by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 basit bir öğretisini arıyorum yaptgım aramalarda cok fazla ayrıntı oldugu iiçin fazla birşey anlamadım.. yardımlarınızı bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 (bkz: partition magic) cek kur kullanmasi cok kolay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ya ben de burda sorayım bari, C de windows var haliyle, partition magic C yi C ve D olarak ikiye böleibliyor mu? sistem dosyaları var sonuçta, bişe oluyor mu onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 GParted ' ı kullan. Drivera sağ tıklayıp boyutunu tekrar belirliyorsun.çok kolay. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 23:25 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 sistem dosyalarının oldugu drive de problem olmuo muydu?. vista kendisi yapabilio bunu guzel bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 kesin opera da yapıyodur ama firefox beceremiyordur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 get firefox, repartition your hard disk bu arada gparted'da sorun olmuyor diye biliyorum. bu işin bir garantisi yok sanırım ama şimdiye kadar birkaç defa yaptım ve bir sorunla karşılaşmadım. [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 01:23 tarihinde, THiM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Az once yere dusurup ikiye boldum ben allah kahretmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 tabi bu durumda sistem dosyalarını dert etmen gereksiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 format şartıyla xp cdsinden bile bölebilirsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 "david copperfield yapıyo bu numarayı.. ama yemeyin.. aslında kutuda iki küçük harddisk var.. siz böldü sanıyorsunuz.. hile hepsi hile.. " atilla taş, sönmüş bir star, fulltime uyuşturucu bağımlısı ve part time hamçökelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar