Arma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Küfür etmek bir sanattır.Ağzımdan düşmez. Yeri geldiğinde okkalı söverim. Şu an çok pis sövüyom mesela :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 küfür ettiğimin farkına varamiyorum genelde :( rahat bir ortamda olunca ama edilmeyecek yerde de etmemeye çok özen gösteririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Tabiki. Ortama direk eaamuğğaa gooyyim diye dalmıyoruz. Yerinde ve ortamında küfür ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 8saatlik ünideki derslerden sonra eve dönüşte, otobüste oturmuş müziğimi dinlerken, adamın biri bembeyaz ayakkabıma basıp, kafasını bana döndürüp hiçbişey olmamış gibi davranırsa, yüksek sesle- sonucu düşünmeksizin küfür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Genelde gülmek için küfür ederim. Ettiğim merciiler az çok bellidir aslında. Rektörlük, ÖSYM, YÖK, TÜSF, TAF...vs. Orjinal küfür üretmeye çalışırız Erman ile. Sen de bilirsin =) Senin gibi olmuyor mu peki? Gayet tabii oluyor. Mesela; "Ulan Tello$ olsaydı şimdi ne güzel içerdik _ _ _" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Öyle küfür güzel be abi, siz de kullanın böyle. Ben mesela sevdiğim arkadaşlarıma küfrederim, onlar da bana eder. Güleriz sonra. Zevkli oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ben genellikle sevdiğim insanlara küfür ederim, ne öyle herkes canım cicim falan, orjinal olmak lazım [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 22:12 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Aynen öyle. Gerçi orjinallik bozulur herkes bizim gibi yaparsa ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: Öyle küfür güzel be abi, siz de kullanın böyle. Ben mesela sevdiğim arkadaşlarıma küfrederim, onlar da bana eder. Güleriz sonra. Zevkli oluyo :) bizde de öylede,bir süre sonra tadı geliyor.bir bakıyorsun küfürlesme dısında hicbisey konusulmuyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 olumsuz ve bastırılmış duyguları yaşarken bunları en iyi tarif edecek sözleri seçer bazen insan elinde olmadan ve küfrü basıverir. ama çoğunlukla alışkanlıktan ötürü küfrediyoruz sanırım. bu alışkanlığa sahip olmayan bir çevrede yaşıyorsak da yandık demektir. derhal cicikleşmek icap eder. küfür kötüdür, etmeyelim, edenleri uyaralım : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Hakedene ederim. Aciz bi insan degilim.Kufursuz de lafimi yapistirabilirim. Ama dedim ya bazi beyinler kavrayamiyor olayi.Hakediyo sonucta,kufurden anliyor. Toparlarsak;siklikla kufur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Hayatimda hiçbir zaman küfür etmedim,edesim de gelmedi.Yok son kisim saçma oldu,edesim gelmis olabilir ama susmayi tercih ettim o gibi durumlarda.Küfür etmeyi gerekli görenlerden de ekstradan rahatsiz oluyorum,küfür etmeden yasanmaz demeyin lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 kız mız ortamlarında sarhoş degilsem agzımdan bitane bile küfür çıkmaz. öbür türlü arkadaş kanka ortamında saldım çayıra mevlam kayıra ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ben de yakın arkadaşlarlayken ederim. hatta yaratıcı küfürler bulmaya çalışırız sürekli, küfür seanslarımıza katılmak isterseniz pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 stres atıyorum her turlu kufur ederim anne kitab din etc. prensiplerim vardır etmem XD [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 00:27 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bazen kendime inanamadıgım anlar oluo ard arda a.. koyim diyorum.böle çok heycanlı veya sinirli veya alkollu oldugum zamanlar oluo böle şeyler genel olarak küfür ederim ama erkek ortamında.bi kız ortamında kız çok küfür eden bi kız olsa bile edemem etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Lan yeter amma tartıştınız a ve q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 İşin ilginç tarafı çocuğunu küfürle seven babalar var mesela 12 sene önce falan bi arkadas vardı babası onu 'p.zvenk' (!) diyerek seviyodu mesela.. Laf arasında naber lan 'p.zvenk' falan gibi ilginç diyaloglar çıkıyodu ortaya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 çok nadir küfür ederim günlük hayatta. msn gibi ortamlarda belki daha fazla ediyorumdur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar