Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beni hatırla

Mavi

Öne çıkan mesajlar

efe resmen aklimi okumusun...

4 sene ciktik, ayrilali 2 seneyi gecti sanirim ve ben hala dogru duzgun uzun bi iliski yasayamadim. olayim onu ozlemek veya onu istemek degil, o sevgiyi o tutkuyu ozlemek veya istemek.

nerden bulduysa msnimi bulmus gecen hafta. konusuyoruz arada ama gayet dosthane. sevgilisi varmis askerdeymis falan fistik. iyi ve mutlu oldugunu duydum yetti o bana zaten.

cok garip bi duygu bu ya. ask degil arkadaslik degil cok baska bisey. kimle olursa olsun, nerde olursa olsun iyi ve mutlu oldugunu bilmek rahatlatiyo. cozemiyorum bu isi...

oglum olursa kesin iki isimli olcak diyo ".... can" gibi. bazen sana cok eski bi arkadas veya dostmus gibi sarilmak istiyorum diyo. ikimizde birileriyle evlendigimizde senin benim kocamla aranin cok iyi olmasini, benimde senin esinle aramin cok iyi olmasini gorusebilmeyi cok istiyorum diyo. hak veriyorum bende oyle olmasini isterim ama imkansiz bisey haliyle...

beni cildirtan nokta ise yukarda dedigim gibi bunun adini koyamamak. nedir abi bu? tanimi nedir bu duygunun?
Sosyal ağlarda paylaş

Tek tesellim gözlerindi
Bakıp bakıp delirirdim
Bana öyle yakındın ki
Hep benimsin zannederdim. --Duman Gözlüm--

8 ay olmuştu, ben herşey mükemmel gidio sanıyordum, ortada aksini göstericek hiçbirşeyde yoktu. "O", ilkti ya.. Nasıl pişmanım bütün sevgimi ona verdiğim için, nasıl pişmanım.. Haketmemiş çünkü, zaten böyle bir sevgi görmemiş ki bugüne kadar. Ama çok hatam yok ki, benim tek yaptığım onun dediklerine inanmaktı, sadece dediklerine inandım, ona güvendim, o kadar. Dedikleri üzerine yaptım hayallerimi, geceleri bile hayaline sarıldım sımsıkı. Çok güvenmiştim ona, bırakmicaktı beni, hep brbr olacaktık. Biranda bitti herşey.
Giderken birşey götürdün benden, herşeyimi geri alabildim ama güvenimi de aldın giderken, gitmeyeceğine olan güvenimi.
Ama göreceksin unutucam seni, az bi zaman sonra aklımda sadece bana yaptıklarınla yer ediceksin. Senin yüzünden uykusuz geçen gecelerime gülücem, İçimde senden kalan en ufak bi kalıntıyı bile mühürlicem, şu yaşanmış 8 ayı hayatımdan silicem. Sevgimi hakeden kişiyide seni sevdiğimden çok daha fazla sevicem.
Çünkü bana yaptıklarının hiçbirini haketmedim ben.
Eden bulur arkadaşlar, eğer içiniz rahatsa elinizden gelen herşeyi yaptığınız konusunda, Allah elbet herkese gönlüne göre vericektir.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman sana şu şarkıyı armağan ediyorum sözleri tam senlik

[spo]Vega Anlatma

O günlerden hangisiydi?
Belki de en önemlisiydi.
Perdeyi ben kapatsam da unutamıyorum:
Yollardan bir yol seçmiştin,
tamam canım,bitti demiştin.
Oysa şimdi tam karşımda...
oysa şimdi tam karşımda...
Ah hayır bu defa.
Hayır,bu defa hiç anlatma.