Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 İlginizi çeken bir konu varsa, bana özel mesajdan söyleyebilirsiniz dedim. Ama kimse konu hakkında görüş önermedi. Bu yüzden gene kendim konu seçtim. Bu haftaki konumuz: "Kabus ve Korkular" Bu cümle aklınıza neyi getiriyorsa, onu yansıtmakta serbestsiniz. Yarışma hakkında açıklayıcı bilgi için ilk topiğe bakabilirsiniz: http://forum.paticik.com/konu.php?id=179329 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ehih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 oturup sen mi çizdin yoksa bir fotoğrafını mı kullandın? çok güzel olmuş çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Waoow şu renklerin bi arada kullanılmasına hayranım. Ben buna bayıldım. Fotoğraf üzerine çizim sanırım. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 22:33 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 fotoğraf üzerine çizim üzerine fotoğraf üzerine çizim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Horace the Mad =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 "dopik kitlenmeli diye şikayet atıldıgında topicin yanında sikayet tusu var ona basıp atılması lazım, mesajı sikayet ederseniz işlem uzuyor tikkat ediniz zanaatkar patilerim, mecburen sikayet iptal oluyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Koyu rengin içinde ya görülmemiş olabilir. Teşekkürler Dyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 evet yarışma sonucunu açıklıyoruuum. horace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 asıl kazananı halk oyları belirleyecek. horaca yaz 3737'ye gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Gönderdik sakal geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 über bişi değil ama benim korkumdur... kafamın kesilmesi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bu resimde senin sopa sallakmaktan korktuğunu söyleyebilirim . ehahrgfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 eğer yetiştirebilirsem ben de bir fotograf çekeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 horace cok beyendim tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bişeyler çizdim ama scanner bulamıyorum yetiştirebilirsem koyacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar