Gilean Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ya 1 haftadır internet sorunu ile karşı karşıyayım..hiçbirşey yapmama rağmen internet deli gibi veri alışverişi yapıyor(bakınız 3milyonlara ulaştı)..ve bilgisayar açıldıktan belli bir süre sonra(her zaman olmayabiliyor..zamanıda yok) svchost.exe sonlandırılmıştır dior..hiçbir programı açamıyorum..arkadaşlarla konuştum..so big virüsü dediler..bandwidht i meşgul ediyormuş..zone alarm yükledim..mslaugh.exe die bişi var..sanırım sorun bu..çünkü gördüğünüz gibi 'laugh'..bende bloke ettim..nitekim internet sorunum çözüldü ancak hala modemimin kafasını karıştırıyor ve deli gibi aktif olmak için uğraşıyor..sürekli blok ede ede 1000i aştı aynı dosyayı bloke etme olayı..sizce ne yapmalıyım?[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Antivirus yazılımı denedin mi? Norton baya başarılı Ad-Aware reklam amaçlı sitelerin cookilerini temizler.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 bu internetle yükleyemem..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Simdi yapacagin su Sen cikip disari bir tane Norton anti aliyosun Zaten norton u indirmen imkansiz.(full u.Ki sana full lazim) Sonra Norton yuklen once quik check yap, sonra bulnanlari sil. Sonra internete gir Muhtemelen sorun hala olur,Ama bu sefer internetteki trafik ve yavaslik sorunu buyuk olcude cozulur, Sonra internetten otomatik upgradelerini indir(kendi programinda vardir bu opsiyon) Sonra yeniden calistirdiginda emin ol siler.virus u Cunku bu aralar Norton un firmasi buyuk olcude upgrade yaratiyor. gecen hafta 2 tane indirdim,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club [Bu mesaj The_Guardian tarafından 23 September 2003 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 işim yok kadıköyemi inicem ya..başka yolu bilen varmı ya[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ya ma ne ? ... adam yazmış o kadar , internetten de olmaz gidemem de .. ne yani evine mi gelsin çözüm ? ...[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Norton Antivirus 2004 çıkmış.. www.weblebi.com veya www.teknosa.com.tr (sanırım doğru yasdım olmassa .tr veya trsız dene) sitelerine git bak. orda 2003 veya 2004 ısmarla.. weblebi.com gelince peşin alıo para[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 said: Bonecrusher, 23 September 2003 19:15 tarihinde demiş ki: Norton Antivirus 2004 çıkmış.. www.weblebi.com veya www.teknosa.com.tr (sanırım doğru yasdım olmassa .tr veya trsız dene) sitelerine git bak. orda 2003 veya 2004 ısmarla.. weblebi.com gelince peşin alıo para[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) çözüm evimize kaDAR geliyo tabii artık .. teknoloji yaa :))[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar