cenx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 hangisini seçtiniz? neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 PVE için Aldor PVP için Scryer dediler bana, Aldor seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ters yazdın sanırım yoksa yanılıyormuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Vindicators Brand için Aldor seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ikisi arasındaki tek fark rewardları. yani rewardları kontrol ederek hangisinin sana daha çok yaryacağına karar verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 İlk önce hepsini verdiği itemlere bak sana hangisi uygunsa onu seç :) Bende Aldor'u seçtim cunku Sword rogueyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 aldor seçtim kasmadım çokta tın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ben hiçbişey anlamadan kendimi aldorda buldum sonra değiştiremedimde hatta o blood elflerin yanına çıkıp kesildim hatta ve hatta horde olduğum halde beni niye kesiyo lan bunlar bile dedim :Pp gerisi tın çık önemli değil doğrusu ikisindede iyi rewardlar var sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ben baktım itemlerede sizinde fikirlerinizi almak istedim. bilmediim bişi çıkar mıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Cenx Class'ın ve mesleklerin neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 mage jc-miner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 enchantlar önemli bide aldor spell damage crit verirken scryer crit spell damage veriyo, aldor daha çok dodge daha az def veriyo scryer tam tersi onun dışında rewardları değiştiriyorsun zaten kolayca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 aldor oldum silver spellthread dısında bişi yapmadım daha revered bile kasmadım :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 aldoru sectim, cunku elf degiller + illidana karsi savasiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Aldor sectim rewardlari hosuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ben seçmedim yanlışlıkla seçildi kendi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 lopeth ile aynı durum bir bakmışım scyers olmuşum haraç bile alıyordum şehirden. Aldor= tailor Scyers= Jewelcrafter olabilir mesala illaki ıvır zıvır birkaç reward kaça biliyor proflara göre haraket edilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 delikanlı nightelf bloodelflerle kanki olmaz dedim aldor sectim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 scryer seçtim çünkü horde dediin dreaneilerle iş birliği yapmaz!ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 arkadas aldor secmisti ne farkı var dedim o da be ler gay seçmem ben diyince aldor seçtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 rengi mavi olan adamla muhabbetim olmaz dedim, scryer seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 aldor sectim cunku sehir adamlarin, BElerin ne isi var orda. hem orcum BElerin arasinda komplekse girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 aldor base - mana thistle guzargahı acayip yakın oldugu için aldoru seçtim, aldorla kazanacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar