Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: Sensible demiş ki ; Onun kısaltması var:congrats. Günlük hayatta ne kadar kullanılıyor bilmiyorum ama dizilerde falan duymuştum. evet hocam, Red Alert'e rusları seçince cok geçiyodu congrats general. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bi ar yu seks bi de go hotel yeter de artar türk gencine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bonec, abi sonuna kadar katılıyorum sana ben de o iki kelimeyi kullanmaktan korkanlardanım rüyalarıma filan girerdi hazırlık okurken, böyle mesela yolda yürür idim bir kız keserdi beni ama deli gibi bende hani pardon bişey sorabilirmiyim ayağına tanışmaya kasardım ama excuse me diyemezdim. İşte çok korkarım bu yüzden diyemicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Congratulations değil de Unconscientiousness zordur bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 birisine çarpınca yada çarpma anına gelip de tökezlemesine sebep olunca sorry der ilerlersin birisine bişi soracakken excuse me der cümleye geçersin ha, sory diyip de sorunu sorabilirsin ama pek şık kaçmıyor :) Bravo ve congratulations da benzer kullanım farklılıklarına sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bonec almanca öğrenme sakin hala enşuldigung diyemiyorum çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Oha Chem o ne be, ilk kez gördüm ben o kelimeyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 unconsciousness çıkıyor bir de bayağı sık karşına eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 excuse me günlük hayatta cok kullanılıyor. conguratulations ise daha resmi ve özel durumlarda kullanılıyor. bence ikisini de söylemek kolay, telafuz konusunda pek sıkıntı çekmeyen biriyim. koca kafalar süpermiş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 comprehension scrutinize colleague opportunity miscellaneous supercalifragilisticexpialidocious = şaka değil flibbertigibbet authentication authorization procrastine neurochirurgy associated press otorhinolaryngology otorinolaringolog improbable visualization abbreviation şimdilik bunları veriyorum ödev olarak bitiren özelden gelsin çalışacak daha çooook kelime var hepsinden önce kangırıleyşıns demeyi çözenler bide bunu okusunlar congratulatory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 kitlendim sheref =) one yauauuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 consociational Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: unconsciousness çıkıyor bir de bayağı sık karşına eheh unconsciousnessless ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 oyle kelimeleri kolay soylemek icin turkcedeki gibi hecelere ayirin... araya f. ekleyin, daha cok hosunuza gider oluyo... hatta ilk basta insanlar ne dedi bu falan diyo, ondan sonra oha "so cooool " oluyosunuz :) kongracu-fucking-leysins gibi... edit: bi de water demek zor, istedigini anlatmaksa bir o kadar cetrefillidir... [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 02:40 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ben de sevmem şu water kelimesini. Bi kere "votır" diil. "vatır" hiç diil. "voadır" tarzı bi söylenişi var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 v!=w sorun ordan cikiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 comprehension scrutinize colleague opportunity abi tamamda boyle kelimeleri telafuz edemeyen zaten konusmasin, ha direk okuyunca belki cikaramazsin da duyduktan sonra hicbir zorlugu yok. excuse me yerine de squeeze me kullanabilirsin boneC, mutemafuckingdiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Water okunurken t sesi dil damağa deyip çekiliyor d gibi oluyor, vatır derkenki tır T sesi çıkmıyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 abi rigluos demis iste yukarda d filan degil olay w. ayrica bolgeye gore herkes farkli soyluyo, nerenin ingilizcsine gore yaziyoruz burda? vuuda diyen de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 valla bize amerikan ile ingiliz arası bişi öğretiyolar sanırım hazırlıkta ingilizdi, bi ara amerikan oldu, sınıf hoca değiştikce değişiyor eheh dil bölümüneyim hala ben [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 03:15 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Film izledikçe oturuo öyle eyler. İngiliz ve iskoç aksanı mukemmel mesela. Water = vouvta diye okuyabilirsin zenciysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 heyy whatz up man? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=tQrRZtY6T3s&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bone sen iyisin gene .. toptan telafuz yok ben napıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 three nefret ediyorum icinde th olan kelimelerden okulda herkes benle dalga geciyo three yerine tree deyince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar