oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 o yarınlar hiç bitmeyecek göreceksin.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ehah :D cuma günü bitecek en kötü Ya o değil de şimdi ben kıza "seni tanımak istiyorum, senin için uygunsa" diyeceğim de "değil" derse kalırım valla. Hiç hazırlıklı değilim öyle bir cevaba. Bunalıma girerim lan 2 yaş küçük kız beni reddetti diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bende geleyim yanına belki tanıdıktır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Sonrasında bunalıma girersem avutmaya gelebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ya o kadar kötü bakma bişey olmaz bizim okulun kızları alışıktır pattadanak tanışmalara. Ama sakın vazgeçme bak. Sonra ulen deseydim dersin ama lise son olmuş ve iş işten geçmiş olur. Canını sıkma rahat ol, gerisi allah kerim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 "senin için uygunsa" yerine "eğer izin verirsen" desen daha iyi olur gibi geldi bana... kız reddederse de "peki teşekkürler" de ayrıl yanından.. kakalak gibi kalma. sadece teşekkür et. biraz ezik olur ama başka seçenek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 kız hayır derse , "ben de senden hoşlanmıyodum zaten hıh!!" de git yanından yerse... ya da "neeee 100 dolara senden çook var" diye bagır hatta yanında rober hatemo dansı yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ya şey var abi, şimdi ben bu kızı rahatça düşünüp romantik hayaller kurabiliyorum, konuşunca öyle yada böyle bu şansım gidecek. Garip geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 izin verirsen neymiş ya direk 1-0 geride başlıyorsun :) bence sana da uygunsa daha iyi :) edik: @nilep: biz ona halk arasında fantezük diyoruz [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 22:15 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 deil derse en kolayı reddedilmek o kadar kötü bişey deilmiş, ühühü yaparsın sempatik olursun, civar kızlar sana hasta olur bu topici 11 sayfa yapana kadar kızla uğraşsaydın, şimdi fantezi kurmak yerine kızla takılıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 kızın iice yanına git sonra etrafta aranmaya başla sağa bak sola bak aşağılara falan bak bişiler arıyomuş moduna gir yani sonra kız da eşşek diil ya "ne yapıosun" die soracaktır sen de şöyle cevap ver: "seninle tanışmak için güzel bir bahane arıyorum" üstüne atlamassa şerefsizim (: ps:klasik bi yöntemdir belki biri yazmıştır okumadım tüm postları. ama bi dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ginaly cin gibi adamsın vallahi. iyiymiş bunu kullanıyim bir ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ginaly, biri yazmıştı onu.. bu metod klasik olduğu için kızın da yememesi için bi sebep yok.. sie lan ordan derse kalırsın öyle ^^ her durumda 1-0 yenik başlıycaksın olaya bunu da unutma... of yaaa sana dediklerimi ben yapsam her kolumda bi kız vardı şimdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: her kolumda bi kız vardı şimdi vay maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 abi bu taktiğe bence kız kusar, walla çok ayağa düştü bu, fw mail filan, her ortamda geçiyor ama kusan kızı tuvalete götürürken, götürebilir yani öle olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 nilep hala icraat yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ya kız hep 2 arkadaşıyla dolaşıyor. Tam son tenefüs yalnız başına bana doğru geliyordu, ben de keserekten kendimi topluyodum, bi arkadaş yanıma gelip konuşmaya başladı. Kız geçti gitti o arada :( Ama yarın kesin, valla. Mecburiyetten yani. Ama kanımca konuşmayı beceremeyeceğim ve olacağı varsa da olmayacak :( Off Yeto :( Ne güzel tanıştırtacaktım kendimi sınıfından bi çocuk aracılığıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Boşver konuşama abuk subuk kelimeler söle fark etmez. Gir de sen bi diyaloğa hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ben olsam o seni lafan arkadaşa çok pis dalardım ya neyse :) Ya kasma kendini nilep olcak o iş bana söylediler dün gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Yeto ben senin '^+&^'/&2 '%^'^%'^%6'+%+&'+'+/ *nefes alır* ^+/&^+/(^%(%+^)85 !!!!111 Göt korkusuyla ve arkadaşların gazıyla sonunda kızın yanında bir arkadaşı varken gittim. Ama giderken bir anda aklımdaki bütün plan uçtu, titremeye başladım. Ağzımdan çıkan şu oldu: "Baksana senin adın ne?" "Niye ki?" niye ki dedi ya. stir git yada sanane demesini tercih ederdim. Ama bu cevap beynimiallak bullak etti. Bikaç saniye bekledim ve "Tanışmak istedim" dedim. "Niye ki?" Kız yine niye ki dedi. Allak bullak oldum, beynim durdu. Bir erkeğin bir kızla tanışmasının kaç sebebi vardır yani? Üstelik olmuşum domates gibi bi zahmet anlasaydı nedenini. O kadar saçma geldi ki hiçbirşey söyleyemedim, bişey anlayamadım. Kız yukarı bakıp bir daha niye ki dedi, ben de "Offf, iyi peki" dedim ve giderken üstüne mal gibi "Görüşürüz" dedim. Kız da görüşürüz dedi. Çok iğrençti, rezil oldum ya korkunçtu :( Ben dedim elime yüzüme bulaştırırım diye, sakin kalamam böyle heyecanlanırım. Yato naaptın baba yaa uuufff :( Ya ayrıca niye ki nedir ya. Stir de ben tanışmak istemiyorum de niye ki ne demek?? Domates halinde uzaklaştım, arkadaşlara anlattım koptular. Sonra kız arkadaşıyla yanımdan 2 kez geçti kıkırdayarak. Yani 2 alt dönemim olan kıza rezil oldum bu şekilde. İğrençti yaa :( Anlamıyorum ben bu kızları, valla anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 iki duble çakaydın önceden bülbül gibi şakırdın şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ben de öyle diyordum ama öyle bir şansım da yoktu. Hayır yani önemli değil kız istemesin ok. Ama çok pis rezil oldum, yarın okula gidicem, bunlar bakıp bakıp gülecekler falan saçma olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 sen de gül sırıt böyle utanmış gibi yap. keh keh de. tatlı gelir kıza bu belki bir şans doğar belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ya bırah yaa :D yüzüne bile bakmayacağım, naz yaptıysa ayağıma gelsin o cevapla beni maymun etti. Zaten işi yoksa benimle umurumda olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 nilep git bir daha konuş,geçen gün için özür dilerim de vs. konuya gir,zaten rezil olmuşsun kaybedeceğin bir şey yok, hatta bu senin için fırsat.ben böyle biriyim,utangacım vs. diyerek bu olayı da malzeme olarak kullanarak gözüne de girebilirsin. dp:3. mesajım kişisele lan değerini bil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar