Yeto Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 başlıktan da anlaşılacagı gibi herkesin psikopatlık kavramını ögrenmek istiyorum sevgili patiler. ya da şöyle sormak lazım- Psikopat nedir , kimdir??? mesela çabuk sinirlenen ve sinirlendiğinde gozu bişey gormeyen adam psikopat mıdır??? yoksa hiçbişeyden korkmayan gözü kara adam mıdır? örneklerle veya anılarla süslerseniz sevinirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Psikopat demek hayata tutunamamış adam olamamış serseri demektir. Sokakta ki evsiz, barksız tinerciden, hırsızdan, uğursuzdan farkı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bence pisikopat toplumun değerleriyle devamlı çatışan, ama bu çatışmayı onu daha ileri bir noktaya taşımak adına değil kendi bilinç eksikliğinden dolayı yapan kişidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesela masum aşık bir gencin başına sınav haftasında iş açanlar, strese sokanlar psikopattır :) Valla bence sebepsiz şiddet uygulayanlar psikopat, sebepli uygulayanlar çok kızgın veya delidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 psikopat çok çılgın adama denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 2 hafta içinde 8 tane maket yaptırtan ve hala 'olmadı bidaha yap' dediği kişi psikopattır olmadıysa olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Psikopat, insanın kendine yakışanı giymesidir. Değil tabii ki Psikopat kavramının tarifi için: bkz: kötü kedi şerafettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Hakan Akçiçek adlı güzide lakin az psikopat, çok sevdiğim bir felsefe öğretmeni vardı. Dersine girme şerefine erişenler psikopatın nasıl birşey olduğunu biraz görebilirler. Arada gelirdi, bir anda bağırmaya başlar, sonra normal derse dönerdi. Çocuk birşey sorunca "Aptal herif, bunları sormanızı istiyorlar işte!" diye bağırdıktan sonra sorularını yanıtlardı. Aaaaaahh ahh. Ne adamdı yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 direk e:sözlükde okumuşdum: said: antisosyal kişilik bozukluğuna sahip,empati yapmadan veya vicdan azabı duymadan saldırganlıklar yapan ,suçla ilgili veya ahlakdışı davranışlarda bulunan kimse...tedavi edilme olasılıkları çok düşük olduğundan psikiyatrik tedavi yapan hastanelere bile kabul edilmezler... hatta 1999'da amerikan hükümeti, suç işlememiş olsalar dahi tehlikeli psikopat olduğu bilirkişi raporuyla tespit edilen insanların tutuklanabileceği kararını çıkarmıştır... psikopata örnekleme yoluyla ulaşacak olursak eğer benim aklıma ilk gelenler..(bkz: hitler) (bkz: mussolini) (bkz: slobodan milosevic) (bkz: stalin) ve ek olarakda... -evet evet doner yemek istiyorum -ama donerin donmesini istemiyorum -onun etrafinda ben donmek istiyorum -yesil camda film cevirmek istiyorum -filmim de gise rekorlari kirsin istiyorum -ama filmi kimsenin gormesini istemiyorum -beni alkislamanizi istiyorum -ama ses ciksin istemiyorum -anliyorsunuz beni degil mi -size ceza vermek zorunda birakmayin beni [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 23:07 tarihinde, kenzap tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hem sadist hem mazoşist kişilere denilebilicek bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hem sadist hem mazoşist kişilere denilebilicek bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Bu kadar heyecanlanma sen yine de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 aa iki tane gitmiş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 rakamla 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: uğursuzdan farkı yoktur. uğursuz nedir lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 böyle p.tmsu bişi böyle i.si bişi kıvıl kıvıl cıvıl cıvıl . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Çabuk sinirlenen, sinirlendiğinde gözü karararan insan adı üstünde insandır. Sinirlidir ama o da insandır :P Psikopatlar insan olmuyo genelde. Bi de bunun psikopatmış gibi davranmaya çalışan özenti versiyonu var, onlar da insan diil, adam hiç diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 sağlam adam döverim psikopat kavramı için yeterlimiyim acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Orda burda adam döverim diye sıkma blekleymir Okulda yediğin soparları unutmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 adam dövmek dayak yemek psikopatlık değil eğer yediğin dayağı kaldıramayıp kesici aletlere yönelirsen ve keserken hiç düşünmessen psikopatsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar