Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışma Sorunsalı

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

kızın iice yanına git
sonra etrafta aranmaya başla
sağa bak
sola bak
aşağılara falan bak
bişiler arıyomuş moduna gir yani

sonra kız da eşşek diil ya "ne yapıosun" die soracaktır
sen de şöyle cevap ver:

"seninle tanışmak için güzel bir bahane arıyorum"

üstüne atlamassa şerefsizim (:

ps:klasik bi yöntemdir belki biri yazmıştır okumadım tüm postları. ama bi dene derim.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly, biri yazmıştı onu.. bu metod klasik olduğu için kızın da yememesi için bi sebep yok.. sie lan ordan derse kalırsın öyle ^^
her durumda 1-0 yenik başlıycaksın olaya bunu da unutma...
of yaaa sana dediklerimi ben yapsam her kolumda bi kız vardı şimdi ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kız hep 2 arkadaşıyla dolaşıyor. Tam son tenefüs yalnız başına bana doğru geliyordu, ben de keserekten kendimi topluyodum, bi arkadaş yanıma gelip konuşmaya başladı. Kız geçti gitti o arada :(

Ama yarın kesin, valla. Mecburiyetten yani. Ama kanımca konuşmayı beceremeyeceğim ve olacağı varsa da olmayacak :( Off Yeto :( Ne güzel tanıştırtacaktım kendimi sınıfından bi çocuk aracılığıyla..
Sosyal ağlarda paylaş

Yeto ben senin '^+&^'/&2 '%^'^%'^%6'+%+&'+'+/

*nefes alır*

^+/&^+/(^%(%+^)85 !!!!111

Göt korkusuyla ve arkadaşların gazıyla sonunda kızın yanında bir arkadaşı varken gittim. Ama giderken bir anda aklımdaki bütün plan uçtu, titremeye başladım. Ağzımdan çıkan şu oldu:

"Baksana senin adın ne?"

"Niye ki?" niye ki dedi ya. stir git yada sanane demesini tercih ederdim. Ama bu cevap beynimiallak bullak etti. Bikaç saniye bekledim ve

"Tanışmak istedim" dedim.

"Niye ki?" Kız yine niye ki dedi. Allak bullak oldum, beynim durdu. Bir erkeğin bir kızla tanışmasının kaç sebebi vardır yani? Üstelik olmuşum domates gibi bi zahmet anlasaydı nedenini. O kadar saçma geldi ki hiçbirşey söyleyemedim, bişey anlayamadım. Kız yukarı bakıp bir daha niye ki dedi, ben de

"Offf, iyi peki" dedim ve giderken üstüne mal gibi "Görüşürüz" dedim. Kız da görüşürüz dedi.

Çok iğrençti, rezil oldum ya korkunçtu :( Ben dedim elime yüzüme bulaştırırım diye, sakin kalamam böyle heyecanlanırım. Yato naaptın baba yaa uuufff :(

Ya ayrıca niye ki nedir ya. Stir de ben tanışmak istemiyorum de niye ki ne demek??

Domates halinde uzaklaştım, arkadaşlara anlattım koptular. Sonra kız arkadaşıyla yanımdan 2 kez geçti kıkırdayarak. Yani 2 alt dönemim olan kıza rezil oldum bu şekilde. İğrençti yaa :(

Anlamıyorum ben bu kızları, valla anlamıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

nilep git bir daha konuş,geçen gün için özür dilerim de vs.

konuya gir,zaten rezil olmuşsun kaybedeceğin bir şey yok,

hatta bu senin için fırsat.ben böyle biriyim,utangacım vs. diyerek bu olayı da malzeme olarak kullanarak gözüne de girebilirsin.

dp:3. mesajım kişisele lan değerini bil :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...