Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Menderes gibi geldi,Menderes gibi gidecek...

Apache

Öne çıkan mesajlar

siyasileri anlarım, politik güç sahibi olanları anlarım da sizi anlamıyorum.

ne suç ve sebeple gidicek acaba? böyle gerizekalılık olamaz. bu ülke kimsenin ahırı değil. kimse bu ülkenin varisi değil. bu ülkenin sahibi halksa, bu ülke cumhuriyetse, halkı insan olsun, seçimde ne düşünüyorsa onu yapsın. ondan sonra da bok yemesin yerinde otursun.
Sosyal ağlarda paylaş

tayyibin hapis yatmasinada karsiyim hickimsenin gorusleri yuzunden idam edilmesine veya hapis yatmasidnan yana degilim

eglem haline egcmiyen her fikre saygi duyucaksin

ha eylem haline gectiyse koyucan siyasi yasagi bitsin gitsin

kisme burda tayyibi asalim demiyor idam cezasi zaten gelismis toplumalrda kalmadi

ama RTE kesinlikle belediye baskanligi donemindeki suclarindan yargilanmalidir ve hapis yiyicekse ordan yemelidir
partisinin yuzde 70 i dokunulmazlik sayesinde yolsuzluk davalarindan korunmaktadir su anda

o yuzden kaldiramiyorlar dokunulmazlikalri iste cunki basbakan in dosyasi kabarik
yimpas ve olayina ise hic girmiyorum bile
Sosyal ağlarda paylaş

Dokunulmazlıkların kaldırılması kişiye bağlı değil, yasaya bağlı olmalıdır. Yolsuzluk suçları dokunulmazlık kapsamına girmemelidir. Aslında zate dokunulmazlık olmamalıdır, devlet gözünde herkes eşitse tabii.

Ayrıca görüş ayrı şey Anayasanın değişmez maddesini, Türkiyenin rejimini değiştirmek istemek ayrı şey. Hapse atılmasa bile hiçbir devlet konumunda çalışamamalı. Zararlı..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bu forumda senden baska dur suna kapak yapiyim dur suna lafi oturtiyim aman aman uberim ben modunda takilan baska adam yok
agresif tavirlarinla seviyeyi dusuruyorsun

Geniş bir konu olmuş bu.

Öncelikle kendimle ilgili konuya açıklık getireyim. Evet, uberim. Ağayım, paşayım, kralım. Tüm pati aleminin en zengin, yakışıklı, karizmatik ve akıllısı benim.

Millete kapak yapmak konusuna gelince. Evet, samimiyetsiz olduğunu düşündüklerime kapak yapıyorum bir tane. Koskoca Türkiye'ye eşşek, salak, cahil diyene laf yok, huun seviyeyi düşürüyor? İşte samimiyetsiz olduğunuz nokta da tam olarak burası sevgili Viktor: Kendi fikrindeki birisi ne söylerse söylesin senin için evladır zira samimiyetsiz olmakta bir sakınca görmezsin.

Gelin biraz daha yakından inceleyelim isterseniz. AKP, laiklik, cumhurbaşkanlığı vs konularında bir kısım ki senin dahil olduğun kısım, haklı olduklarını düşündükleri için ağızlarına geleni söyleyebileceklerini zannediyorlar. AKP'ye oy mu verdin? Salaksın, cahilsin, eşşeksin, adam değilsin vs. Arada daha yaratıcı laflar edenler de yok değil. Hemen sonrasında aydın olmaktan, laik olmaktan, demokrat olmaktan, Atatürk'ü çok sevmekten, insan gibi insan olmaktan, inançlarını diğerlerine empoze edenlere ne kadar gıcık olduğundan bahseden de gene aynı kesim. İlk paragrafta ne kadar zeki olduğumdan bahsetmesem "ben bunu anlamadım hemşerim diyip geçerdim ama artık çok geç.

Ben bu yapılanın ne olduğunu çok iyi biliyorum, samimiyetsiz diyerek kısmen yumuşatıp, anlamazdan geliyorum. Buna mesela yüzsüzlük, edepsizlik falan da diyebilirdim ama dikkat ederseniz demedim.

Ha bu yapılan hareket karşısında söylediklerim bi' yerinize batıyorsa o da sizin sorununuz viktor bey; çünkü bugüne kadar yazdığım hiçbir mesaj silinmedi patide. Seviyesiz mesajlar yazdığım sizin hüsn-ü kuruntunuz olmaktan öteye geçmez bu durumda sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

AKP nin bana bir icraatini sayamazsiniz
diegr partielrden hicbir farki yok

tek basina iktidar oldugundan onun luksunu yasiyor veistedigi gibi verilerle oynuyor

ekonomi desen kemal dervisin plani aynen devam kendileri bisey getirmedi

kibris desen ilerleme degil gerileme var

AB desen muzakereler basladi ama adamalr 2050 de belki eki eki diyor kaldiki muzakerelerin baslamasindada akp nin ole cok buyuk katkisi yoktur rahmetli ismail cem in suladigi cicegin meyvalarini aldilar

egitimde bir gelisme yok

teror sorunalri cozulemedi aksine tirmanarak artti

secimde verdigi vaatelrin hicbirini tutmadi

onun disinda kalan zamanini ise rejimle ve askerle ugrasarak gecirdi

enflasyon yok diyorlar beyni olan enflasyonu olctukelri sepetin icerigine bakar
cep telefonu sarji
corn flakes
pinpon topu

gibi seyelr var peynir ekmek yumurta et sut vs vs hicbiri yok bu listede

ekonomik program kemal dervis in ama onuda sahiplenirler

ha bide meshur hortumcularin hortumalrini kestik geyigi vardir
evet hortumu yarida kesip kendi cepelrine soktular

cem uzan in gorunen malvarligina el koymakla cozulmuyor bu gibi seyler
Sosyal ağlarda paylaş

burda seni elestiren 3 kisinin arasidan secip bana konusman biel olayi ozetliyor
sen kafayi takmissin kisisel kin guduyrosun filan heralde
benim algilamama gore huun sen 1 ve 0 lardan ote bir sey degilsin
burdaki herkes gibi bir uyesin sana kismenin garezi yok ustun meziyetlerinde yok
bir nickin ve yanidna belirttigin dusuncelerinden ibaretsin
kisisel problemin varsa ozelden gel
burda kimsenin egolarini pohpohlamak icin yazmiyor millet
nede senin gibi kisisel kin gudup kisisel odakli saldirilarda bulunmuyorlar
eger birisiyle problemin varda ozele
show yapmanin anlami yok
milelte kapak yapinca daha sutun olmuyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

@huun:
ah be abicim.. keşke daha bi iyi baksaydın be.. şimdi yazdıklarıma bir daha baktım.. dedim ulan ben akp'ye mi laf atmıştım, onlara oy verenlere mi salak demiştim diye..

alıntı falan yapmıyorum hiç ya da dur en azından şurayı yapalım;
üstte yazdığım partilerden gidipte LDP'ye oy verip.. "aa ben liberalin ama AKP başa geçsin de istemiyorum" derseniz gülerim size sadece.. yok aksi halde mükerrer oy kullanmanız gerekecek bir şekilde.

heh işte burada yani kanıt bir ağda (1A) gördüğümüz şey, uç ve barajı geçemeyecek bir partiye oy verdiği halde.. AKP'nin başa geçmesi halinde ağlayan "salak" matematik yoksunu -bilakis "cahil" oluyor bu durumda- "vatandaş"

ahanda salak cahil vatandaş budur be babacığım, ayrıca oy kullanmaya gitmeyen ama sonra ağlaşanlardır be güzelim.. (adamla abi, kardeş ilişkisinden sonra baba-oğul ve son olarak sefgili kıvamına geldim bu yazıda) işte cahil ve salak olanlar bunlardır.. ağlamaya rağmen ne olursa olsun aykırı uç duranlardır.. Ancak Türk halkının pek de parlak zekaya sahip olmadığı konusunda ki görüşlerimi açık ve net ifade etmekte de sakınca görmüyorum. AKP'yi başa oylarla geçirdiler ve büyük bi kısmı "..ana AKP başa geçti lan" diye şaşırdı.. bu saflığa delalet eder, Demirel cumhurbaşkanlığı yaptı, aile resimleri çıktı tık çıkmadı, gazeteler haberleri örttü.. kimse "ulan gazeteler satılık mı?" diye sormadı.. adamın aile resmindeki üyelerin bankaları battı, parası yitip gidenler hariç kimse oflamadı puflamadı.. işte bu cahilliğe delalet eder.. Aziz Nesin gibi ben de halkın (gavurun grassroots dediği avam halkın) çok parlak zekaya sahip olduğunu, olanı biteni kavrayabildiğini ve/veya makul kararlar alabildiğini düşünmüyorum... (misal 10milyonu da asalım şeklinde bi espiri gördüm an itibari ile.. çok zekice değil.. inan bana değil)

sonuç yazmak gerekirse, ben daha pozitivizm etkisinde daha determinist yapıda tanımlayabileceğin bir bireyim. her konuya basit parçalara ayrılabilen sorunlar gözüyle bakar ve çözerim. kısaca basmakalıpçı "aman bizim parti iyidir" diye parti çığırtkanlığı yapan, takım tutar gibi parti tutan biri değilim.. ilk sayfada bu başlık hakkında verdiğim tepkiyi de görebilirsiniz, diğer başlıklarad yazdıklarımı da okuyabilirsiniz. ancak görüşümü anlatırım, savunurum ve düşünce özgürlüğü de bunu getirir, bunu doğurur..

umarım anlatabilmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

dsaaa

ben senin deyiminle "salak,cahil" olanlardan biriyim

cünkü protesto oyunun demokraside yeri olmadğını düşünüyorum.

çünkü terbiyesiz alinin yerine terbiyesiz velinin geçmesinin bu ülkeye bir yaranının olmadğını düşünüyorum.

çünkü bugün a partisini iktidarda görmemek için oy verdiğimiz b partisini,bi sonraki secimde iktitarda görmemek için c partisine,sora yine a partisine,yeni b partisine,denkeminin bu ülkeye bugüne kadar bir bok getirmediğini tecrübeyle biliyorum

aynı iki yüzlü adamların bu ülkeyi aynı politikalarla aynı yalanlarla 50 yıldır uyuttuğunu biliyorum

vede birinin birşeyler yapmadan hiçbirşeyi değiştiremeyeceğinide biliyorum.mevcut "büyük" siyasilere onara güvenmediğimi ,inanmadığımı,sölyleyeceğim için,demokrasiye ve bu ülkenin halkının artık gözünü açıcağına inandığım için.bu seçimde olmasa,bundan 2 sonraki seçimde olmasa,5 sonraki seçime yatırıım yapıyorum belkide,çünkü anı değil geleceği düşünüyorum.

bu yüzden aptal,cahilmi oluyorum,varsın olayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...