numberten Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Biraz arama yaptım skin deiştirme diye bir konu buldum ama çok eski ve druid formlarının skinlerinden bahsediliyor. Eskiden karakterinin görünümünü bir addon ile night elf gnome vs. yapabiliyordu millet.Tbc de bu mümkünmü? Mümkün ise nereden nasıl bulunur bu dosyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 mümkün olması lazım. duymuştum birinden ama kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Yasaklandı ve ban sebebi şu an skin değişimi. Ama bulsam öğrensem bende denemek istiyorum ama nasıl anlarlar kullandığımı fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bana da hile gibi görünüyo bu. En azından, normalde mümkün olmayan bi şeyi 3. parti bi kaynak yardımıyla ediniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ya ben o skin değiştiren büyülere bile karşıyım, karşı faction kılığına girip milleti ganklayan tipler görmüştüm o gün bu gündür karşıyım doğru değil bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Benim istedigim kendi PCm dısında herkese normal görüneyim ama kendi ekranımda istediğim skine burunebileyim. Yani baskasının oyununu etkilemeden sanki yeni bi char kasmışım havası yasıyım. Yeni bir tat, yeni bir hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bugun old hillsbrad foothills'e girdim, orada oyun gorunumumu human yapti otomatik.. neden yapti anlamadim tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 hehe sen human olcak adamdın diyo gizliden gizliye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bunu hiç anlamam Madem onlar gibi olmak istiyorsan neden farklı bir ırk acarsın ki :) Gereksiz şeyler bence [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 16:03 tarihinde, 4Ever tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Keyif meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 2senedir undead rogue oynuyorum o kokusmus kıçı görmekten baydım beah :D ya mesela female elf olur yada ne biliym başka bişey olur arada deişirsin absonun dedigi gibi yeni bir char havası verir insana :) akşam bir gme sorcam yasakmı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Peki bu işte kullanılan program nedir ve forumlarda sorsak biş iolmaz herhalde yasal mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 hehe valla oyunda o kadar gizli mesaj, espri var ki bu bile dogru olabilir abso.. dogru baska karakterle oynamak degisik olabilir zira bana cok garip geldi mesela, zaten yuzum kapali kaskla, once anlamadim. Sonra bi baktim benim herifin boyu kisacik cuce gibi geldi o human.. Alla alla dedim old mold oldugu icindir dedim sonra bi baktim human formuna sokmus oyun beni.. cikardim kaski human oynar gibi oldum ama asiri garipsedim.. O bisiler uretirken eliyle yaptigi hareketler diger hareketler cok degisik geldi her gun baskasinda gormeme ragmen.. Ama sevmedim yani kendi karakterimi ozledim o an.. Cok gicik geldi o human'in tipi.. Instance dan cikinca bir garip sevinc kapladi icimi.. (yok artik!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 http://world-editor-tutorials.thehelper.net/skinning.php#introduction Ama denemeyin iyice ögrenmeden yasal mı değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Ben rehber yazmıştım zamanında ya buraya biryere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=127093 Ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar