ya başını açar,ya peruk takar,ya da devam etmez.bu sefer de kendini harcar devam etmemesiyle,cahil kalır gider.
Sosyal ağlarda paylaş

sov degildi iste o
mitingdede cok sayida turbanli vardi

dindar olsun dinsiz olsun bu ulkede insanlar inanclarina karisilmasini istemiyorlar

hicbir agumanimda tayyip cikmasin karisinin kafasi kapali dememisimdir su saate kadar

basi acik kapali hicbisey farketmiyor

o kizin orada elestirdigi toplumun kamplara ayrilmaya calisilmasiydi

dincielr vs laikler seklinde bir ayrima gitmeye calisiyorlar

laikler diye tanimaldikalri kitlenin islam karsiti oldugunu ve turbani toptan yasakliyi insanalrin inanclarini kisitlamaya calsitiklarini empoze ediyorlar

diger tarafa ise tum turban takanalrin yobaz oldugu ataturk dusmani oldugu ve seriat yanlisi oldugu empoze ediliyor

turban takmiyan biride pek hala gerici olabilir ornekleri cok var
ayni sekidle turban takipta laikligi benimsiyen cok sayida vatandasimizda var

o kizin orda elestirdigi oydu sov filan yapmadi ilgi cekmeye calismadi

kendi gucunun yettigince protesto etti insanalrin din ugruna oldurulmesini
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar yazdım yazdım yazdım ama baktım ki bir şey fark etmeyecek havanda yien su dövülecek sildim ayzdıkalrımı..

hep de diyorum kendime "git bi toplantıda, münazarada konuş siber ortanmlarda konuşma" ama ı ıh olmuyorir türlü

bu tür şeyleri buralarda konuşarak yanlış yapıyoruz işte..

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 20:23 tarihinde, BabacumMostors tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sorun bakalım mankenler partiler hakkında neler biliyorlar. Tuğba Özay yada farketmez diğer mankenler siyaset hakkında ne biliyorlar? Yada yorum yapabilecekler mi? Dolayısıyla A partisine üye olsalar ne olur B partisine üye olsalar ne olur. Onlar için bir farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

@Babacum: onu bunu boş ver.. bu hatunun frikik mrikik videosu falan var mı link ver.. bi de caps alalım! oh$$

yahu özgür ülke, kadın üye olmuş.. hatun tv'den konuşmuş, rahatsız olurlarsa keserler biletini gerisi safsata...

Hem size ne lan hatunun partisinden.. Tuğba ya laf sööletmem diycem ama pek de takmıyorum.. bi de bu kadın biraz Tuncay Şanlı'ya mı benziyo ne? ya da tuncay buna benziyo.. işte öle bişi..

kendisini das-aAa grup seks sevenler partisine bekliyoruz.. yakışır!
Sosyal ağlarda paylaş

Fotomodel maken oyuncu şarkıcı siyasi bürokratik demokratik toplumsalfonetik Tuğba Özay
Hoppidi pinnak programına yaptığı açıklamada paticik.com kullanıcılarının çok üstüne geldiğini ve anlayışsız olduklarını açıkladı.
Mustafanın sevgilisinin kardeşiyle çıktıktan sonra mustafayla çıkmaya başlayan ve daha sonra mustafanın patronun oğluyla nişanlanan tuğba özay paticik.com kullanıcıları için seviyesiz olduklarından bahsetti.
Mankenin hala eski dildo kralı Nurullah binallahbin in oğlu abidin binallabin ile beraberliği var.

meali : İyide yapmış aday olarak.Helal olsun tebrikler.En azından kim olduğunu ne halt yediğini biliyoruz.Darısı diğer mankenlerin başına.Gereksiz politikacıları mecliste görmektense manken ablalarımızın mecliste ceylan derisi koltuklarında otururken g-string frikiklerini verip kürsüye giderken arz-u endam etmelerini yeğlerim.
Hiç olmazsa birkaç milletvekili tanırız.

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 20:37 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

diğer mankenleri de das-aAa nargile sevenler partisine bekliyoruz..

das-aAa nargile sevenler partisi
das_aAa kanarya sevenler derneği sevenler partisi
das-aAa 250gr kıyma versene abi diyenler partisi
das-aAa masa devirip ceket yakan magandalar partisi
das-aAa meme açan gerdan kıran dansöz sevenler partisi

sağ sol demeden tüm halkı kucaklıyan tek parti!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...