Syn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 choq tatl1sınN =)XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 nileppezdel said: Ki en yakın arkadşının söylediği malca bi laf kızdan soğuttu beni direk :S hö? onlar beraber yaşam formu mu ki? arkadaşı bi laf deyince kızı bağlıyor filan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Abi sürekli beraberler ayrılmayan kızlar vardır ya böyle. Direk soğudum en yakın arkadaşı öyle biriyse ohoooo dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sen böyle herkesten sogursan işin zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Abi kızın dediği şeyi duysan onunla arkadaşlık eden pek de normal değildir gibi geliyo bana. Kuyruğu yaralanmış bi kediye bakıp "Aaa kuyruğuna noolmuş senin ezik!" diyen bi yaşam formu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 off cok fenaymıs ole insanlarda var evet.mumkunse karsılasmayayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sınıftaki sırasını biliyosan sıranın altına bir tane gül koy.tabii bi de not koycaksın yanına.(notuda sen yaz)zaten 11.sınıfmşsn kimse dalga fln geçemez.benim arkadaşım yapmıştı aynı yöntemi işe yaramıştı.dikil karşısına hççç olmuyosa senden 2 çocuğum olmasını istyorm de bundan ala teklif mi olur :D erkeklik öldümü. bu konu geçen seneden kalmaymıs.ben baya geriden geliyomuşum dorusu.fazla alkol almamalıyım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 vivavale said: sınıftaki sırasını biliyosan sıranın altına bir tane gül koy.tabii bi de not koycaksın yanına.(notuda sen yaz)zaten 11.sınıfmşsn kimse dalga fln geçemez.benim arkadaşım yapmıştı aynı yöntemi işe yaramıştı.dikil karşısına hççç olmuyosa senden 2 çocuğum olmasını istyorm de bundan ala teklif mi olur :D erkeklik öldümü. bu konu geçen seneden kalmaymıs.ben baya geriden geliyomuşum dorusu.fazla alkol almamalıyım :)-D sen bence bu fikrinle arabesk şarkılara klip çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ahahha lise biti ya ne sıraya gül koyması :D 11dim 12 oldum o da bitti hani, neyse geriden geldiğini fark etmişsin sonradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar