Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psikopat???

Yeto

Öne çıkan mesajlar

başlıktan da anlaşılacagı gibi herkesin psikopatlık kavramını ögrenmek istiyorum sevgili patiler. ya da şöyle sormak lazım- Psikopat nedir , kimdir???

mesela çabuk sinirlenen ve sinirlendiğinde gozu bişey gormeyen adam psikopat mıdır??? yoksa hiçbişeyden korkmayan gözü kara adam mıdır? örneklerle veya anılarla süslerseniz sevinirim....
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan Akçiçek adlı güzide lakin az psikopat, çok sevdiğim bir felsefe öğretmeni vardı. Dersine girme şerefine erişenler psikopatın nasıl birşey olduğunu biraz görebilirler. Arada gelirdi, bir anda bağırmaya başlar, sonra normal derse dönerdi. Çocuk birşey sorunca "Aptal herif, bunları sormanızı istiyorlar işte!" diye bağırdıktan sonra sorularını yanıtlardı. Aaaaaahh ahh. Ne adamdı yaa..
Sosyal ağlarda paylaş

direk e:sözlükde okumuşdum:

said:
antisosyal kişilik bozukluğuna sahip,empati yapmadan veya vicdan azabı duymadan saldırganlıklar yapan ,suçla ilgili veya ahlakdışı davranışlarda bulunan kimse...tedavi edilme olasılıkları çok düşük olduğundan psikiyatrik tedavi yapan hastanelere bile kabul edilmezler... hatta 1999'da amerikan hükümeti, suç işlememiş olsalar dahi tehlikeli psikopat olduğu bilirkişi raporuyla tespit edilen insanların tutuklanabileceği kararını çıkarmıştır...
psikopata örnekleme yoluyla ulaşacak olursak eğer benim aklıma ilk gelenler..(bkz: hitler) (bkz: mussolini) (bkz: slobodan milosevic) (bkz: stalin)

ve ek olarakda...

-evet evet doner yemek istiyorum
-ama donerin donmesini istemiyorum
-onun etrafinda ben donmek istiyorum

-yesil camda film cevirmek istiyorum
-filmim de gise rekorlari kirsin istiyorum
-ama filmi kimsenin gormesini istemiyorum

-beni alkislamanizi istiyorum
-ama ses ciksin istemiyorum
-anliyorsunuz beni degil mi
-size ceza vermek zorunda birakmayin beni

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 23:07 tarihinde, kenzap tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...