Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bi eski kasai daha guzel degil miydi bmw 3'lerin? daha bi karakterli ve oturmustu bence. bu biraz feminen geliyo bana o kasadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 şimdi alsalar binmicen mi kardeşim bırak lügatı dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 alsalar binerim de, sonucta bi opel veya lamborghini degil, ama lan keske istedigimi alsaydiniz hiyarlar diye de ic gecirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bi opel ? dasdas opel ne yahu m3 ten bahsediyoruz burda hadi diğer araba klasmanına bişey demiyorum saygımdan ötürü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 opelin soyle bi arabasi da var misal. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Selam, Neyse ki yollarda gözükmüyor. Her gördüğümde tasarım ekibine mânâlı sçzler gönderirdim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 dela şaka yapmış opel diyerekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Munih havaalanında bizzat gördüm o aynaları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Selam, Aynalar kepçe kulak edasında sanki :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ankarayada gelmis alkan otoya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 E46 kasa rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 E46 kesinlikle daha güzeldi. BMW'nin son zamanlarda en çok hoşuma giden modeli Z4 Coupe oldu buarada. Çok güzel araba gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Dela said: opelin soyle bi arabasi da var misal. [spo] [/spo] bence m3 barbus motorunu tak o arabaya çok daha süper olur çok saçma bi tasarımı var bence m3 ün fazla büyük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 of of ön tasarımı gerçekten süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hayalimdeki araç... bunun siyahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar