Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demokles'in Kılıcı : EU3 Pati Multi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet, yeni threadimizi de açtık.

5 kişilik bi prototip oyun deneyeceğiz. Hamachi yüklü olmalı herkeste. Hamachi ip'si yazılarak girilebiliyor ancak.

Ülkeler:

İngiltere: Gimli
Avusturya: Golgeikhan
Fransa:
İspanya: Behran
Osmanlı:

Oynamak istediğiniz ülkeyi özel mesaj olarak atın bana, ben editleyeyim konuyu.

Multiplayer etik kurallarıyla iligli paradox sitesini birazdan url olarak atıcam

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 17:57 tarihinde, Gimli tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
-Most games are set up to be long term, this means players expect to play the game for the whole timespan. So, if you play with a player group, do not ruin your nation. If you are losing a war, make peace. It is better to cede a province than to have your nation ruined.
If you somehow don't like the game where you are in, do not leave it in a hurry, but inform everyone you are about to leave.

-Do not pause the game, unless you *absolutely* must do so. If you pause the game, the rest of the players can't play. If the game runs too fast for you, ask the host to slow the game speed.

-Do not alt-tab out of the game. You might lose connection to the host if you alt-tab.

-You'll most probably lose big time in your first game(s). Don't fret because of that. You are probably used to win in single player against the AI, but humans are much smarter than the AI. So when you get kicked around in MP, don't get angry or take it personally. The learning curve is hard, but you also will learn *fast* from these experiences.

-You can chat to a specific player in the game (instead of to all players), by selecting the shields to whom you want to talk after pressing TAB. When chatting privately, use either * or pm to denote that it is a private message. This way you too will know when you get a private message. For example PM My country is ready to hit Poland now, are you in?

-If you have to go somewhere for a moment (toilet, eat, fridge etc), type AFK and how long you intend to be away (for example "AFK 2 minutes"). Do not pause for this. If something happens to your nation in the meantime, the others (presumably the host) will pause the game. When you get back type "back" so that others know you are back again.
Mesaj tarihi:
Birisi bana msnden provinces ve events klasörünü yollarsa ben de oynayabilirim, korkmayın büyük değil dosyalar. MSNimi özel meajdan veririm.

Oyunda bana yer kalmadıysa bile dosyaları bana yollayan olursa çok sevinirim çünkü oyunu orjinal haline döndürmem gerekiyor, alcohol 120nin deneme süresi dolduğu için yeniden yükleyemiyorum oyunu şu an. Aslında bana da bir yer eklerseniz çok sevinirim, ben en başında diğer başlıkta belirtmiştim ilgilendiğimi ama bu başlık ben evde yokken açıldığı için kaçırdım burayı. Olmazsa bile diğer oyunlarda da size katılabilmem için gerekiyor bu dosyalar zaten küçük dosyalar vaktinizi almam.

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 13:09 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 13:09 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İngiltere = Gimli
Avusturya = Golgeikhan
İspanya = Behran
Fransa = Sage

Osmanlı için 4 kişi istekte bulunmus. O yüzden bu 4 oyuncu arasında oylayıp seçicez.

başlangıç tarihi ispanyanın kurulduğu tarih, 1517.

Lag olmadığı takdirde eklenebilecek ülkeler:

Polonya
Rusya
İran
Brandenburg
Danimarka
Mesaj tarihi:
İngiltere: Gimli
Fransa : Sage
AVusturya : Golgeikhan
Osmanlı: Meth
İspanya: Behran

Başlangıç tarihi 1517

Haftasonu (muhtemelen cuma yada cumartesi) akşam oynanacak oyun. Bende sage dışındaki herkesin msn'i var. Olmadı bi mailing list yaparız

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 14:32 tarihinde, Gimli tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Austriae est imperare orbi universo.

It is for Austria to command the whole world.

Alles Erdreich ist Österreich untertan.

kısaca: AEIOU

Gerçek anlamı gizlidir. Her yeni hükümdarla birlikte yenilenir. Bir versiyonu hofburg kapısında görsellenmiştir.

Mesaj tarihi:

I. Uluslar Arası Toplantı Çağırısı

Dünyaya şekil, yön ve refah aşılamak adına, en önde gelen altı ulusa toplantı çağırısı.

Avusturya - Neredeyse ulusal bütüğülü tamamlamış, yüksek bir enerjye sahip.

Fransa - Önünde pek çok seçeneği var kimse ne yapacağını bilemiyor.

İngiltere - Kolonileşmede İspanyaya rakip olabilecek mi ?

İspanya - Bakir güney amerika topraklarına herkesden önce mi ayak basacak ?

Rusya - Litvanya ve Polonya harplerinden muzaffer çıkabilecek mi ?

Osmanlı - Hindistan mı ? Viyana mı ?

Bu tip kararların nezih verilebilmesi ile ilgili devletleri toplantıya çağırmaktadır.
Mesaj tarihi:
Habsburg Hanedanlığı - Avusturya İmparatorluğu

Önerileri:

1-Kolonilere yayılım konusunda avrupada rakipleşme yerine, birlik oluşturulmalı. Mütfeğim İspanya Krallığının ingiltere ve gerekirse fransa ile anlaşmasını destekliyoruz.

Osmanlığı İmpartorluğunun balkanlarda daha ileriye gitmesi kabul edilemez. Asya toprakları konusunda kendileri ilgimiz dahilinde değildir. Kuzey Afrikaya yayılımları da tarafımızca, mütefiğimiz İspanya aksini iddaa etmediği sürece kabul edilebilir.

Fransa Krallığı avrupada yeterince karasal bir bütünlüğe sahiptir, daha genişlemesi hassas dengeleri bozabilir. Diğer kıtalara aziz dinimizi yayması cesaretlendirilmektedir.

İspanya Kutsal Kardeşimizdir, kendilerin her hareketi tarafımızca olağanüstü durumlar haricinde desteklenmektedir.

Rusya İmparatorluğunun asya kıtasına yayılımı tarafımızca arzulanmaktadır. Kendilerinin Osmanlığı İmpratorluğu ile bir denge politakası içinde olması istemekle beraber herhangi bir agresif harekette; gönlüğümüz ortodoks kardeşimizden yanadır. Kendilerinin bizi herhangibir istenmeyen durumda destekleyeceklerine inancımız tamdır.

İngiltere Kutsal dinimizin tüm kıtalara yayılımda tarafımızca desteklenmektedir. Avrupada ki hassas dengeler düşünülünce, kendilerinin enerjilerini diğer kıtalara yaymaları beklenmektedir. Herhangibir Fransa odaklı savaşta birbimizi destekleyeceğimiz kağıt üzerinde basılıdır.
  • Yeni Oluştur...