Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 saatte sivilceleri yokeden kremin reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buarada ilk soruda sorulan ilaç
Clean&Clear Advantage tı galiba.

Akne Jeli diye geçiyodu, demin reklamda vardı ama ben de tam duyamadım

Ama sivilceyi kurutmuyomuş bu sadece şişkinliğini indirip kızarıklığını azaltıyomuş. Reklamda öyle diyodu daha doğrusu=)
Mesaj tarihi:

ben doğal yöntemlerden yanayım, size örnek bir tedavi yazayım;

taze deniz anası ve patatesi karıştırıp içerisine biraz gliserin ve önceden haşladığımız turp+sarımsak ın suyunu koyuyoruz.. bu karışımı blenderda çekip şöyle hafiften bi kokluyoruz... sonra elimizde o blender ile dışarıya çıkıp bir zahmet blender ı çöpe bırakıyoruz ve dooru dermatoloğa koşuyoruz..

isterseniz o blenderdaki sıvıyı içmeyi veya yüzünüze sürmeyi de deneyebilirsiniz.. ama içine kişniş ve dereotu koyarsanız olur, olmazsa lemur..

işte bir saçma mesajımızın daha sonuna geldik.. bize bu mesajda yardımcı olan Ali Kocatepeye ve lemurlara teşekkür etmeyi borçbilirim
[spo]
[/spo]

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 23:49 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
ya benim yüzümde böyle çok küçük sivilceler var yani büyümüyor hiç sıkılmıyor zaten ele fln gelmiyor. bunlar yüzümü kızartıyor sürekli. bazen şeker kız kendi gibi al yanaklı geziyorum ortalıkta. 2 kere dermatoloğa gittim daha güçlü ilaçlar verdi 2.sinde ama yine de etkisi olmadı. böjü
Mesaj tarihi:
tüm yüzünü kaplıyorsa onlara sivilce denmez hatta hastalıktır bu cilt problemidir ki zamanla veyahut doktor harcamalarıyla geçer (dietine dikkat etmek lazım beslenme önemlidir kaçınılmaz)
Mesaj tarihi:
ya ilaç fln bilmemde doktor verdi bisiler kullaniyom en önemli olay dokunmiycakmissin :D yoksa yayilirmis fln filan bide o ele avuca gelmeyen olaylar bendede var doktora gitmek lazimmis hatta ben randevu aldim :D
Mesaj tarihi:
İlk Roaccutane hapını içtim :(. Hapın güzelliğiyle hastaları kandırmaya çalışıyorlar sanırsam hehe :) Böyle yumurta şeklinde, renkli. :/
Mesaj tarihi:
Evet benim alnım sivilce iziyle dolu eheheheh=)

Ama insan kendini tutamıyo böyle patlatıyosun kurtuluyosun çok rahat oluyo...
Ama iz kalması sorun işte=)

Şu sivilce izlerini yokeden bi ilaç filan yokmudur?
Mesaj tarihi:
sivilce izlerini lazer tedaviisyle %97 oranında yok ediyorlar ama maliyeti biraz fazla özel hastane dermatologları yapabiliyor

edit: güzellik merkezi, cilt bakım merkezi adı altındaki kliniklerde yaptırma sakın, makyaj uzmanlarının elinde lazer tehlikeli olabiliyor 100 ytl daha fazla ver ama dermatologla girisin olaya

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 15:41 tarihinde, Garadia tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...