Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cradle of Filth tavsiyeleri

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

hiç şarkı şarkı ayıramam cradle of filth'i, 4 tane çok çok önemli çok güzel albümleri var.

-Vempire
-Dusk & Her Embrace
-Cruelty & The Beast
-Midian

bu dördünü herhangi bir black metal, zöt metal, höark metal grubunun albümüne değişmem. Cof'taki düzenlemeleri, ingiliz dili ve edebiyatı fakültesi ayarında şarkı sözlerini, karanlık atmosferi, coşkuyu ve nefreti başka bir gruptan temin edebilmek mümkün değildir. ancak sadece bu 4 albümden bahsediyorum, sonradan biraz vasat oldular gibime geliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca bak güzel kardeşim. black metal dinlemediysen -ki dinlememişsin- karanlığı başka bir grubun veremeyeceğini nerden çıkarıyorsun. afedersin de bok veremez.

hiç bir black metal parçasına değişmem demişsin. e ulan dinlememişsin ki black metal. nasıl fikir sahibi oluyorsunuz bilmiyorum sizi. saçma yorumlar sapan insanlar.

-abi çok kötü o dizi ya hiç sevmiyorum.
+kaç bölümünü izledin necati?
-hiç abi.
+sopamı getir necati zamanın gelmiş senin.
Sosyal ağlarda paylaş

"bu dördünü herhangi bir black metal, zöt metal, höark metal grubunun albümüne değişmem. Cof'taki düzenlemeleri, ingiliz dili ve edebiyatı fakültesi ayarında şarkı sözlerini, karanlık atmosferi, coşkuyu ve nefreti başka bir gruptan temin edebilmek mümkün değildir."

yani kesin. hayatta temin edemezsiniz. böyle adamlarla dalga geçtim, geçiyorum, geçeceğim. "hem hiç bi black metal drubunu dinlemedim" diyip hem de "bu albümü hiç bi black metal albumune değişmem" demek cehaletin ta kendisidir. ok b@b?

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 22:22 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şaka mı bu üslup? zevk meselesidir bu konu, acaba batan durum nedir gerçekten merak ettim, naptılar abi dani bişey mi yaptı sana diye sorasım da geldi. Cof blacktir veya öledir böledir tartışılmak istenen o değil. Konu başından beri takındığın üslup ve genellemeler sanata nasıl yaklaştığın konusunda kötü bir izlenim yaratıyor. Bu müziği sınıflandırmak malesef kimseye birşey katmaz. Ben de sevmem ha illa sınıflandırmak istiyosanız kendi fikrimce Black&Gothic çalışıyor bu arkadaşlar konsept olarak. Neyse sonuç olarak kırmızı ne güzeldir ne de çirkin. "Kırmızıya bulaşmayın" tarzı ifadeler komikçe.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken biliyormusun bende senin gibilerle hep dalga geçiyorum. Kendisini yüz yılların müzik dinleyicisi herşeyi bildiğini sandığı insanlar gibi. Ukalalık güzel birşey değildir. Sevmiyorsanda, uyuz oluyorsanda belli etmeyeceksin. Düşüncelerini söylemek serbest olabilir fakat kurallar altında unutma ki karşıda ki kişiyi küçültecek şekilde düşüncelerini paylaşamazsın. Burdan 2 şey anlıyoruz:
1- Kendimizi birşey sanmıyoruz.

2- Zevkler farklıdır

Bana göre hakan şükür'den iyi kafa atan yok derim bu benim düşüncemdir. Diğeri çıkar dawn of dreams en baba gothic metal grubudur der saygı duyarım. Çünkü bu onun düşüncesidir.

Biraz olgunlaş. İnsanların düşüncelerine saygı duymayı öğren.
Sosyal ağlarda paylaş

evladım, kinder sürpriz yumurtadan çıkmış gibi, bilmeden etmeden bana ithamlarda bulunma. "hiçbir black metal grubu dinlemedim" falan da demedim. istersen sayiyim, ben zamanında gayet black metal dinledim, mayheminden, burzumun aske'sinden, ulver-nattens madrigal'inden, dark funeral'ından, marduk'undan, immortal'ına, emperor'una kadar dinledim.

artık dinlemiyorum çünkü zaman içersinde müzik zevkim biraz değişti, bana kalitesiz geliyo black metal, ne bileyim zevk almıyorum işte. bana göre de cradle of filth'ten aldığım o karanlık haz, başka bi grupta bu kadar zerafetle, bu kadar başarılı bi şekilde bulunmuyo. o yüzden de üstte saydığım gruplara veya albümlere değişmem evet, benim için cradle of filth'tir olay. hayır bunlar daha güzel işliyo, bunlar daha etkileyici diyosan o da senin fikrindir, böyle gereksiz açıklamalar yapmana, komik olduğunu zannettiğin diyaloglar falan yazmana lüzum yok.

burda bi arkadaş da tavsiye sormuş, güzel güzel yazıyorum. evet black metal kalitesizdir, zaten kasıtlı olarak kalitesizdir, prodüksiyonları kötüdür, gitarları çirkindir, bilinçli bi seçimdir bu eyvallah yani.
Sosyal ağlarda paylaş

@sir

en sondaki yorumu yazmasan inanıcam, dinlediğine dediğin grupları. heyhat.

beraber yazıyoruz burada, gülüyoruz, eğleniyoruz. nefis.

verin ayarları efenim. verin bekliyoruz burada. lütfen.

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 23:26 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır Laraken neyin peşindeyiz anlamadım?
Cof dan parça tavsiyeleri başlığı altında Cof un black metal olup olmadığına , hala o tartışmanın bittiği halde
senin devam etmeni takip ediyoruz.
Tamam müzik türü hakkında yorum yapabiliriz , bu hardcore , black metal , heavy metal cart cürt.
Ama gidip Fear of the dark coverını iğrenç olup olmadığı hakkında yorum yapmamız çok yersiz.
Ben severim , sen sevmezsin.
Ben sadece kendi adıma şarkıyı sevdiğim için tavsiyede bulundum.
He indirir , indirmez bilmem artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
humana Inspired to nightmare
Nocturnal Supremacy
the Forest Whispers My Name
the Twisted Nails Of Faith

@polly enstrümental ve sağlam şarkılardır tavsiye ederim.Tabi versiyon değişikleri olabilir.Bende yeni yeni dinliyorum bu grubu orjinallerinde sadece enstrüman olmayabilir.

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 10:33 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...