Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Finale Notepad iyidir, ücretsizdir, çok kulaydır kullanması. Noteworthy Composer'ın yapamayacağı şey yoktur. Ben genelde Finale 2007 ile Guitar Pro kullanırım. Sibelius vardır, ben denemedim. Power Tab vardır ücretsiz. Şuraya bak bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 katılacak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 rüşvet sistemi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Gelin katılın ya... Beethoven olmanız lazım değil :p İki hafta sonra başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 10 gün kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bende katılıyorum :) midi hazırlarken hangi programı kullanıyosunuz? guitar proyla kaydetsem nası olur hehe bide tarz ne olcak edit: yukardaki postlarıda okudumda sorularımı geri alıyorum :P yada yinede dursun hehe [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 16:43 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 haftaya başlıyoruz. Hala katılabilirsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 4 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yarışma başlayınca 1 ay süremi var yollamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben art managerim jüri olabülürüm gülüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Yuri tam. besteci yapalim biz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 farketmez konuya emeğimiz geçsin yeterki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Katılıyorsun yani? Bir ayın var o zaman. En fazla iki, an az hiç şarkı ile katılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 1 gün daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bugün katılmak için son gün. Önümüzdeki bir ay boyunca şarkılarınızı yollayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bu aralar çok sayko modlardaydım. müziğe yansıyacak galiba heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bilgisayar tarafindan yaratilmis muzik kabul ediliyor mu? :) ciddi soruyorum bu arada, ona gore katilicam (elimde bir algoritma var, dinledigi tum muziklere gore yeni bir sarki yaratiyor, bakalim ne kadar sevecek millet gormek isterim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ha bir de, yarisma bittiginde hepinizin midilerini harmanlatabilirim programima, ilginc seyler cikabilir ortaya boole dinlerken aha bu benim sarkimdan geliyo falan dersiniz :) Gimlininkini merakla bekliyorum, Rainy Day cakmasin da bize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Sen bestelemezsen olmaz. Volfied'ın Bilgisayarı diye katılabilirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Turing test yapacaktim size benim bestem diye verip ne kadar inandirici oldugunu gormek icin :) Yarismaya katilmiyim ben, gene de oturup koyucam bi sarki (bir cok klasik sarkiyi harmanlaticam bilgisayara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Eğer o parçayı bitirip katılacaksan hemen sil o linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Üç buçuk saat sonra katılım kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar