nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Benim bilgisyara MP3 biçiminde indirdiğim müzikleri my music içinde dosyalara bölüyorum. Albümden çektiklerim ayrı dosyalarda, indirdiklerimya da karma mp3 cdlerinden koyduklarım da "benim müzik" diye tek bir dosyada. Az önce baktım ve gördüm ki albümden çekilenler aynı dururken "benim müzik"e attığım dosyalar kendi kendilerine M3U dosyası olmuş. Oyundaki radyoya atmak istiyorum MP3 olmalı. Ne yapmalıyım?? Properties'den baktım ama bişi bulamadım. Hepsinin sonuna tek tek MP3 koymak istemiyorum. Hepsi birden M3U olduysa MP3 de olabilirler deil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 .m3u playlist uzantısı mı oluyordu? Hatırlayamadım bir an :((8 [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 21:31 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 sonlarında uzantı yok propertiesden baktığımda m3u dosyası diyor ama o uzun uzun adının yazdığı yerde .m3u uzantısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 m3u playlist uzantısı [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 21:58 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Sonlarında uzantı yoksa .mp3 yazıp dene belki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Neyse sorun yok demin baktım da diğerleri de m3u olmuş ama oyunda çalışıyor :D Ama sinir bozucu yine de. Hepsi mp3tü çünkü bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 oyun nedir tdu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 eğer dosya uzantılarını değiştirmek istiyorsan; - başlat > çalıştır > "cmd" - değiştirmek istediğin klasörlerin yoluna gel ("C:Documents and SettingsHasanDesktopKlasör>" gibi...) - daha sonra "ren *.m3u *.mp3" komutu ile o klasör içindeki m3u uzantılı tüm dosyaları mp3'e çevirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar