shapshal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Durum açık bilgisayarı kapata bastığımada bilgisayar restart oluyor ben de tuşdan kapatmak zorunda kalıyorum nasıl düzeltebilirim yardım pls[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonyukuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 muhtemelen 98 kullanıyosundur. 98 bikaç ay sonra göçmeye başlıyo. kapanma yaması var onu yüklersen iş hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonyukuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 adresi http://cevrekoruma.virtualave.net/programlar/arsiv/98%20kapanma%20yamasi.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 xp kullanıyorum[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonyukuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 O zaman ayarlarında APM nin olup olmadığını kontrol et. eğer orada açıksa masaüstünde görüntü özelliklerinden güç ayarlarında APM desteğini etkinleştiri seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonyukuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 biosta APM nin açık olup olmadığını kontrol et (açığı yazmamışım) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 tonyukuk un soledıgı olay ya ayarlardan yapabılıyosun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 nası yapçam ya anlamadım hiç bilmiorum bios fln nedir[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ARkada bir kablo var biliyormusun böyle kalın bişi. onu çek.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ahuahaa[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bunun bir nedenide pc'inde yüklü olan norton antivirüs'ü silmek,yeniden yüklkeyince düzlemiyo format atmak zorundasın[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: shapshal, 21 September 2003 23:15 tarihinde demiş ki: nası yapçam ya anlamadım hiç bilmiorum bios fln nedir[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok bios dan deıl bak tonyukuk yazmıs uste[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 garip bir durum hmmm..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bilgisayarında usb'ye bağlı bir aygıt var mı? creative webcam vista kullanıyorum usb portuna takılıyken windows da shutdown yaptığımda bilgisayar yeniden başlıyor. bir çok bilgisayarda denedim hepsinde aynı sorunu çıkardı. usb den çalışan bir aygıt varsa belki bu yüzden olabilir. usb ile çalışan aygıtları çıkartıp dene böyle sorun pc de mi değil mi anlarsın [Bu mesaj Castigater tarafından 22 September 2003 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 güç ayarları yok ki görüntü özelliklerinde[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Bilgisyarın Açılırken ya çok büyük aptal bir logo görüyorsun veya Energy Star logosunun yanında bir sürü yazı çıkıyorya o sırada "Delete" tuşuna bas.... böyle nahoş bir program açılacak burada Power Managment veya benzeri bir şey olacak...(alt menu'de olabilir arda ayarı var zaten gelişmiş bir bios kullanıyorsan herşieyin açıklaması var..)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 23 September 2003 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar