dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Arkadaşlar, direk download sitelerinden (download.com vb) bir dosya indirmeye çalıştığımda bilgisayarım kendiliğinden restart atıyor, atmadan hemen önce bir error veriyor ancak çok hızlı geçtiği için okuyamıyorum. Aynı problemi C ile yazdığım bir programı execute ederken de yaşıyorum. çözümünü bilen, en azından fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 error dediğin mavi ekran mı yoksa normal error mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bilgisayarım> özellikler> gelişmiş> başlangıç ve kurtarma ayarlar> otamatik yeniden başlattaki ticki kaldır ordaki kodun anlamını msin sitesinden faydalanıp çözebilirsin büyük ihtimalle ama sorunu çözebilir misin bilmiyorum. bende de usbden kablonete bağlıyken torrent programları mavi ekran çıkartıyor, uyuz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Malesef çözüm bu değil, ve mavi ekran çıkmıyor, bilgisayarı yeniden başlatmışım gibi bir restart geliyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ramlerinde sorun olabilir, bende de restart atıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 restart ile ilgili o kdar neden olabilr ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ya mesela benim 256 sd ramim bozulmuştu. durup dururken acces violation bilmemne (0x000001) gibi acaip bi hata çıkıp restart atıyordu. ayrıca harddisk bozuk da olabilir. arızalı kısıma ulaşırken reset atıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 format c ^^ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Çok büyük ihtimalle RAM hatası. memtest86 programı veya prime95 programı ile test yapıosun 6 yada 12 saat. Eğer ramlar bozuksa kesin hata çıkar o sürede. memtest'in 86 olmayanı ile windows'da da test yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bende yeni bi başlık açmadan sorayım. benimde pc bazen diyelim ki war3 de iken aşağı indirip başka bişiye tıkladığımda restart atıyo. direk kasadaki restart düğmesine basılma gibi bi restart bu. neden olabilir ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar