ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Yok üstüme alınmıyorum abi haklısın o konuda jksdsf Twitter listeleri diye bir şey var; çok az insan efektif kullanıyor; aslında ürettiği içerikle ilgilenilmeyen insanlar bu listelere yerleştirilebilir. 8-9 tane liste oluşturdum ben farklı çevrelerden insanlar için; ancak sistem yavaş olduğu için takip ettiğim insanların sadece 30unu falan kategorileyebildim. Bunun sonucu olarak da kim ne yazarsa ana feedime düştüğü için ve sektörden insanların yazdıklarını sıkı sıkıya takip etmem gerektiği için normal/paticik/facebook'taki arkadaşlarımın çok azını takip ediyorum Twitter'da. Sanatçı/yazar tayfasında da bu hem bu sebepten; ama daha da yüksek oranla ego meselesinden kaynaklanıyor tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 benim twitterimda luniz spaminden baska bisey gorukmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Chrome bir eklenti çıkarmış Chromed Bird diye. gerçi bayadır var herhalde güzel bir olay bi bakmanızı tavsiye ederim. https://chrome.google.com/extensions/detail/encaiiljifbdbjlphpgpiimidegddhic?hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 aquila said: benim twitterimda luniz spaminden baska bisey gorukmuyo. hee, onu ondan takip etmiyorum mesela. çok link spamliyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 az önce Türkçe seçilebilen diller arasına girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 daha once yomuyduki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Twitter'da bir ebeveynler eksik kalmıştı zaten, artık o konuda da ilerleriz mütamadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 arkaplan hedehödö kastım az da takipçi kasayım gene linkimi vereyim daha geçen sayfada vermişim gerçi kendimi kötü hissettirdi bu bana ama olsun be ya http://twitter.com/#!/yavuzselimk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bu alet seni takip etmeyen kullanıcıya mesaj gönderemezsin diyor. e o zaman radyo/tv programlarında bize twitter'la ulaşın diyolar, twitterdan gelen mesajları okuyolar. nasıl işliyor sistem anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 @radyotvprogramı naber len? şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 twitter'da adama mesaj atmıyosun adamın hesabını mention ederek @adamin_hesabi şeklinde, tivit yazıyorsun. Adam da kendi adının geçtiği mentionları özel olarak takip ediyor http://twitter.com/#!/mentions kısmından. kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 haa.. yani bunu yapmak için adamı takip etmem de gerekmiyor.. o zaman ben direk cumhurbaşkanını mention edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tapi ki. ancak twitlerin kilitli ise göremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ama istese de o bana cevap yazamıcak o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bırak abi twitter falan uğraşma hiç sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 :) özel mesaj olarak demek istemiştim neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Abdullah Gül'ü mention ettim. Bakalım dikkatini çekecek miyim.. http://twitter.com/bora147 Follow me ohh yeahh!! (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 rt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Yüksek sadakat'ı da mentionladım bozmayın moralinizi çocuklar diye uhaehu.. sevdim bu işi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 aha imzaya da eklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 niye ekleyemez mi komik değil bence cocuk twitter açmış ve takip edilmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 tamam escape sorun değil. ben alınmadım.. ciddiye almaya gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 alınacak bişey kastetmemiştim zaten ben de. çok uyuz oluyorum twitter ve özellikle de facebooka. sadece senle alakası yok yani olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bak hala konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar