demorah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Geçen istiklal caddesinde yürürken el ilanlarıyla farkına vardığımız in the van taksimde açıldı. 2 hafta önce gittiimizde taşınmaları hala devam ediyordu Umarım bu hafta sonu gittiğimizde tamamen açılmışlardır =) binlerce çeşit animeleri varmış ve bazı günler özel gösterim yapmayı düşünüyolar İçerisi nekadar küçükte olsa istanbulun böyle bir yere ihtiyacı vardı^^ eskiden homeparty yapılan bir mekanmış Girişi zor farkedebilirsiniz merdivenlerle aşağıya doğru inilerek giriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yine istanbul, kahıretsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 aman allahım sonunda ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bizimde tepkimiz aynı oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Süper, ilk fırsatta gitmek lazım. Çizim de süfermiş bu arada =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Niye Avrupa Yakası'nda ya asfzckvlşv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 napim asteroth bir tarayıcım bile yok =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 tuzak olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Girişi burası olsa gerek? [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 evet=) aynen öyle ne zaman gittin Açılmışlarmı tamamen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ehuehe yanlış anlaşılma oldu, gitmedim ben henüz, websitesinden aldım resmi =P Ahanda burası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 çizimin hastası oldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 proje hocam görse öldürür keser biçer beni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Çok güzel dışı bi de içini görmek lazım ama ankaradayım. Biri benim için yapar artık. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 14:25 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 e parti olayindan baska animeyle ilgili bisi goremedim sitelerinde e patiler konusun kararlastirin kapatalim mekani bi anime partisi verelim bari ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 orda olsa olsa hentai partisi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 İstiklâl Caddesi'nde yürürken gözüme ilişen Naruto ardından da Kakashi sayesinde bu yerin ismini buradan duyuyor olabilirsiniz (oha be bu kadar da övünmezki bir insan =P) İçeri ilk açıldığı gün gittik birlikte (2. grup olarak). Ortamı ilk girdiğim zaman pek de beğendiğimi söyleyemem lâkin üst kata çıktıktan sonra (ahşap, asma bir kat var yukarıda) fikrim biraz değişti. Hani ilk gün olması sebebiyle mi yoksa hep mi öyle bilemem ama sahibi (yada bizimle konuşan her kimse =P) çok hoş bir insana benziyor. Böyle bir şeyin daha önceden olmaması sebebiyle biraz tedirginler ilerleyeceği konusunda. Fakat planladıkları şey -bize anlattığı kadarıyla- hagi gün hangi animenin gösterileceği belirli olacak. Biz gittiğimiz zaman da zaten mail adreslerimizi bize haber vermek için aldı (ellerimle yazdım =P). Projektör alıp üst kata çıktığınız zaman dışarı bakınca karşınızda olan dev boşluğa beyaz perde asmayı düşünüyorlar. Gösterimler bu şekilde olacak. Biz gittiğimiz zaman daha çok ama çok yeni oldukları belli oluyordu. -O zaman- henüz anime satışı yapıyorlardı sadece. Yani sadece gösterimden ibaret bir yer değil. İstediğiniz animeleri oradan da satın alabilirsiniz =) İleriye yönelik planlarından birisi de anime oyunları oynama imkanı olacakmış. Yani beklerken oturup Naruto Ultimate Hero oynayabileceğiz. Daha fazla detaylı bilgiyi bu haftasonu Demorah ile gittiğimiz zaman siz pati halkı için toplayacağız. Fotolarda cabası olacak ;) @Demorah: Kızdım sana. Ben aççaktım bu konuyu. İlk ben farkettim bi kere. Hıh. :tripatanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Patice Toplanıp Gidelim Bi Gün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 anime figürleri, kapsül oyuncaklari falan satıyormu mekan ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 satiyorsa yarin ordayim :P biktim hlj yi 15 gun beklemekten ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Oyuncak/Figür/Biblo tarzı şeyler görmedim açıkçası ama getirmeleri için teklifte bulunurum. @Kenshin: Biz Cumartesi günü Demorah ile gidicez. İstersen gel sende. Hatta gelebilecek olanlar arasında 21'inde animeci patilere özel bir buluşma ayarlayalım mı? Bu bahsettiğim buluşmaya katılabilecek olanlar telefon numaralarını özel mesaj olarak yollasınlar isterlerse. Sonra Taksim'de buluşmakta sorun çıkmasın. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 18:05 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Gidelim sevgili pati üyeleri, toplanın gidelim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ya burası parti organisasyonları yapan bi yer değilmiydi yaw ne zaman anime olayına girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bensiz gitmeynnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 gdn bakalım -_-' *kıskanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar