Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde kuş alacak yer?


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bir papağan alayım diyorum. ben konuşayım o tekrarlasın falan.

Gidip herhangi bir petshoptan alabilirim normalde ama, kuş gribiydi hastalığıydı falan tırsar olduk, aldığımız kuş 2 gün sonra ölür mölür tribe girmeyelim... şöyle sağlıklı güvenlilecek bir pet shop neresi var İzmirde?
Mesaj tarihi:
jako falan alacaksan dikkat et. bazen haycanı yakalarken ve türkiye ye getirirken çok acı veriyorlar. insana bir daha yaklaşmıyor. mümkünse türkiye de doğmuş olanından seç. ayrıca konuşma kapasitesi en fazla olan papağan jako.

ayrıca hayvan kuş gribiyse hayvanın öldüğüne üzülmen yersiz. sen de gideceksin bi kaç güne sonuçta.

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 19:52 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kuş gribi daha bulaşacak raddeye gelmedi benim bildiğim. yemediğim taktirde tabi. ayrıca jako falan nedir bilmiyorum ben nedir onlar? biraz araştırsam iyi olacak sanırım:) bir de fiyatları ne civardadır bilen var mı?

edit: az önce jako falan baktım da fiyatları baya kazıkmış 350ytl falan diyorlar. şöyle 40-50 milyonluk papağanlar arıyorum. o fiyata varsa tabi.

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 21:52 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sultan papağanları var sanırım o fiyata. ama 90 milyona falan da gördüğümü sanıyorum. cennet papağanı ucuzdur ama konuşma kapasitesi çok düşük hatta yok denebilecek düzeyde. satan adam konuşur der inanma.
Mesaj tarihi:
evet muhabbet etmişliğim var bunlarla. rakı içebilseler deli muhabbet döner aslında yahu. da ölüyorlar.

bi de lütfen yakup koymayın şunların adını.lütfen. tahminim bu papağanların %78.21 inin adı yakup. fuck up filan koyun eve kız gelirse karizma yaparsınız.
Mesaj tarihi:
oradan balık almıştım dikkat etmeden. parazitli çıkmıştı. tüm akvaryum kırıldı tabi tüm yunuslarımı kaybettim. bir daha da uğramadım tabi oraya. ama hepsi öyle midir bilemem.
×
×
  • Yeni Oluştur...