pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bu arada gerge sen katılmıyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Katılmıyorum. Jürideyim ben. edit : uzun şarkı neden olması ki. [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 22:32 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 yani olsun tabi.olmasın demiyorum..olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 kısıtlama yok ama yarım saat dinletmek için gerçekten sağlam birşey bulmanız lazım yoksa millet sıkılır puan vermez vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 daha genis kapsamlisini yaptiginiz gun bende katilabilirim, her tur muzigi katarsaniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Müzük türünde bir sınırlama yok da, herkezde iyi ekipmanlar olmadığından, herkezin bir grubu olmadığından (benim de yok) sadece bir bilgisayer ve yeteneğin yeterli olacağı midi daha iyi olur diye düşündüm. Bu bitince kaydedilmiş müzi yarışması yaparız o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 tekno bi parçayla katılcak olsam onu midi ypmam zor sanırım? :S direk müzik olarak katılabilirmiyim onla.. yoksa böyle bi parçayı midi olarak yapabileceğim bi program var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 midi beste yarısmasına boyutlu muzıkle katılmanın mantıgını soylermısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 arşivimdeki en tekno midiyi upload ediyorum Lexius. bak bi. edit: guitar pro ile yapılmış http://rapidshare.com/files/33252940/Vangelis_-_Blade_Runner.mid [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 09:38 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 hmm biraz kassam çıkarırım sanırım bişeyler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Tekrar söyleyeyim ; en fazla iki en az hiç şarkıyla katılabilirsiniz. Ama aynı kişiden iki şarkını ilk 5'e giremeyecek. Mesela ben iki şarkı gönderdim diyelim; birini 2. birini 5. şeçti jüri. 2. şarkım ek 3 puan alacak. 4. için 5 puan, 3. için 7 puan, 2. için 9 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bendeki demolar/parçalar da genelde waw veya mp3 olarak export edilmiş halde duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Tekrar notalarsın, yeni bir şey yaparsın ya da. 1,5 ayın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 daha fazla kişi iyi olur. up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 e noldu bu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 16 hazirandan sonra şarkıları toplamaya başlayacağım. 16 Temmuzda oylamaya başlayacağız. 2. sayfada yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 he tamam pardon.biz atamıyo muyuz şimdiden benim belki burada olmama durumum var da 16 haziran'da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Eğer atamayacaksan 16 Haziran - 15 Temmuz arasında bana yollarsın ama lütfen başkaları da aynı seyi söyleyerek gelmesin bahanesi olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 şarkıları topladıktan sonra 1 aylık süre çok uzun degılmı 2 hafta yetmezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 "araklama olabilir, olursa katılrım" ahahah [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 17:25 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Oylama 15 gün zaten. (5 gün kapalı jüri oylaması + 10 gün açık paticik oylaması.) Bir ay boyunca şarkı toplayacağım. yani 13 Temmuz'da da beste bitirip yollayabilecek insanlar. Yaptığım takvime göre yarışma 15 Haziran da başlıyor(yani 15 Hazirandan sonra yeni yarışmacı kabul etmiyoruz). Şu anda yarışmaya isim yazdırma bölümündeyiz. Bir ay iyi bir süre besteleme aşaması için. Çok uzun değil, çok kısa değil. 16 Temmuz saat 00.01'de şarkılar e-mail adresinde olacak - 5 günde hepsine 2. sayfadaki sistemle puan vereceksin. Eğer jüri olarak 5 günü az bulursanız burada söyleyin tekrar düzenleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Katılıyor musun Mortis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yok iyi gayet tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 program önerebilcek varmı? proguitar vs. hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar