Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışma Sorunsalı

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

senin anan kaşar diye çıksa biri bunu söyleyene haklıdır yani.
kardeşi boyatmıştır, annesi boyatmıştır saçını sarıya vs.

senin anan prototip de diyebilir diğer meseja da biri.kardeşi sarı saç mavi gözdür, eşi sarı saç mavi gözdür vs. herneyse.
insan özetimisiniz nesiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

yok lam ezme falan değil.. maksat gençlik bir şey daha öğrensin. aç beyinler bilgiye muhtaç!!! bakın bu mesajdan sonra basından ne tepkiler aldım:

"negzel, bir şey daha öğrenmenin huzur ile uyuyacağız bu gece"
Hakkı Devrim

"artık ölsem gözlerim açık gitmez."
Rıdvan Dilmen

"Hocam, genç dediğin aradaki farkı bilecek.. Bilecek ki hata yapmayacak! İşte bu yüzden dasaaa'ya teşekkür etmemiz lazım"
Erman Toroğlu

"Huaaayyyytt!! KRRRAASSSHHH!!! (<---- tahta kırma efekti)"

Jean claude van damme

_____
Tabii, her ünlü gibin onlar da burada yazdıklarımı takip ediyorlar ve yazdıklarıma göre hareket ediyorlar.. Goran Bregovic aradı az önce.. evet Gorancığım bu akşam balık yemelisin, sana kırmızı et yasak.. tamam mı? hadi saalıcakla kal..

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 21:25 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Editleyemedim o mesajı da yanlışanlaşılmış kusura bakmayın. Yanlış ifade etmişim kendimi. Bizim okuldaki kaşarlar boyalı saçlı, doğal sarışın kaşar yok. Siyah saçlı olanlar da sarı olmasa bile illa bi kızıl falan atıyorlar. Genelleme yapmamalıydım, kusura bakmayın. Benim annemin de saçları boyalıdır ayrıca evet :)

Edit: Pufff, çok utandım ya, pis pot kırmışım. Öyle demek istemedim ama cidden. İşte kızla konuşurken de böyle mallıklar yapabilirim :(

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 21:55 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bak bilader benim bi arkadaş var.. dün (daha önceleri de gördüğü bi kızı) görmüş, kız buna gülmüş falan filan, sonra adam gaza geldi çiçek yollayacam dedi yurduna, bugün çiçek yolladı.. telefon numarasını yazmış notuna da. kız mesaj atmış "teşekkür ederim ama benim görüştüğüm birisi var" demiş..
çiçek gönder sen de.. ama sevgilisi varsa karışmam okul çıkışında olacaklara ^^
Sosyal ağlarda paylaş

süpermiş lan liseli yıllarda aşık olmakta böle çok hoştu ne biliyim. bi tane kız arkadaş bul sınıftan veya okuldan yakın bi kız arkadaşını, gitsin kızla senin haberin yokmuş gibi konuşup muhabbet etsin durumu anlatsın, işte aşık oldugunu falan söylesin bide uzaktan sen onları görmüyomuş gibi yaparken seni göstersin ahanda bu çocuk sana seviyo felan desin. kız zaten seni tanıyo. bide numaranı versin oh oh cillop gibi. sora kız hooop cuuup kollarında
Sosyal ağlarda paylaş

lisede aşk başkadır... aracılar falan her şey bi acaip.. biraz sarsak, beceriksizce falan.. ama çok eğlenceli.. lam bak bana da komşu çocuu aracılık etmişti.. ankaraya yeni taşınmışız karşı komşu ile tanıştık işte.. standart "benimde iki erkek çocuum var ahanda bu küçüğü" dedi karşı komşu.. çocukla tanıştık kaynaştık gta2 oynadık.. neyse 5.kattayız (en üst kat) aşağıya bakıyorum bööle, uzun sarı saçlı bi kız geçiyor nası güzel bi şi, olmaz böyle şey.. yoksa rüya mı?

dedim bu kız çok güzel.. bööle ağzım bi karış açık.. eleman o sizin okulda, zaten ben tanıyorum.. tanıştırırım sizi dedi.. bir anda asterix'in devegücü tazıhızı* şerbetini içmiş gibin oldum (Getafix'e teşekkürlerimi sunarım böyle güzel bi şerbet hazırladığı için)

ancak benim 11olmam ve kızın 8.sınıf olduğunu çevremin öğrenmesi sebebiyle iş boka sardı.. büyük bir balık kavgası** sonucu, 2çinekop ve 12sarıkanat ağır yaralanırken, 9kefal, 3aynalı sazan, 1kalkan, 1kedi balığı ve 13norveç uskumrusu telef oldu.. sonucunda ayran içtik ayrı düştük.. ama belirtmekte yarar var "seni seviyom lan burcu!"

*devegücütazıhızı şerbeti: formülü gizli.. çook gizli.. asterix'in ve diğer galyalıların içtiği getafix tarafından hazırlanan mucizevi güç iksiri.. içene deli gibi güç verir. Obelix çocukken bi kazan şerbetin içine düştüğü için içmesi yasaktır.. aşk şerbeti de neymiş kardeşim! bu şerbet aşk şerbetinin .mına bile kor!!
**balık kavgası: asterix ve obelix'te daimi yapılan kavgadır. köyde biri çıkar "senin balıkların kokuşmuş" der.. balıkçı "öyle mi al bakalım " dedikten sonra patlatır balığı herifin kafaya.. her neden başlarsa başlasın asterix'in köyünde her kavgada balık ağır silah olarak kullanılır. Mahallede kavga falan olursa ve yakında açık balıkçı görürsem ben de sallıyacam bi tane adamın kafaya..

bu mesajın alt metini asterixi seviyorum veya lise de aşk bir başkadır olabilir.. ama karar veremedim..

ha bu arada, balık kavgası temsili tablosu 17.yy fransız ressam Eugene Delacroix tarafından yapılmış (yersen.. ama adam, ülke, tarih doğrudur..)

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 09:07 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Ya diyorum ki kıza şöyle desem:

"Selam, vaktin var mı?İki dakka bişey skonuşmak istiyorum" kızı çekicem köşeye, "Bak belki saçma olacak ama açık konuşmak istiyorum, ben seni tanımak istiyorum, senin için de uygunsa tabii" diyeceğim. Ondan sonra ne olursa olur artık.

Nasıl olur mu böyle?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya dediğim gibi bu hafta 10 tane sınav var. Bu durumda kızla konuşacak halim de yok, kafamı veremem. Yeto'nun tedirgin etmesi ne kötüsonuçlar doğurdu. İlk birimi ilk günden aldım :( Stres tabii, arkadaşlar da eğlendiler, ne arkadaşlarım var hepsi Yeto'dan yana. Onlar da 20th of April, Coming Soon modunda dolaşıyolar yanımda (
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Selam, vaktin var mı?İki dakka bişey skonuşmak istiyorum" kızı çekicem köşeye, "Bak belki saçma olacak ama açık konuşmak istiyorum, ben seni tanımak istiyorum, senin için de uygunsa tabii" diyeceğim. Ondan sonra ne olursa olur artık.

şimdi ben böyle yapsam kız korkar mı ki? Ya datokat fala yer miyim? Bikaç arkadaş öyle dedi de :)

Yani sonuçta kızı tek başına bulup, kenara çekip "tanımak istiyorum seni" dediğimde aklından ibn türlü şey geçebilir :/
Sosyal ağlarda paylaş

ya uff lise 2desin hala gelmiş ders mers diosun , senin okula girmemen lazım, okulda hayatını yiyolar senin... geçen seneki devamsızlıgı 70 gun olan bırı soyluo bunu sana. yemişim sınav haftasını da sınavını da dersini de...
git yarın konuş çıldırtma beni
Sosyal ağlarda paylaş

vaktimi harcadım tüm tiredi okudum, şimdi sen beni bi dinle :)

basit bir bakış açısıyla bakalım olaya,

kız açık seçik senden hoşlanıyor etrafına dönmüş, bakıyor falan. o hamlesini yapmış bu hareketlerle, şimdi senden bir hamle bekliyor. en uygun hamle de kızı tek yakalayıp naber falan diye muhabbeti kurmak olacaktır kanımca. kız olumlu karşılık verirse(kikirderse falan yani) direk çıkma teklif et, acıma

kıza giderken cesaret toplamak için "hepi topu çıkma teklif edecem şu koca dünyada nedir ki bunun önemi" tarzı şeyler düşün, iyi cesaret verir bunlar.

kolaygelsin, darısı başıma
Sosyal ağlarda paylaş

lam saçmalarsan saçmala.. en azından niyetin belli olmuş olur. Hem saçmalayan kız/erkek hoş bişi.. Bazen oluyo kızın biri saçma sapan cümleler kuruyo falan.. acaip sevimli oluyor durum., hem moral boost yiyorsun.. "ahah kız bak ne şeker" de diyorsun içinden..

sen dene şansını.. aman çıktığı biri varmı yok mu onu bi araştır iyice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...