Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=6340287&tarih=2007-04-17 Anlamıyorum bu kadını ben. Nedir yani kimdir ne yapıyordur, neden CHP'ye geçmiştir, CHP milletvekili midir? Bakan mı olacaktır? Başbakan olma riski var mıdır? Yoksa Cumhurbaşkanı adayımız bu mu olacaktır? Gökten 3 elma düşerse, serçe parmak "hani bana hani bana" demez mi? Çok ayıp. Efendim, bir maruzatım olacaktı. Bir CHP'li olarak bu, Tekbir (a.k.a Allahuekber) Giyim'in moda akımına katılıp, hayır (hayıııır!) dualarımızla birlikte tesettür altına girip podyumda turist edasıyla dolaşmış. Efendim, iş bu kadın, CHP'li olmasına karşın, neden Tekbir giyim gibi biribir hadisenin tanıtım hadisesine gitmiş bulunmakta? Tamam, mankenler "parayı basan düdüğü çalar" yöntemiyle çalışmaktadır. Tekbir giyim ise, bol parasını mankenlerin üstüne saçarak, podyumda birçok mankenimizin tesettür altına girmesini sağlayarak, bu şekilde de teşekkür, ah pardon, tesettür hadisesinin imajını güçlendirme çalışmaları yapmaktadır. Ancak bir CHP'li olarak Tuğba Özay'ın da bu mankenlerden birisi olması beni şaşırttı. Yani nedir bunun altındaki vızırvırt? Neden CHP'li biri olan Tuğba Özay gidip de Tekbir giyim'e destek verir? Birileri çıkıp da "CHP'liler bile AKP'lilerle işbirliği yapıyor" demez midir ki? Ben tutup da CHP'ye oy verirsem, milletvekili olarak kendi partisinin imajını doğru düzgün tutturamayan bir manken gelirse şeyt olmaz mı? Bu arada Tuğba Ünsal, Tuğda Özay, Tuğba Özerk derken iyice lo lo lo oldum, kafam allak bullak oldu. Bir su ver ordan çucuum, sakinleşiyim. Oh be. bonus olarak: http://www.youtube.com/watch?v=PoUGCN8FV1c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ben garip birsey göremedim? Ne yani bir CHP'linin müslüman olmasi ya da o tarz seylerle alakasi olmasi yasak midir? Pek sacmalamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sosyetik olma meselesi tamamen... baktı ki herkes diniyle artistlik yapıyor. Dini malzeme eden her ünlü televizyonda, o da oraya çıkıyo ne olacak. bunun chpyle falan bir alakası yok. tabi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Sana sorsun abi bir dahaki sefere. Hatta podyuma hiç çıkmasın midemiz kalkıyor her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ya arkadaşım bu kadının siyasetle ilgisi mi var girmiş partiye üye olmuş sadece. Üyelere aylık topic açma kotası koyulması gerektiği kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bir partiye resmi olarak üye olmak o partinin ekonomik ve sosyal görüşünü paylaştığını resmi olarak beyan etmek ise tuğba özay kendi fikirlriyle alenen çelişik durumdadır bone bunu söylemeye çalıştı bence modern bir ülke tasfirinde ninelerimizin ki gibi başı örtecek çekilde eşarp kullanmak var ama bu derece sıkmabaş-tesettüre girmek kabul edilebilir bir şey değil keza CHP bünyesince de kabul edilir bir şey değil ama nedir ajans "gideceksin çıkacaksın" demiştir o da patronu ne derse onu yapmaktadır. hem ne malum yarın öbürgün birilerinin çıkıp "işte CHP gibi bir partinin üyelerini böyle parayla kapatırız" diyemez mi? o zaman ne cevap verebilir modern Türkiye'nin insanı? daha fazla ayrıntılanmadan bu kadarlık bırakayım ben zaten yeterince beyindeki çarkları çalıştırırsanız daha derinde neler olduğunu kendiniz de bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: Ben garip birsey göremedim? Ne yani bir CHP'linin müslüman olmasi ya da o tarz seylerle alakasi olmasi yasak midir? Pek sacmalamissin. müslüman olmak ayrı, tesettür'ü desteklemek ayrı. burda oturup istersen uzun uzadıya islamiyet'te tesettür'ün olmadığını tartışabiliriz. saçmalamışsın diyorsun demek ki konuyu anlamamışsın. chp tesettür'ü destekliyor mu, hayır. akp tesettür'ü destekliyor mu, evet. tekbir giyim ne? tesettür isteyenler için giysiler yapan bir şirket. ee, sen chp'li birisi olarak tekbir giyimin gösterisine gidip, tesettür giyersen, chp'nin fikirlerini haksız çıkartıp akp'ye destek vermiş olmaz mısın? hala saçmalamışsın diyorsan yazdıklarımı bir daha oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 şebnem şifır da dyp'ye girmişti, adamlar egleniyor yahu, biz de bunlara oy falan atıcaz genel seçimlerde vay halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Yani bir partiye giren herkes aynı fikre sahip olmak zorunda. Bravo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 tugba özay sonuçta para alıpta cıkıo tessettür defilesine ajansı aracılıgyla.tugba özay chp başkanı olsaydı o zaman degişik gelebilirdi bu ama sadece partiyi destekleyen üye bir insan deişik bişi yok bence eva bilmemne diye bi hatunda akp ye girmek istemiş ama giderken basın ordusuyla gittigi için almamışlardı.eğer öle olmasaydı da alsalardı oda saçma olurdu sana göre.cunku eva bilmemne denen hatun bildigin cıplak takılan bi ablamız.akp yi destekledigini söylemiş.kapanmasımı lzm? [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 22:04 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: bir partiye resmi olarak üye olmak o partinin ekonomik ve sosyal görüşünü paylaştığını resmi olarak beyan etmek ise tuğba özay kendi fikirlriyle alenen çelişik durumdadır bone bunu söylemeye çalıştı bence modern bir ülke tasfirinde ninelerimizin ki gibi başı örtecek çekilde eşarp kullanmak var ama bu derece sıkmabaş-tesettüre girmek kabul edilebilir bir şey değil keza CHP bünyesince de kabul edilir bir şey değil ama nedir ajans "gideceksin çıkacaksın" demiştir o da patronu ne derse onu yapmaktadır. hem ne malum yarın öbürgün birilerinin çıkıp "işte CHP gibi bir partinin üyelerini böyle parayla kapatırız" diyemez mi? o zaman ne cevap verebilir modern Türkiye'nin insanı? daha fazla ayrıntılanmadan bu kadarlık bırakayım ben zaten yeterince beyindeki çarkları çalıştırırsanız daha derinde neler olduğunu kendiniz de bulabilirsiniz valla anlamıyorum abi, olaylar iyice karıştı. şu derindikileri de anlatsana biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ya sonçta hatun profesyonel manken. iç çamaşırı defilesine çıkar ardından tesettür defilesine çıkar. iç çamaşırı defilesini çıkınca nasıl iç çamaşırını destekliyo demiyosak tesettür defilesine çıkıncada tesettürü destekliyo demiyoruz. o firmada tesettürü yayma vizyonlu değil tesettür giymek isteyenlere tesettür satma vizyonlu bi firma. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 22:13 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 İç çamaşırını desteklemek nedir abi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 normal bişi bence, yadırganacak fazla birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: hem ne malum yarın öbürgün birilerinin çıkıp "işte CHP gibi bir partinin üyelerini böyle parayla kapatırız" diyemez mi? o zaman ne cevap verebilir modern Türkiye'nin insanı? şöyle bir cevap verebilir mesela: çıktı defileye 2 saat türbanla takıldı, paranızı da sömürdü ooh. geri kalan hayatı boyunca bikini ile gözlerimizi şenlendirmeye devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 gözlerimizi senlendirmek ne demek oluyor bir chp milletvekili o.. mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 parayla kapatırız ne demek o zaman [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 22:57 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 @werewolf; aslıdna burada mantksız olan birilerinin temel fikrilerini paylaşmadığı bir topluluğa üye olamsı değil midir? sol görüşlü biri kalkıp sağ görüşlü bir partiye girer mi? hukuk nezdinde bir topluluğa üye olmak bir çok yönden kanıt olarak sunulabiliniyor yani hukuken ve mantıken bir partiye üye oalcaksan onun fikirlerini paylaıyor olman ve o fikirleri paylaşıyor olduğunu resmen kabul etmen gerekiyor. ha tabii CHP içerisinde CHP deki oalylara kızıp AKP ye geçen millet vekili de var yok değil, evet bu geçiş onun görüşünün belki de bir anda değiştirdiğinin de çok açık kanıtı olmayabilir ama hukuk teorisinde o bir AKP fikirdaşı. ve söylediği her sözle üyesi olduğu partinin fikirleriyle örtüşdüğü düşünülür hatta verdiği demeçlerle biz "AKP kendi işinde elişiyor" ifadesini kullanabiliyoruz. kaçırdığım ya da yanılgıya düştüğüm bir yer varsa bileyim yanlışlarımdan doğruları bulayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 oaparayla kapatırız demeik "işte para uğruna ideallerini ve fikirlerini kenara atıp savunduğu bütün düşünceleri yıkabilen sığ , etik değerlerden yoksun insanlarsınız" demek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 pek sevmiyorum bende bu hatunu. at gibi bir kadın zaten. bi yerde görmüştüm maşallah deve gibi bir boyu var. garantiarkadas diye bir arkadaşlık siteside açmış aynı zamanda. aslına bakılırsa biraz uyanık bir hatun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Tesettür olayının bir parti için temel bir fikir olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 işi gereği türban taktı diye değerlerinden vazgeçmiş mi oluyor. ben olsam takmam ayrı konu ama garip de değil bunu yapması. 2 saat kafası kapalı kalacak alacak parasını arkasından tekrar kafasını ve hatta tüm vücudunu açıp mankenlik yapmaya devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 abi yapma sikayet edicek simdi senide offtopic elestiriyor diye topic e donersek cok sacma bi konu sir sansasyon olsun diye medya tarzi yaratilmis simdi atiyorum AKP uyesi bi adam icki icse veya ben ataturkcuyum dese AAAAA Inanmiyoruuuum mu diyicegiz sen ataturkcu olamssin yada icki icemessin cunki AKP lisinmi dicez elestiri guzelde mantikta bir yere kadar hatun gercek hayatinda turban giyse bile CHP nin goruslerini savunuyor olabilir Laiklik demek kimsenin inancina karismamak demektir Laiklik ilkesini benimsiyorsan sokaktaki turbanliyi elestiremessin bu ulkede turban yasagi yoktur nede turban liaklige akrsi bir tehlikedir siyasal sembol yapanlar vardir dogrudur ama butun turbanlilar yobazdir da diyemessin Turbanli biri pek hala laik olabilir asil turbali birini yobaz ongurusyle elestirmek ve bu sekilde oyuncak haline getirmek laikligi cignemektir Laiklik kisinin inancinin kendi disinda baskalarini baglamamasidir, tanri ile kul arasina develt gibi 3. kisilerin girmemesidir laiklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 aklima geldi de Viktor söyledikten sonra, 14 nisan mitinginde basörtülü binlerce bayan vardi neden taslamadiniz merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 mitingde başörtülü gördüm de türbanlı görmedim ben. varsa da zaten kamu alanı değil ki meydan niye taşlansın. sokakta haç kolye takan adam görsek taşlicak mıyız ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar