Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Servet Çetin Galatasaray'da


Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Denizlispor'la büyük çıkış yaşayarak adından çok söz ettiren, sonrasında FB'de bekleneni veremeyen ve milli takımda da eleştirilen, son olarak Sivasspor'a gönderilen Servet Çetin GS'le resmi imzayı attı. Kulübüyle olan 1 senelik sözleşmesi bu sezon sonu bittiği için bonservis bedeli olmadan GS'ye geçen milli futbolcu ligin son 6 haftasında da Sivasspor forması giyecek.

Şimdi bana göre çok yerinde bir transfer değil. Zira Servet havada hakim de olsa son derece ağır, yavaş bir futbolcu. Dolayısıyla çok hata yapıyor. Takımına saç baş yoldurabiliyor. O UEFA'da ilerleyen Denizlispor döneminde belki iyiydi ama sonrasında pek gelişemedi.

Öte yandan GS'de şu anda Tomas ve Song gibi iki çok iyi defans oyuncusu var. Hele bir Song var ki bence mükemmel bir oyuncu. İnatla son haftalarda oynatılmaması da çok büyük hata bence. Yine 3. olarak aynı yerde Emre Aşık var, o da iyi çıkış yakaladı milli takım kampına kadar yükseldi tekrar, yaşı artık ilerlese de defans sonuçta.

Ancak baktığımızda artık ligde alacak iyi oyuncu kalmadı gibi bir şey, parıldayan, göze çarpan oyuncu kalmadı Anadolu takımlarında. Dolayısıyla kötünün içinde iyi olarak, üstelik de bonservis ödenmeden bedavaya geldi Servet GS'ye. Hele ki maddi durum sözkonusu olduğundan kadro zenginleştirmek için alınmış bir oyuncu gibi geldi bana. Pek iyi bir transfer değil ama elimizden gelen bu kadar artık napalım.

Ancaaaak Bülent'in 3 numaralı formasını bu adama verirlerse çok kızarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Servet'i sevmem, yani Denizlideyken severdim, FBde de GS maçları dışında çok takip etmedim ama milli maçlarda ve FBnin Avrupa maçlarında adam resmen saç baş yoldurdu, gelişemedi vs vs... GS'de de çok ümitli değilim adamdan, kütüktür doğrudur. Ama adam beleşe gelmiş, üstüne kendisine de az buçuk bi para veriyosak yük bindirmiyosa dursun kulübede, kadro zenginliği.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Songgitmek istiyor takımdan, Gerets'le zaten arası açık, yönetimle de tatsızlıklar yaşadı. Sakatlığı geçmişken oynamak istemedi. Sen misin oynamayan denilerek oynatılmamaya başlandı. Song kaç sene formamızı giydi, bu kadar kolay olmamalıydı böyle bir tatsızlık. Sezon sonunda Gerets kalırsa kesin gidecek. Gerets kalmazsa belki. Ayrıca Tomas Song ikilisinden biriyle yollar ayrılacak zira Tomas az saç baş yoldurmadı bu sene.

Servet'e gelince bence kötü bir oyuncu değil, Emre Aşık'ı ikiye katlar. Emre Aşık zate hiçbir zaman yeterince iyi değildi. Tomas-Song'dan en az biri gidecekken bence çokyerinde bir transfer.

Darısı Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın başına..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Song ne yapılıp edilip takımda tutulması gereken bir oyuncu. Mutlaka takımda kalmalı. Artık ücretini mi arttırırlar, konuşup anlaşırlar mı bilmem. Mondragon-Song-İliç bu takımda mutlaka kalması gereken yabancılar.

Emre Aşık bence GS'deyken iyiydi BJK ya geçmeden önceki dönemlerde. Ben beğenmiştim. Şu anda çok iyi olmadığı doğru, Avrupada da iş yapmaz ama Türkiye ligini götürebilecek seviyede. Ha belki Emre de yaşlandı Tomas gidecek derlerse Servet olabilir ama o bölgeye her halukarda Servetten iyisi lazım o halde.

Necati ayrılıyormuş zaten onun yerine bir forvet lazım. Hatta 2 tane. Hakan da yok seneye, olsa da olmasın zaten artık. Ümit Karan bir iyi bir kötü, yanına bir çok koşan atik adam lazım.

Ali Bilgin diye bi adamla ilgileniyomuş GS, iyi bi adama benziyo, en aızndan herkes iyi konuşuyo hakkında, bakalım...

Bir de şu Carrusca neyin nesi görelim artık iyi değilse yer işgal etmesin. İyiyse zaten kanatta adama ihtiyacımız var.

Yanlız şu anda GS'nin Inamoto yerine oynayacak iyi bir ön libero, bir sol bek, bir sağ bek alması gerekiyor mutlaka. 2. öncelikli olarak da ortasaha göbeğinde oynayacak bir adam daha lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru ancak onların daha pişmesi lazım bence süper lige gelene kadar, Cem Sultan yıldızlar ligindeyse yaşı henüz 16 17dir, ki o yaşta yıldız diye çıkan oyuncu hele ki forvet gibi sürekli markaj ve sert oyuna karşı mücadele ediyorsa çabuk yıpranabilir. Cafercan vs olabilir aslında tabii. Ancak sağ sol bekler hala çok aksak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uğur çok iyi bir sağ bek bence. Bu sene de fena değil. Oynamazsa öğrenemezler i oynamayı. Ferhat'ı bu sene kiraya versin mesela ama Uğur bence baya pişti, sağ bekte oynamalı. Kanımca daha iyisi yok zaten.

Özgürcan da tecrübe kazandı süper ligde. Cafercan Lig A'da falan oynuyor ama çok kaliteli. Sol ayağı müthiş bir kere. Solak adam lazım bize. Forvette solak iyidir, Türkiye'deki defanslar, kaleciler solak forvete pek alışkın değiller, iş yapabilir. Ki uzaktan şutlarda, kafalarda ve en önemlisi frikiklerde iyi baya. Bikaç maçını izlemiştim milli takımla. Baya iyi frikik atıyodu. Böyle 35 metreden çatalı vurmuştu falan, iyidir yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ferhat'ın kiralanmasına gerek yok görev verildiği zaman en iyi şekilde yapıyor valla, uzun süre iyi hizmet verecek o bolgede gs ye. ugur da gelecek sezon döndüğünde çok iyi olacak o yüzden sag sol bekleri düşünmeye gerek yok.

song ile anlasılmalı, song-tomas uyumu bozulmamalı. mondragon artık yaslandı gitse de olur gitmese de. arkasında aykut ve fevzi elmas gibi hayvan adamlar var mondiyi aratmayacak.

iliç son yaptıgı olayda gitmesi kesinleşmiş bir oyuncu. zaten o hareketi yapmamış olsa bile benim gözümde bir hiçti. biraz teknik var ama mücadele sıfır. biraz yıpratıcı ve ayagı yere saglam basan biri lazım onun yerine. attıgı goller taraftarı aldatmasın çok büyük becerileri yok iliç'in. yerine makul fiyata cok daha iyi yabancılar alınabilir.

inamoto da kalmak istiyormuş ama bence hiç sansı yok. korkarak oynuyor, top saklamaktan baska bişey yapmıyor. ayagındaki topu kaybetme korkusuyla yasıyor 90 dakika boyunca, kendi oyununu pek oynayamadı bundan sonra da oynayacagını sanmam. halbuki youtube'de ne videoları var adamın, o performansların yanından bile geçmedi bu sezon.

carrusca'yı cok savundum aslında sene basından beri, cok genc ve inanılmaz yetenekli bir oyuncu. süper ortaları ve akıl dolu pasları var. verilen sanslarda kendini fazla gosteremese de benim gönlümde taht kurdu. bir türlü uyum saglayamadı takıma keşke kalsa ama zor gorunuyor. zaten gerets de oynatmaya niyetli değil. o mevkideki tüm oyuncular sakat olsa bile kanata forvet koyuyo yine chelo'yu almıyor kadroya. gittiği yerde basarılı olacagına eminim.

herkes şu sıralar gerets'ten nefret etse de bence kesinlikle kalması gerekir. istikrar ve devamlılık çok önemli. basarılı da olsa basarısız da olsa zaman zaman aynı teknik direktörle 6-7 yıl birlikte bir takım olmak başarıyı getirir. yeter ki devam etsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenerde yaşadı o duyguyu gerek yok dimi shev4

tolga gidicek büyük ihtimalle onun yerine yedek işte.song da gidebilir ama kalır işallah
inamoto iliç bunlarda gitsin
iliç in takıma bi faydası yok.sadece dönen topa vuruo falan beleş boş yani.extra bi katkısı oldugunu sanmıorum.mehmet polat daha ii ondna.alayı gitsin gençler kalsın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

servet avrupanın sayılı defans oyuncularından biridir, fb medya sayesinde kıymetini bilemedi. insallah gs de değeri bilinir de milli takımımız önemli bi defans oyuncusunu kaybetmez. fener maçında sheva yı önder tutuordu ama o kaçırdığı için servet yetişmeye çalışıodu. milli maçta da servetin partneri toromandı sanırım o tutuodu yine o kaçırınca servet yakalamaya çalışıodu bu yüzden servet göze batıodu. ve bahsettiğimiz oyuncu sheva... hiçte ağır değil sadece koşması biraz garip die ağırmış gibi duruo. çok yerinde bi transfer songdan daha iyi iş yapar, hücumda da etkili.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...