Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duymayan kalmasın..

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

said:
Penthesilea
üye § 16 Nisan 2007, Pazartesi - 00:41 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Hayirli olsun. Ya boyle seyler hesap kitapla olmuyor zaten, olsa benimki olurdu.

Isvec'te harika bir 2 ay gecirdikten sonra komsu sehirden beni ziyarete gelen 2 senelik arkadasimla bi aksamlik sarhosluk sonucu istemeden iliskiye basladim. Cok kotu davrandim, zaten 2-3 hafta sonra da bunalima girdim arkadas, tr ozleminden vs. O bunalimimda onu da kendimle beraber suruklemeye calistim, ayrilmasi icin her seyi yaptim.
Ayrildi 10 gun falan once. Ve ben 3-4 gun once kendime geldim. Simdi onu aslinda gercekten sevdigimi farkediyorum, ben ki "heh heh ben kimseye asik olmam" diyen ben yani.

Isvec'e geldim, sanirsam bir Turk kizina asik oldum. Yarin sinavim var, bir sayfa bile okuyamiyorum pismanliklarim yuzunden, surekliyaptiklarimi, agzina sicisimi falan dusunup kizin. Dawson's Creek gencligine dondum abi, en nefret ettigim sey bu kizi dusundum ders calisamadim bap olayi. Benim bile basima geliyorsa, her sey mumkundur heralde iliskiler konusunda bu dunyada

Penth sendeki de kafa yani, isveçlere gidip o kadar uzun sarışın elf kızının arasından türk buldun ya yine, Allah akıl fikir versin :)

Şaka bi yana geçmiş olsun, daha tazeymiş durumunuz hala geri çevrilebilir bence hemen ümitsizliğe düşme
Sosyal ağlarda paylaş

gayet uzun ve ciddi bi yazı yazmıştım, sonra aslında gayet gereksiz bir yazı olduğunu farkedip sildim. şu an karışık duygular içerisindeyim, ne yazacağımıda bilemedim. sap gibi kaldım ortada lan. birşey yazmamakda bir seçenekti ama ne bileyim, içimden bir ses illaki bişeyler yaz dedi. sanırım bana sadece "umarım mutlu olursunuz" demek düşüyor burada. ama aynı anda aklımdan "umarım neyi arkanızda bıraktığnızı, neleri göze aldığınızıda düşünmüşsünüzdür" şeklinde bişeyler geçiyor. neyse işte, bunlarda benim düşüncelerim. o değilde "ya bisürü gereksiz şey yazıp hepsini sildim " dedikten sonra yine bisürü gereksiz şey yazıp çizdim, süperim.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı ünide okuyor olmam dışında hiçbir alakam yok abi =)

dediğim gibi, gayet gereksiz bişey yazmıştımda sonra "uzaktan yorum yapmak kolay biliyomusun işin iç yüzünü" dedim sildim. konu baya sakat görünüyor, eh müneccim olmadığıma görede uzaktan atıp tutmanın manası yok.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 01:38 tarihinde, Leopar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ne bileyim abi öyle bi yazıp yazıp silmişin ki sandım tam olayların merkezindeki karekter sensin falan. :D

2.sayfada black sanırım bu topikte kavga çıkar demişti olay oraya doğru mu gidio ne :D

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 01:39 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Muhallebi adlı arkadaştan hoşlanıyorum, aramızda hardcore seviyeli bir rileyşınşipten tutta, her türlü takılıyoruz. Kendisi bayağdır yakın arkadaşım ama kırmızı yanakları ve karadeniz delikanlılığıyla beni bağladı. Kendisine ölüyorum.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 02:40 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Topic boyut atlamışda, ben fistan böyle bir itirafda bulunsa ne olur diye düşünüyorum. Özellikle fistan değil de bir erkek yapsa forumda. Vay abazan deriz herhalde. Ne ironi be. Allah kavuştursun.

edit: yukarda ki çok yüklenmiş kunile; allah belanı versin bende seni seviyorum. Tokmakçın olayım.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 02:43 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...