Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Restart Problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, direk download sitelerinden (download.com vb) bir dosya indirmeye çalıştığımda bilgisayarım kendiliğinden restart atıyor, atmadan hemen önce bir error veriyor ancak çok hızlı geçtiği için okuyamıyorum. Aynı problemi C ile yazdığım bir programı execute ederken de yaşıyorum. çözümünü bilen, en azından fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Mesaj tarihi:
bilgisayarım> özellikler> gelişmiş> başlangıç ve kurtarma ayarlar> otamatik yeniden başlattaki ticki kaldır
ordaki kodun anlamını msin sitesinden faydalanıp çözebilirsin büyük ihtimalle ama sorunu çözebilir misin bilmiyorum. bende de usbden kablonete bağlıyken torrent programları mavi ekran çıkartıyor, uyuz ediyor.
Mesaj tarihi:
ya mesela benim 256 sd ramim bozulmuştu. durup dururken acces violation bilmemne (0x000001) gibi acaip bi hata çıkıp restart atıyordu. ayrıca harddisk bozuk da olabilir. arızalı kısıma ulaşırken reset atıyor olabilir
Mesaj tarihi:
Çok büyük ihtimalle RAM hatası. memtest86 programı veya prime95 programı ile test yapıosun 6 yada 12 saat. Eğer ramlar bozuksa kesin hata çıkar o sürede. memtest'in 86 olmayanı ile windows'da da test yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
bende yeni bi başlık açmadan sorayım. benimde pc bazen diyelim ki war3 de iken aşağı indirip başka bişiye tıkladığımda restart atıyo. direk kasadaki restart düğmesine basılma gibi bi restart bu. neden olabilir ???
  • Yeni Oluştur...