malik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 songla oynarsa iyidir. bir de cihan'ın yerine adam lazım,bir de sol back lazım,bir de lazım lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 song bırakıyor galatasaray'ı gönderen yok..servetle dolduracaklar o boşluğu (.......) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hücuma tek katkı frikik atmakla olmuyor paspal arkadasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ooo... Son yılların en flaş transferi yine Galatasaray'dan gelmiş. Tebrikler. Hayırlı uğurlu olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 züğürdüz napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ahaha paspal dedı ya paspatur ne dıceksın bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 gm e şikayet etsene pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Noldu be sınırlerımız gergın bugun bıraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 yoo çok eğleniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 servet yanlış zamanda yanlış yerde gibi. amerikan futbolcusu olsa daha faydalı olurdu sanki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ZUAAAAAĞ. GS liler deil miydi bu adamla shevchenko'nun resimlerini yanyana koyup fotoroman yapıp dalga geçen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ya o değil de GS'ye gelecek adamın Şevayı tutacak kalitede mi olması lazım. Komik yaa, alla allaaa. Deivid'i tutsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 doğru diyon gs avrupaya mı gidebiliyo sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Geçmiş zaman olur ki... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 akıllıca bi transfer de yeni gelen hoca isticek mi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Yeni gelen hoca kadrodan birini de istemeyebilir. Ama sınırı var, herkesi yollama lüksü olmaz ki GS gibi fakir bir takıma gelecek hocanın kadro hakkında konuşma lüksü de olamaz. Umduğunu değil bulduğunu yer. Tabii yerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Gerets gitmiyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Muhtemelen gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 yoo gitmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Adamı yollayabilmek için mukavelesine CL'ye gidilemezse tazminatsız gönderilir tarzı bi madde koyulmuştu. E en iyi ihtimalle ikinci olacağımıza göre kurtulacağız. İstikrar iyi teknik direktörlerele sağlanmalı. Mesela Ferguson öyle ama Gerets değil. 2-3 sene sonra Bülent gelse güzel olur. Adam ilk deneyiminde harikalar yaratıyor kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Gerets şu an için Galatasaray'a gelecek en iyi teknik direktör daha iyisini boşuna beklemeyin. Ayrıca zannettiğiniz kadar da kötü değil hatta şu an Türkiye'deki en iyi td. Sene sonunda ne olursa olsun takımda kalacağı açıklandı zaten yönetim tarafından. Sadece Ferguson değil yıllarca bir takımın antrenörlüğünü yapan adam. Arsene Wenger de yaklaşık 10 senedir Arsenal'de ama sadece 2 kez şampiyon yapabildi takımı. Buna rağmen hala görevinin başında ve kimse de gitsin diye tepki göstermiyor. Uzun seneler boyunca Gerets gibi kişilik olarak da sorun çıkarmayan ve disiplinli biri ile çalışırsak hem altyapıdan gelen gençlerle hem de geçirdiğimiz 2 senenin birikimi ile takım olma yolunda en büyük adımı atmış oluruz, başarı da arkasından gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: Ayrıca zannettiğiniz kadar da kötü değil hatta şu an Türkiye'deki en iyi td. Buna katılmıyorum,geçen yıl şampiyon yaptığı kadroyu iyi kullanamadı!Bu lafi söyleyerek bence Ertuğrul sağlam'a haksızlık yapıyorsun şu an ligimizin en iyi td'dür.Ayrıca Arsene Wenger'den örenk vermişsin ama yanlış olmuş bence Arsene Wenger her yıl takımına keşfedilmemiş yeni yetenekler ve avrupa'da veya ligde başarılar getiriyor,Gerets'i karşılaştırman garip olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ben kimseyle karşılaştırmadım Wenger'i. Takıma yeni yıldızlar katması teknik direktörlüğüne getirdiği bir artıdır ben ondan bahsetmiyorum ares, dediklerinin söylediklerimle bir alakası yok. Devamlılıktan bahsediyorum ben. Zaman zaman takımlar başarısız olacaklar tabi ki de ama nedense bizde fatura ilk önce teknik direktöre kesilir. Yönetim, futbolcular, taraftar sanki hiç suclu değilmiş gibi. Çok sabırsız bir milletiz en ufak bir yenilgide antrenoru sayfadan sileriz, bir sonraki galibiyette de dezavantajlarını görmezden geliriz. ayrıca ertugrul hoca tabiki de gururumuzdur, ben de cok basarılı buluyorum ama simdi gerets'i gonderip ertugrul'u galatasaray'ın basına geçirmek, hiç tanımadıgı oyuncularla yeniden bir sayfa açmak demek. bu zaman kaybına kimsenin tahammülü yok ayrıca galatasaray'ın henuz ertugrul hocaya ihtiyacı da yok. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 21:48 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ayrıca İngiltere Ligi gibi 4 tane dünya devi olan bir ligde teknik direktör şampiyon olamasa bile ilk 4e girebiliyorsa, bir yandan yıldız falan çıkartıyorsa tabii ki kalır. Ama Türkiye Ligi gibi şampiyonluğu 3 tane fasulyenin kovaladığı bir ligde bu geçerli olamaz. Ayrıca Gerets bu sene korkunç hatalar yaptı. Geçen sene oyuncular şampiyon yaptı takımı Gerets değil. Ayrıca gençleri de kullanmıyor, küstürüyor. Gerets'in genç politikası çok yanlış. Gelsin Ertuğrul Sağlam daha iyi. Bi de şey var. Yönetim hoca seneye gidecek mi desin CL şansı hala az da olsa varken. Adamı küstürmeyecekler heralde. Yönetimlerin geneli böyle. Takımda huzursuzluk yaratmamak için lig esnasında yalan söylerler. Sonrasında da bombalar patlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hep merak etmişimdir gerets saido yu neden yollattı ve şimdi songu yollatmak istiyor servet bence iyi bir transfer o ayrı ama bence songu yollayıp serveti almak ronaldinho yu yollayıp yerine sergeni almak gibi birşey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar