Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 evi taşıdık da bir süre nete giremedim(yaklasık 4-5 gün). tekrar merhaba. geciken mailler ve mesajlar için kusura bakmayın hemen ilgileniyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 hoşgeldin. kaçıncı nesil şimdi dyna? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Bence 17 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 boşver nesili falan edit yetkim var her nesle girerim ben .xnesil attr 20 böledi herhal :D neyse, malum sorumlu adamız haber mahiyetinde açtım topici, yönetim uyuma taraftara sahip çık 11!!birbir olmasın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 aa selams komtanım radyo noldu? album noldu? lirikz noldu? viki noldu? msnden yaparsam blocklarsin asfd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 radyoyu bu hafta açarız sanırım diğerleri yeni forum sistemini ilgilendiriyor ise birkaç haftası kaldı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Dyna hoşgeldin, hayırlı olsun dory +4 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 yeni odam çok şirin halı flex var üstünde lego desenleri ehua ördek, tren, ev, gülen bir yıldız, kelebek, telefon, yelkenli.. puzzle şeklinde desenli bir halı kızlar hasta olur mu? sempatik kel imajı tutar mı? görecez Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ahahaha kolay gelsin Dyna, gelişmelerden haberdar edersin artık. Türk genci seninle gurur duyuyor =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 sempatique olmadigin surece her imaj tutar komtanım. seni begenmeyen ölsün! sen kellikte bi donum nokdasisin! tarkanın kirpi sac modelinden sonra, dunyayi kasip kaburan ikinci sac(!) modeli seninki edik: typoreLLa [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 00:20 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 tarkanda zamanında o kirpi modeli benden çalmıştı ayıptır sölemesi :p nası diceksiniz? dediniz farzediyorum hehe sene 1900 bişiler ben orta 1 deyim saçları deişik bisi yapim diye tiken tiken yaptım ozamanlar fazla moda degildi. ben öle yaptıktan 2 ay sonra tarkan piyasaya cıktı sonra sacları öyle yaptı. sonra sagda solda tipler gelip vay tarkan modeli yapmışız diyodu Kıl oluyodum tabi kendine gel kendine dönde bir bak haline aynalara küsmüşsün kıl oldum abi teytey Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ne güzel rahatlamı$tık,yine geldi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kendine gel kendine dönde bir bak haline aynalara küsmüşsün kel oldun abi o haliya en az uc kiz haftada. Duvar kagidi/boyasi nasil? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 duvarda boya turuncu renk de üstüne şerit halinde bir kagıt cekmisler zamanında üstüne zürafa, fil, at, ördek fln var ingilizce de isimleri yazıyodu altlarında onu yırttım aldım hehe :) turuncu suan hatta pati turuncusu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 koltuklar nası koltuklar :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 eheh aklıma dynayla konuşmam geldi m: naber dyna d: ii senden m: aaaa bak paticikte açılmış d: yeme beni m: ehm öhm hede hödö yörünge dışı falan diyor şey hani d: mail at m: pls? msn ne güne duruyor, mail falan boş işler d: mail... m: bap? d: mail... m: aman beee ps: bu arada hayırlı olsun [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 14:49 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 selam naber Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.