Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik'te midi beste yarışması yapalım mı?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Müzük türünde bir sınırlama yok da, herkezde iyi ekipmanlar olmadığından, herkezin bir grubu olmadığından (benim de yok) sadece bir bilgisayer ve yeteneğin yeterli olacağı midi daha iyi olur diye düşündüm. Bu bitince kaydedilmiş müzi yarışması yaparız o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
arşivimdeki en tekno midiyi upload ediyorum Lexius. bak bi.

edit: guitar pro ile yapılmış

http://rapidshare.com/files/33252940/Vangelis_-_Blade_Runner.mid

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 09:38 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Tekrar söyleyeyim ; en fazla iki en az hiç şarkıyla katılabilirsiniz. Ama aynı kişiden iki şarkını ilk 5'e giremeyecek. Mesela ben iki şarkı gönderdim diyelim; birini 2. birini 5. şeçti jüri. 2. şarkım ek 3 puan alacak. 4. için 5 puan, 3. için 7 puan, 2. için 9 puan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Oylama 15 gün zaten. (5 gün kapalı jüri oylaması + 10 gün açık paticik oylaması.)

Bir ay boyunca şarkı toplayacağım. yani 13 Temmuz'da da beste bitirip yollayabilecek insanlar. Yaptığım takvime göre yarışma 15 Haziran da başlıyor(yani 15 Hazirandan sonra yeni yarışmacı kabul etmiyoruz). Şu anda yarışmaya isim yazdırma bölümündeyiz. Bir ay iyi bir süre besteleme aşaması için. Çok uzun değil, çok kısa değil.

16 Temmuz saat 00.01'de şarkılar e-mail adresinde olacak - 5 günde hepsine 2. sayfadaki sistemle puan vereceksin. Eğer jüri olarak 5 günü az bulursanız burada söyleyin tekrar düzenleyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...