Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 ya ben mi yanlış hatırlıorum deliricem. büyüyle öldürüo ejderha pat die yere düşüo işte.. yumrukla falan diil yani. sadece döwüo.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 ben o öldürme hikayenizi okumadım heralde ama benim bildiim Die ! diyip her canlıyı öldürebiliodu soth[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Offff kitap yok ortada. Adam direk döve döve öldürüyodu hatta yara bile alıyodu. Bir bulsam şu kitabı yine yeri değişmiş, evden bir an önce taşınıyim diye yapıyolar biliyorum...[hline]Obey Your Master!
Magic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 die diyip her canlıyı öldürmesi diye bir şey yok büyüsünün gücünün yettiği her canlıyı öldürebiliyor ejderha'da da o işlemiyordu diye hatırlıyorum..
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 yanlış biliomuşum demek :)) bu arada döve döve öldüredebilir yani, soth büyük adamdır ;)[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 döwe döwe öldürmüo ya.. bakın ejderha saldırıo sağ elini bilekten kapıo. sol eliyle soth ejderhanın gözünü şişirio. ejderha da sothun kılıç elini mikio. sonra bişey oluyo ayrılıyolar. ejderha alew kusuo buna. soth da dio ki ben tanrıların alewiyle yakıldım bi kere sana noluo ? dio we save atıo tabi. sonra Die Nubi! dio we ölüo ejderha.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 tanisin binek olarak kullandığı ejderha ölüodu bu arada palanthas savaşında. ama sapmış tarihte. tasla caramon deiştiriodu o tarihi...[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 baştan nie die demioki alalala[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 şovalye çünkü.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 soradan diyince mertlik bozulmuo muki :p[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 tmm da zaten tanis'e bi bracelet vermio mu dalamar ?[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
Magic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 DL ejderleri güçsüzler, 101 hp'nin üstüne işlemiyodu sanırım "power word : kill".. Tanis'e atmasına gerek yok, zaten tek elle yener, o ayrı konu.. Şovalye, movalye değil be, tırttan bi adam..[hline]I am hunted by the future Will the future be my past? Or is time a fade out picture Of my everlasting cast?
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 zaten dövüşmek zorunda kalmıodu tanis, tas gelip tarihi deiştiriodu ya[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Ravenloft , Kara Gül Şovalyesi Sayfa 151,152. "Sırtını kamburlaştıran wyrm derin bir nefes aldı.Havanın hızla boşalmasını andıran tiz bir tıslama duyuldu,sonra da ejderha ateş ve dumandan oluşan bir nefes püskürttü.Magda yemek salonuna daldı ancak Soth ateşin bütün vücudunu kaplamasına izin verdi.Ölüm şovalyesinin uzun, erguvan rengi pelerini alevlere boğuldu ve kısa süre sonra da kendisi ateş ve dumandan oluşan bir sütuna dönüşmüştü. Kalın, gürlemeyi andıran bir kahkaha odayı doldurdu."Tanrıların kendileri tarafından işlenmiş büyülü alevler, üç buçuk asır önce canımı aldılar," dedi Soth.Ölüm şovalyesi bir adım öne atarken,omuzlarındaki pelerin yanan paçavralar halinde yere düştü."Senin tükürüğün bana hiçbir şey yapamaz , küçük wyrm." Soth'u insanüstü bir sakinlik kapladı ve bir an olsun zihnindekileri sildi.İçeriğinde dehşet yatan tek bir sözcük bir anda beyinde oluşuverdi.Krynn'de büyünün karanlık yönlerini çalışanlar, bu tür büyülü güç sözcüklerini bilirler ve onlardan korkarlardı(1),çünkü bu sözcükler yaşayan varlıkların çoğunu kör etmek, hareketsiz kılmak ya da öldürmek için kullanılabilirlerdi.Ejderhalar bile bu kadim sihrin ürkütücü etiklerine bağışık değillerdi. Soth yaralanmamış eliyle işaret etti ve bu sözcüklerin en ölümcülünü söyledi(2).Ejderha ses karşısında irkildi, sonra da tekrar alev püskürtmek için ağzını açtı.Wyrm daha üfleyemeden çevresinde çatırdayan, siyah bir enerji küresi oluşmuştu.Kıvılcımlar saçan şeritler daraldılar ve etrafında dolaşan uzantılar,ejderhanın gözleri,kulakları ve ağzından içeri girmeye başladılar.Wyrm bir kez titredi,sonra bir kez daha ve kızıl pullarındaki çatlaklardan siyah ışıklar fışkırmaya başladı.Zırhı hala ejderhanın ateşi yüzünden kırmızı bir renkte parıldayan ölüm şovalyesi,ölmekte olan yaratığın ıstırap dolu sancılarla sarsılan vücudunun önünde dikiliyordu.Sonunda ejderha gözleri yuvalarından fırlamış ve burnundan duman sızan bir vaziyette hareketsiz kaldı." 1 : Power word büyüleri... 2 : Power word, kill. budur... :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Magic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Kitapta yazmakla olmaz ; PHB'den Power Word, Kill büyüsünden aldığım bilgiyi yazayım : Bir kişi üzerinde yapılırsa 100 ve aşağısında hp'si olanları öldürüyor Belirli bir alana yapılırsa 20 veya aşağısını öldürüyor ve en fazla 200hp kapasitesi var (yani en fazla 10 kişi öldürebiliyor) DL ejderhalarını öldürmesi doğal, Kitaptaki ejderde zaten ufaklık bişi oda normal yani... :) Ha, iyi hatırlatma için teşekkürler Sly
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2002 küçük wyrm zaten ordaki de.. :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Ben olsam kafayı gömer işi bitirirdim öle hoksa pokusa güvenmem yaani oturttum mu kafayı veririm burnunu eline elemanın.[hline]
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 oldu.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Creel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 himmm yaff dldeki silver larındami hpsi dusuktu yanlish hatirlamiosam tanisin bindigi flamebilmem ne adli dragona (drake?) öl diyince (olmamish gelejek.. kender degistirdiydi hani) ölüodu filam..?
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2002 bronz du sanırım o. düşük sewiye olmalarının yaşlarıyla alakası war. genç dragon ehe. daha genç yani büyücek.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 http://lostlibrary.org/normalgoster.asp?altbolum=46&yazi=83 Şurdaki Caine hakkındaki yazıyı okudum. Aklıma bazı şeyler takıldı: -İki kardeşte kurbanlarını Adem'in altar'ına koydular ve ateşe verdiler. Duman onları yavaşça yukarı doğru götürdü. Abel'ın kurbanı tatlı bir koku yaydı ve kabul edildi. Caine'inki ise kabul edilmedi ve Caine sert bir şekilde azarlandı. Şimdi Tanrı en sevdiği şeyleri kurban etmesini istememiş mi? Abel havyanlarını kurban etmiş. Caine ise bitkilerini kurban etmiş. Şimdi et güzel kokuyor da, nane gibi bitkiler kötü bir koku mu yayıyor? Ayrıca en sevdiği şeyi kurban etmiş sonuçta daha ne deli etmeyin adamı.. - Abel şöyle dedi; ''Caine, neden bir kurban getirmedin?''. İlk doğan gözleri yaşlı bir şekilde kardeşinin kalbine mızrak saplayarak onu kurban etti, hayatta en çok sevdiği şeyi. Al bu sefer daha çok sevdiği bir şeyi kurban etmiş. Tanrı herhalde kıl bizim Caine'e bunu da beğenmiyor.. - Lillith kim nerden çıktı? Adem için yaratılan ilk kadının Havva olduğu söyleniyor. Her yerde de öyle yazıyor. Burda da başta öyle yazıyor. Nerden çıktı şimdi bu lillith ve ilk karılık olayı? - Caine kendini ne diye affetçek anlamadım. Adamlar Caine'e götoşluk yapmış işte.. - Golconda nedir? - Yani şimdi güçlerini Lillith'ten almış. İki tanecik de ceza mı almış sadece? Garip..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ayrıca power word kill evet 100 hpsinin yukarısına etki etmiyor.. dragonu önce yaralamış 100 hpye düşürmüş sonra power word kill çekmiş olabilir... ya da baktı yumrukla ölecek değil büyü çekmiştir. Ayrıca lord soth rlz..
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 sabah altıda kalkmak zorunda olmasam oturup yazıcam tüm hikayeyi ama off uyumam lazım, uyumaktan da öte deli gibi üşeniyorum ama akşama doğru hidayete erdiricem sizi Caine konusunda :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 verdsiğim linkte yazıyor usta ne kasıyorsun yazık sana..
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 aslında lilith ismi ilk olarak babil pantheonunda var. kendisi ölüm tanrıçasıdır. semavi dinlerdeki tam karşılığını da bitürlü çözemedim. tek anlayabildiğim bu lilith hatun havvadan önce ademin karısıydı. sonra şeytana gitti.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Öne çıkan mesajlar