Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu dışı

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Çözüm öneriyorum
Kişisel bölümünün adı "karı kız, aşk işleri" olsun
onun dışındaki her şey buraya gelsin
Çünkü paticiğin amacı bu değil, yani ne biliyim, konu dışındaki diğer sağlam muhabbet dönmüş topiclere bakıyorum hepsi birisinin kişisel bir olayı ile başlamış, internetten alınan bir yazı yada youtube linki ile başlamamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten o bölümdeki kız konusunun da %80'i aynı.

"Bi kız var şurda karşılaştık, bu kadar süredir hoşlanıyorum ama açılamıyorum napıyım"

Eh, cevap belli zaten, 2 gazlayıcı mesaj arıyo insanlar. Zaten verilen cevaplar da aynı oluyor genelde.

Şeytan diyo arat bul tüm o topicleri, sonra da hepsine "daha önce açılmıştı" yaz
Sosyal ağlarda paylaş

konu dışından ne gibi bi beklentisi olabilir ki birisinin?

sırf daha çok mesaj atılmış diye daha gral bi bolum olarak dusunmek yersiz.

Her bölüm eşit sadece Konu dışı adı forumdaki adı konulmamış konuları kapsıyor, diger bolumlerın ıse adı oldugu ıcın belli bi nitelikleri var.

tabii ki daha geniş bi kavram olucagından daha çok çeşit bulunuyor konu dışı bolumunde. Populerligide buradan geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/forum.php?id=20
bak mesala konu dışına girdiğinde kendi topicine sonra da yukardaki linke tıklıyorsun, karı kız topic filtrelemesini sen yapıyorsun, geriye kalan kurtarılmış başıkları konu dışında açılmış gibi hayal et, bu kadar basit
----
yeni üye yok; konu dışında nasıl heyecan olsun, inanır mısın forum açıldığından beri şöle bi olay bile olmadı, eğlence yok forumda
hadi bunu geçtim sen topic açıyor muusn eskisi gibi, haftada bir bişeyler yapardın, hani onlar bile yok
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisele bir kınama olmuş da konu dışının boş kalmasının sebebi kişisele fazla mesaj atılması olamaz heralde.

millet duygusal paylaşımı yada sosyal öneri almayı seviyor demek ki.

tamam eski tadı yok konu dışının. aktifliği az. neden? çünkü kapalı kaldı pati uzun süre.

de kişiselin günahı ne. konu dışıyla alakasını kuramadım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

RedallHoor güzel fantazi yapmis :)
+
fistan kari diyenleri kınıyosunda..
1.kadın kız uymuyo..
2.ha diyiceksinki kız desin sadece..belki cidden kadın?kiz degil?
3.karı argo diil ztn eski turkce...
4.ben ndn böle bi abukluk yapip bunu aciklama geregi duydum?
5.niye bunlari siraladim?
6.biri beni durdurabilirmi?

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 00:15 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...