Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 :( I ıh yok...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 4. resimde saçlarını ortadan ikiye ayırmış olan en solda Ardeth[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 aehah kamul[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Gimli Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: Azmodai, 01 Mart 2003 22:46 tarihinde demiş ki: 4. resimde en soldaki, ve yanindaki saclarini ortadan ayirmis adam kim? bide rapci sapkali arkadas kim? :))) magic uzun olan onu anladik[hline]gunde bir kez tiklayin, sevaba gecin. Aman Zengin Mahluk Olacam Die Abartma Incilirsin Fire in the discoooo FIRE IN THE DISCOOO fire in the, taco bell "Rapci sapkali arkadas" benim :P
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ehuehu seni de rapçi yaptılar ya eheueu[hline]I scream without a sound
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 hayır en soldaki qwe yanındaki ardeth[hline]I scream without a sound
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 resim 5 te Urza ile Silthanas ın pozu bi acaip :) ne desem bi tuhaf.. bi... bii.. ehehe dilim varmıyor :)[hline]I scream without a sound
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ehuhe iyi olmuş :) bunları görememeiştim[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 hehe allahtan hiç bi resimde yokum papaz kıyafetlerini giymiştim o gün :) urza haklı, Sly da söölememek te bi bakıma haklıydı, bizim eğlenmemiz için bu resim. nedense qwe yi hiç hatırlamıyom ben ama forumlardan falan da..[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Gunn Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: narin, 01 Mart 2003 21:14 tarihinde demiş ki: Bu kadar karizmatik erkek bi arada zor yürümüşsünüzdür istanbul sokaklarında :) Hele Gunn'ın bu kadar karizma olduğunu bilsem daha dikkatlı konuşurdum valla ; hatta "usta" filan diye hitap ederdim :) düşün bi de yüzümün 3/4ü çıkmış. tam çıksaydı saçın beyazlıycaktı demek ki ;) bu arada fizi severim ayrı da son kokoreç resminde metallicanın yandan yemişine benzemişiniz be :P gunn (bidahaki toplantıya yerine göndermek üzere yine aynı kişiyi bulmaya çalışır)
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 sacrifice olması lazım yanlış hatırlamıosam forum nicki (oha türkçe yi katlettim ehehe)[hline]I scream without a sound
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 bunlar böyle ayakta veya bank köşelerinde süründüler biz oturduk masaya koltuğa keyifli keyifli yedik garson servis yaptı falan :)[hline]I scream without a sound
geberik Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 bende varım bu sefer, volfininkilerde çıkmamıştım. 3. foto sağda kırmızılı benim.
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 qwerty'nin nick sacrifice, fazla mesaj atmıyor ama buralarda forumlarda bu arada isim istiyorum kardeşim, pek çoğunuzu biliyorum ama tanımadıklarımda var arada[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 sizi mi kırcaz yazalım isimleri soldan sağa yazıom resim 1 : ayaktaki lasatami oturanlar gunn fallen caine resim 2 : soldaki caine motorlu fallen sağdakiler şapkalı magic arkasındaki ardeth kasklı lasatami siyah t shirtlü qwe en sağdaki fizban resim 3 : motoru süren fallen arkasına oturan lasa sağdaki kırmızılı geberik arkasındaki az gözüken ise gunn resim 4 : en öndeki ardeth arkasındaki qwe (sakallı olan) komando(lol) şapkalı gimli yanındaki uzun magic arkada az gözüken sarılı silthanas blind guardian lı hellhound yanındaki slipknotlı ben benim kafamın yanında kafası azcık gözüken dasher turuncu kafalı olan dralnu yanındaki fizban(uzun) dralnunun arkasında gözükmeyen babacummostors onun arkasındaki beyaz t shirtlü ise demon of hell resim 5 : soldan saa demon of hell ben dralnu sly oğlan magic magicin önünde oturan dasher fizban qwe ardeth dans eden gayler: silthanas urza gimli hell hound resim 6: bkz resim 5 resim 7 soldan saa: fizban silthanas dralnu magic[hline]I scream without a sound
narin Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Gunn, 02 Mart 2003 01:11 tarihinde demiş ki: said: narin, 01 Mart 2003 21:14 tarihinde demiş ki: .... .... gunn (bidahaki toplantıya yerine göndermek üzere yine aynı kişiyi bulmaya çalışır) Aman abi hayallerimi yıkma :) Pardon usta[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900)
-SacrificE- Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 En azından msg atmadı olmamak lazım :) Burdayım huhuu *el sallar*[hline]?
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ne patates suratlı adamlarmışsınız:D ehhe.şaka bi yana ne yaptınız o gün merak ediyorum.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! DIAL-UP SUXXXXXX
Öne çıkan mesajlar