Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Aynı resimden birden fazla var mı diye kontrol eden bi program var mı? Arşivimde bir sürü jpg birikti hem ev hem işyerinde muhtemelen farklı isimlerle aynı dosyalar mevcut. Bunları hangileri aynı hangileri farklı anlamanın bir yolu veya bir programı var mı? Mümkünse aha directory bu birader dicem oda harıl harıl çalışıcak ve sonucta buyur birader bu dosyalar aynı silebilirsin dicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 oha nasıl yapacak onu =) varsa ben de istiyorum valla..hayır bende de öyle bir şey olduğundan değil sırf programı açıp oha çekmek için istiyorum.. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 11:14 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Ya ne biliyim adamlar yapmıştır bi program benzer file boyutlarını açıp kontrol ediyordur renklerini bişilerini veya dosya ismini hesaplayıp dosya boyutundan cıkarınca eşit buyukluktekileri buluyor sonra bunları tumbnail olarak sana gösteriyordur falan filan işte. http://www.gold-software.com/download3306.html http://www.bolidesoft.com/images/ic_main.jpg heheh buldum :) [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 11:19 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 11:20 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 system mechanic yapıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 said: oha nasıl yapacak onu =) varsa ben de istiyorum valla..hayır bende de öyle bir şey olduğundan değil sırf programı açıp oha çekmek için istiyorum.. ya kutulu bir de programci geciniyosun =) dosyalari listele uzantiyi filtlere byte cinsinden buyuklukleri karsilastir ayni buyuklukte olan dosyalari karsilastir kullanicinin istedigi islemi uygula ... sen bile yazarsin bu programi bence ... (abovvv ... kavgada soylenmez :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 byte'tan bahsetmiyor ki ama olay..SS vermiş görmüyor musun adamlar direk resmi tarayıp yapmışlar,%benzerlik belirtmişler falan..ayrıca kim programcı geçiniyor?ben windows eğitimi alıyorum o kadar windows programlama sux bişey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 onu bunu bilmem ben aradığım programı buldum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 c# kodcusu diye dolasan sen degil miydin =) Onu da ayni mantikla yapiyosun, pixel karsilastiriyosun ama asiri gereksiz ... Ayni boyutta degilse imajlar zor karsilastirir biraz ... edit : bi de sen o mesaji abso linkleri vermeden once yazmissin ^^ hic kivirma ... ehu [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 13:48 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 200den fazla dublicate buldu tek hata olmadan ve 6000 resimi 8dakikada taradı öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 tamam da anladım ben absonun demek istediğini ilk mesajda,o kadar oha çekmemin nedeni de oydu zaten.. ayrıca c#'ı .net için kullanıyorum ben.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Gunumuzde kiytirik sayilan islemciler bile 640x480 vidyoyu 50 frame/sn ile encode edebiliyor. Yani 15,360,000 pixel'i tarayip, ilgili sikistirma algoritmasi ile benzerlikleri bulup sikistiriyor. Az buz degil dile kolay 15 milyon pixel ... Bu program ise sadece karsilastiriyor. Muhtemelen karsilastirmadan once de daha az islemci gucu harcayacak ozelliklere bakiyordur. Yavas bile diyebiliriz bu durumda : p (Tayyibe muhalefet olamiyorum burda size olayim bari : pp ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Kutulu .net'i program yazmaktan baska hangi amac icin kullaniyorsun peki ? .net icin kullaniyorum diyor bi de ... Dalarim lan!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 kutulucum, janem benim... c# ile bu işi kolayca yapabilirsin. windows programlama falan değil yani konu... iki dosyayı byte byte karşılaştırarak %100 benzer dosyaları rahatça bulabilirsin. zor bir işlem değil... sadece profesyonel bir iş çıkarmak istiyorsan iyi bir algoritma ile bu süreci kısaltmak biraz zorlayabilir ki ortaya ahım şahım bir şey çıkarmak gibi bir derdin yoksa bu da çok zor değildir muhtemelen. araştırmadım ama internette bu konuda çok fazla örnek olabileceğini tahmin ediyorum ;) son olarak da açıkla bana!!11 c#'ı .net için kullanmak ne demek?!11 =P *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 gitmeyin kutulumun üstüne pls. ona bir tek ben laf sokarım. zopik'in demek istediği, boyutları farklı olan resimlerin aynı resim olamayacağı. böylece absolutun örneğinde 6000 resmin sadece 200ünü piksel piksel, byte byte ya da eşik (threshold) farkıylan karşılaştırman gerekiyor. ki mesele desktop programlama ya da web programlama olayı değil, zira ilgili sınıflar ve fonksiyonlar aynı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 iŞİN İLGİNÇİ TUMBNAİLLER İLE ORJİNAL RESİMLERİDE BELLİ Bİ % PAY İLE SORDU SİLEMMİ DİYE YANİ BİRİ 5MB DİĞERİ 7KB FALAN VE BENZERLİĞİ %90 DEDİ MESELA. Hay caps gibi [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 15:31 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 o zaman eşik farkı yönetimyle vektörel taramış ve hepsini taramış. zopike de kapak olmuş =) (ki resimde de varmış, ben atlamışım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 said: c#'ı .net için kullanmak ne demek?!11 asp.net sitelerindeki cs dosyaları vs demeye çalıştım c#'ın bi o yönüyle ilgilendim yani.. bir de bana acayip geldi işte program başta napim BİLMİYORDUM İŞTE LAN ALLA ALLA!!!11 Bir de Müm baştan beri benim acayibime giden oydu zaten..aynı boyutta olan resimleri sildirmeye bu kadar şaşıracak kadar da app değilim bab =( [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 23:32 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 sen muhtemelen tamamen aynılarını bulmak istiosundur. öle pixel felan kasmanıza gerek yok. direk byte olarak karşılastırın işte..dosya ister resim olsun ister film müzik olsun, farketmez ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 o değil işte..ya da ben öyle anlamadım..abso'nun aradığı aynı resmin ½ boyutunda bile olsa aynı ise aynı dick sil bunu işe yaramaz dicek..e boyutları farklı olacak ama bu resimlerin..ki bulmuş işte..crack de bulduysan yasadışı sharing işine pm'le bulaşır mısın abso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ya adamın verdiği resim linkine baksanıza.. resimlerden birinin üstüne sonradan yazı eklenmiş, boyutları farklı, çözünürlükleri farklı, %98 benziyor diye bulmuş işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar