MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Arkadaşlar bir papağan alayım diyorum. ben konuşayım o tekrarlasın falan. Gidip herhangi bir petshoptan alabilirim normalde ama, kuş gribiydi hastalığıydı falan tırsar olduk, aldığımız kuş 2 gün sonra ölür mölür tribe girmeyelim... şöyle sağlıklı güvenlilecek bir pet shop neresi var İzmirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 jako falan alacaksan dikkat et. bazen haycanı yakalarken ve türkiye ye getirirken çok acı veriyorlar. insana bir daha yaklaşmıyor. mümkünse türkiye de doğmuş olanından seç. ayrıca konuşma kapasitesi en fazla olan papağan jako. ayrıca hayvan kuş gribiyse hayvanın öldüğüne üzülmen yersiz. sen de gideceksin bi kaç güne sonuçta. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 19:52 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hahaha öldüğüne üzülme sende gidersin sdfhudsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 kuş gribi daha bulaşacak raddeye gelmedi benim bildiğim. yemediğim taktirde tabi. ayrıca jako falan nedir bilmiyorum ben nedir onlar? biraz araştırsam iyi olacak sanırım:) bir de fiyatları ne civardadır bilen var mı? edit: az önce jako falan baktım da fiyatları baya kazıkmış 350ytl falan diyorlar. şöyle 40-50 milyonluk papağanlar arıyorum. o fiyata varsa tabi. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 21:52 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sultan papağanları var sanırım o fiyata. ama 90 milyona falan da gördüğümü sanıyorum. cennet papağanı ucuzdur ama konuşma kapasitesi çok düşük hatta yok denebilecek düzeyde. satan adam konuşur der inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 wikipedia'da jakolar 1000 kelimeye kadar hafızası var diyor. Oturur muhabbet edersin bu papağan'la ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 evet muhabbet etmişliğim var bunlarla. rakı içebilseler deli muhabbet döner aslında yahu. da ölüyorlar. bi de lütfen yakup koymayın şunların adını.lütfen. tahminim bu papağanların %78.21 inin adı yakup. fuck up filan koyun eve kız gelirse karizma yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yakup ne lan??? ehueuaeuaeu. yok öldürseler koymam öyle bir isim falan. bu arada hala eli yüzü düzgün bir papağan bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Evlenilecek Eli Yüzü Düzgün Papağan Arayışları İçindeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 istiyorsan benimkini vereyim sana,ama pisman olursun.2 gün sonra geri getirme yani. muhabbet kusu,mecazi değil ciddi muhabbet ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 "istiyosan benimkini vereyim" ağır kaçmış yahu. ayar da bi yere kadar. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hay masum bi "kuş" topiini ne hale getirdiniz lan. utanın:D asdasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 o getirdi ben suçsuzum. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ghost boo nun mesajında tahrik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ne kadr kaliteli+sağlıklı bilmiorum ama kemeraltında bol miktarda evcil hayvan satan yerler var, bi oralara sor istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 oradan balık almıştım dikkat etmeden. parazitli çıkmıştı. tüm akvaryum kırıldı tabi tüm yunuslarımı kaybettim. bir daha da uğramadım tabi oraya. ama hepsi öyle midir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 sultan rulz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 said: tahminim bu papağanların %78.21 inin adı yakup. Geri kalan %21.79 u da cafer. Aslında cafer yakuptan daha fazla sanırım papağan aleminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar