malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ehah tamam lan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ya tamam işte ben höşbörüng de desem anlıycaklar ne de olsa, anlaşıldı :P haftaya cuma ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bugünkü mitingden sonra gaza geldim özledim memleketimi :D yazın inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 peynir tatlisi dediginiz peynir helvasi olmasi lazim sanirsam =) peynir helvasinin firinlanmisini sadece canakkalede gordum super bisey =) edirnede okuyorum peynir helvasi bol ama firinlanmisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 hortlasın.. eyvah eyvah'tan sonra gaza gelen arkadaşlarla haftasonu geyikli gibi bir plan var araçla gidip gelicez daha güncel bir yapılacaklar görülecekler listesi yazabilecek olan var mı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Yarın bi arkadaşın düğünü için Çanakkale 'ye gidicez, Pazar günü biraz gezip akşama doğru geri dönmeyi planlıyoruz. Truva mı, Gelibolu mu? Gelibolu' ysa yaklaşık yarım güne sığacak neresine gidelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 aşağısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 gelibolu küçük zaten ya, neresine gitsek diye düşünmezsiniz gittiğinizde. yolu takip edin. truvada pek birşey yok küçüklüğümde atın içinde resimlerim var. atın içinde malboro logolu zippo bulmuştum, sonra biri elimden aldı asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar