Chemical Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ya kişiseller kişisele gidiyor, konu dışına bişi kalmıyor. 10 topicden 9.5 i internet üzerinden bir haber linkinden yada yazıdan ibaret. paticik daha orijinal şeyler yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Çözüm öneriyorum Kişisel bölümünün adı "karı kız, aşk işleri" olsun onun dışındaki her şey buraya gelsin Çünkü paticiğin amacı bu değil, yani ne biliyim, konu dışındaki diğer sağlam muhabbet dönmüş topiclere bakıyorum hepsi birisinin kişisel bir olayı ile başlamış, internetten alınan bir yazı yada youtube linki ile başlamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 önerine katıldım chem. orda sadece. kız sorunsalları, yine açılmıyorum, tüm kızlar ölsün falan diye konular açılsın sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ya zaten o bölümdeki kız konusunun da %80'i aynı. "Bi kız var şurda karşılaştık, bu kadar süredir hoşlanıyorum ama açılamıyorum napıyım" Eh, cevap belli zaten, 2 gazlayıcı mesaj arıyo insanlar. Zaten verilen cevaplar da aynı oluyor genelde. Şeytan diyo arat bul tüm o topicleri, sonra da hepsine "daha önce açılmıştı" yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bi topicin kişisele taşındı diye yapma bunu chem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bence haber bölümü açılsın günlük haberler oraya koyulsun konu dışı dolmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 kişisele tek topik açılsın karı kız konuşulsun açılan topiklerin sayısı azalacaktır. konu dışında ise siyasete rastlıyorum genelde, çok konuşacak bir şeyim olmuyor siyaset hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 O zaman zaten konu dışında geriye hiçbir şey kalmaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Herşey için bir bölüm açılırsa cıcığı çıkar forumların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 karı diyenleri kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 konu disina yazacak birsey kalmadi ki aslinda kisisel var gezdim tozdum var tutorials var derken konu disina ne yasaksa o geliyor siyaset tartisiyoruz sadece birde arada haberler geliyor topluca küfür yagdiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bence böyle olması güzel paticiği diğer saçma forumlardan ayıran da bu özellik bana göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 konu dışından ne gibi bi beklentisi olabilir ki birisinin? sırf daha çok mesaj atılmış diye daha gral bi bolum olarak dusunmek yersiz. Her bölüm eşit sadece Konu dışı adı forumdaki adı konulmamış konuları kapsıyor, diger bolumlerın ıse adı oldugu ıcın belli bi nitelikleri var. tabii ki daha geniş bi kavram olucagından daha çok çeşit bulunuyor konu dışı bolumunde. Populerligide buradan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 http://forum.paticik.com/forum.php?id=20 bak mesala konu dışına girdiğinde kendi topicine sonra da yukardaki linke tıklıyorsun, karı kız topic filtrelemesini sen yapıyorsun, geriye kalan kurtarılmış başıkları konu dışında açılmış gibi hayal et, bu kadar basit ---- yeni üye yok; konu dışında nasıl heyecan olsun, inanır mısın forum açıldığından beri şöle bi olay bile olmadı, eğlence yok forumda hadi bunu geçtim sen topic açıyor muusn eskisi gibi, haftada bir bişeyler yapardın, hani onlar bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 eskiden konu dışı aşırı derecede hareketli bir bölümdü. sitede en çok vakit harcadığım bölümlerden birisiydi. şimdi girince çok fazla birşey bulamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Kişisele bir kınama olmuş da konu dışının boş kalmasının sebebi kişisele fazla mesaj atılması olamaz heralde. millet duygusal paylaşımı yada sosyal öneri almayı seviyor demek ki. tamam eski tadı yok konu dışının. aktifliği az. neden? çünkü kapalı kaldı pati uzun süre. de kişiselin günahı ne. konu dışıyla alakasını kuramadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 leigh nash'ten this is my idea of heaven parçasını armağan ediyorum sana Chem güle güle dinle valla gülüceksin yani tebessüm etcen dinlerken. bak dinle pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 oha double post soz. [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 00:27 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 youtubeden her linke topic açmayalım ben ona takılmış durumdayım valla bi gün bi açtım bütün konu dışı youtube ile dolu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Birşeyler Yapılmalı.. Youtube Video'ları Diye Bi Konu Açılır Herkez Oraya Koyar Ne Koyucaksa... Birde.. ''Utangoç Aşuklaaaa'' konusu açılır orayada yazar herkez aşk meşk işlerini.. Ardından hep bir ağızla.. ''Her barmen bana bir bira, yanımdaki fıstığa bir tekila'' diye haykırırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 eheh.. yazacak konu olmaması sıkıcı.. olsa sözlük gibi bol konu, dalacam bak balıklama.. ama yazacak konu yok.. tabii ben de arada sapıtıyorum bu yüzden.. puff.. yazacak bişi yok lam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 RedallHoor güzel fantazi yapmis :) + fistan kari diyenleri kınıyosunda.. 1.kadın kız uymuyo.. 2.ha diyiceksinki kız desin sadece..belki cidden kadın?kiz degil? 3.karı argo diil ztn eski turkce... 4.ben ndn böle bi abukluk yapip bunu aciklama geregi duydum? 5.niye bunlari siraladim? 6.biri beni durdurabilirmi? [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 00:15 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Bayan deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 oda uymadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Revendor: Şeytan diyo arat bul tüm o topicleri, sonra da hepsine "daha önce açılmıştı" yaz hehe koptum :) çok hklsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar