fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 sağlam olmuş, beğendik. ama hikayeye biraz daha özen istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 valla ben beğendim güzel olmuş da Neco nun ne işi var orda ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 lol yarıdım ya ciddi ciddi güzel olmuş diyolar eskiside BOKtandı buda BOKtan bi sonrakide BOKtan olacak .. Dizinin tek güzel yanı dizi saatinde sokaklar mallardan arınıyo işte fsdgasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 şimdi bu lolat nefise karataya yazılır kesin yeni sevgili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ilginç başladı bu kadar fazla diyalog beklemiyodum, ama iyi baya bi karakter tanıttılar, biçok derin mevzuya işaret ettiler. ilerleyen haftalarda görücez bakalım. ulfang seni de arındırsak burdan ne güzel olur :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 o ye mal olduk bi de lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Hakkaten çatışmasız Kurtlar Vadisi nasıl olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 fena değildi bence ama dizi de oyunculuk ve çekim tekniği açısından biraz mı gelişme olmaz ya :) direkt son bölümden devam ediyor gibi geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hepimiz mal'ız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 dizinin ismi değişmeyecekse bi topic açalım efsane dizi sonuçta polat geri döndü yakışmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 niye yakışmasın ki polatdan ibaret bence o dizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Reklam arasında uyuya kaldım [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 22:15 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Diger turk dizilerine agizlarini acip gozlerini yuman arakdaslari buraya da bekliyoruz... hani nerdeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 *ağzını açıp gözünü yumar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 değer vermediğimiz için topiğe yazı yazmıyoruz aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Silay kullanmak yerine pokemon savastiracaklarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 guzel dizi işte alla alla illa laf etceksiniz, bu diziden etkilenen gerizekalılar yüzünden diziyide kötülemeyin. ben başından beri izliyorum daha 2 kişi öldürdüm sadece racon diil kafa keserim diye. izlemesemde öldürürdüm belki kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Eaah yerim kartvizitin.. Memati RULZ ! Erhan pwned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ee silah var bu dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 daha dizinin ilk bölümünün ilk sahnesinde camdan taradılarya abi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 2. bolum de guzeldi baya ,sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 başından beri izliyorum baya güzel dizi son bölümleride gayet nefisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ben de beğendim ya, baya derinlemesine inceleyecekler sanırım bu işadamlarını, projeleri ve suikastleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 polat bu işleri geçip area 57'lere , süperaskerlere , siyah giyen adamlara kafa tutmalı. go polat go ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 GURURUMUZ POLAT ORTA DIREK POLAT ATLA GEL POLAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar