DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Bugün antremandan sonra yemek yerken takımdan bi arkadas protein tozu alma kilo yapar o yüzden göbegin gitmyor bu kadar yogun spora dedi. Yağ yakılıp da kas yapıalbilir proteinle aynı işlevi görüyor die de ekledi. boy 1.75 kilo 73 74 arası deişiyo. ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bilimsel olarak yağ kas olmaz... ancak yağ eriyince su çıkar ve fazla su vücuttan atılınca alttaki kas yüzeye daha da yaklaşır.. hatta kas miktarın (ne kadar basarsan bas) aynı kalır ama sen kasları zorlayarak kas kütlesini arttırırsın (kas lifleri kalınlaşır hede hödö) burada da devreye yağ/kas oranı giriyor.. falan filan uykuu.. birazz uyku.. en azından bi saatcik uykuu.. der ve giderim uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 aydnlandm diemem :P protein tozunu bırakıım mı bırakmıım mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 proteın tozlarında genelde karbonhıdrat da bulunur halıyle kılo yapabılıtesı var ancak bu gobegını erıtmene engel olacak kadar olmaz. sadece antremanlarına enerjı destegı yapar. ama eklıyım metabolızmalar farklıdır bu yuzden kılonu takıp edıp kendı kararını verebılırsın. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 13:32 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 2 çeşit protein tozu var 1 tanesi whey 1 tanesi weight. Whey protein alirsan kilo almazsin çünkü içinde yağ yok gibi 1şey. Bu arada sen hep ağarlik çalişiyorsan göbeğin gitmez tabiki cardio yapicaksin düzenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 teddy negzel yazmış.. teddy bear.. ehemm. konuya dönecek olursak basit kimya denklemlerini hatırlarsını giren=çıkan.. yok abi dur bi kızma! delikanlı adama giren çıkan bişi yok!! valla bak.. anlatacam.. şimdi protein katkısı olayıda, vücudumuzda bu giren=çıkan denklemine tabidir (uyar) normalde sen efor sarfedince yaktığın enerji miktarı yükselir ve karbonhidratlardan bağlayarak yakarsın işte.. ancak eğer protein katkısı alırsan vücudun dinlenme esnasında kasları onaracak malzemeyi bu yei proteinlerle sağlar ve sentezlemesi kadar uzun sürmez bu prosedür.. armut piş ağzıma düş yerine, protein yut, kaslara git gibi bir şey herhalde.. ama ben atasözü yazma konusunda iyi değilim.. benimki olmadı.. bi keresinde "atın nalları kadar, garip sıhhatim var" gibi bir atasözü yazmıştım ama kimse dediğimi anlamamıştı.. Her neyse kouya dönecek olursak; protein kas için iyi ama yağ fazla ise cardio ile birlikte yakmak (katkı kullanmadan yakmak) daha uygun ve sağlıklı olacaktır. Ayrıca cardio çalışman daha sonra yapacağın body içinde uygun olacaktır. Nitekim cardio sağlıktır,cardio iyidir, cardio max kalp atışının %65-75 arasında çalışmasını sağlayan egzersizlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yağ kas olmaz demişin de yağ dediğin şey monomerlerine ayrılıp proteine çevrilebilir ve dolaylı olarak eğer çok kas kullanıosan bu proteinler kasa gidip kası güçlendirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 siz anlamamışınız ezberden yazıosunuz arkadaşlar olay protein tozu kilo aldırır mı değil böle saçma bi soru sormam dediğim şu: ben zaten haftada sadece 2 gün gidiyorum salona 3 gün de antremanım war amerikan futbolu takımıyla bol bol kosuorm yani diyorum ki ben bu tozu alınca kası tozdan yapıyorum yaglar oldugu gibi kalıo yane kusura bakmayın da gidip öle perhiz yapıp salata yiyemem ben dedikleri şu bu akdar antremana sen o tozu kullanmasan kası yagdan yapacaksın bu arada göbegin de gider. umarm anlatabilmişimdir bununla ilgiliydi sorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 sen koşmaya devam bence. hem eskiden toz mu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 toza ne gerek var allah askina, birakin boyle seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Protein tozunun içinde yağ yok diorum hala onu içmesem benim yağlar kas olurmu diosun 1 2 kere daha oku yukarida dediğimi. Amerikan futbolu oynayipta zayiflayan arkadaşimi görmedim. Yağ yakmak, kilo vermek için sabit nabizda cardio (bisiklet, tempolu yürüyüş, koşu vs) yapman lazim amerikan futbolu da çok duran 1 spor olduğundan o şeyleri yapman zor. Bu arada diyet yapmak salata yemek değildir, yağ yakmak istiosan yağli, şekerli şeyler, fast food felen yemiyceksinki vücüttaki yağlar yakilmaya başlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ya adam wide receiver oynuyosa veya running back, he? lineman, defans filansan zaten kilo verme, al hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 'Protein tozunun içinde yağ yok diorum hala onu içmesem benim yağlar kas olurmu diosun 1 2 kere daha oku yukarida dediğimi.' demişin zaten ben protein tozu bana kilo aldırıo demedm proteinden kas yaptıgım için yaglar gitmio olabilir mi dedim. protein tozunun içinde yag olamdıgını zaten sarı çizmeli mehmet aga da bilio kaldı ki ztn size sorana kadar kutunun üstüne bakarm di mi hehe daha pratik bi yol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bir kere en son protein yakılıyor vücutta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 protein tozu kilo almak için içiliyor diye biliyorum ben, ancak spor esnasında yağ yakımını hızlandırıcı maddeler var L-carnitine gibi sıvı veyahut hap olarak araştırır onu spordan 60 veyahut 30 dakka önce içiyorsun spor esnasında atıyorum koşarken felaket terliyorsun ve zihinde kalıyorsun, yorulmuyorsun böylece amacına ulaşmış olursun ama kesinlikle protein tozu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 protein tozu kilo almak için değil vucuda ekstra protein almak için. zaten whey protein oldugu için o kadar yağ yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bu L-carnitine fln , herhangi bi eczaneden yumurtlattırılabilir cinsten bisiimi ? yoksa de get doktor onaylsın mı derler bana? lan cok ilgimi çekti bak : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 hiç almasan daha iyi, acil kas yapman gerekmiyosa bırak tozu. ayrıca spartalılar toz mu kullanıodu. bi de göbeği adam gibi eriteyim diyosan yemiceksin, yapamam diet falan diyosan keyfin bilir erimez adam gibi, ha erir de işte koşacan. ama kilo vermen de amerikan futbolu için gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: stifler 24 Nisan 2007, Salı - 17:36 protein tozu kilo almak için değil vucuda ekstra protein almak için. zaten whey protein oldugu için o kadar yağ yok... yahu protein tozu ise adı sadece protein içermiyor heralde o koca kutuların enerji/kcal değerlerine bir bakın ondan sonra konuşalım isterseniz :) scorch eczaneye falan gerek yok ya, spor salonuna gidiyorsan eğer bilgi alabilirsin nasıl sipariş ediceğine dair. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 15:17 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konusu varken size bi durumdan bahsedeyim. Boyum 1.85 kilom 80~ , 95 kiloydum gecen sene bu zamanlar, hafif diet kardio ivir zivir derken 15 kilo verdim saglikli bi sekilde , dengesiz beslenmeden, ama üst bedenimdeki yaglanma azalmakla birlikte yokolmamakta asiri israrci , fiziksel yapim bi garip boynum ve yüzüm cok zayıf gözüküyo ama gobekten ve beldeki yaglardan kurtulamiyorum bi ara 75 kiloya kadar düstüm ve 1.85 boyla hatrı sayılır bi gobekle birlikteydim, dısardan bakanlar inanamıyor zira bende inanamiyorum en sonunda estetik cerraha basvurucam sanırım , kahroluyorum yani dısardak bakan zayıf bile diyebilir bana ama gel gör ki michelin maskotu gibiyim. yag olcumlerinde dümdüz karnı olan arkadaslarımla kafa kafaya cıkıyoruz lanetli miyim neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 genetik hocam bu isler, her spor yapip rejime baslayanin vucudu oyle kasli kasli olucak degil. vucut yapin musait olmayabilir, oyle tvde filan gordugunuz seylere kanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Tiroid Hormonlarıyla alakası da var sanırım.Steroid falan alıo eleman bi anda mr olympia oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Genetik olayı var tabi , yanlış anlaşılmasın benim vücudum niye oyle kaslı olmuyo diye sikayet etmiyorum ben ;) sadece 1 85 boyla 75 kiloya düsüp hertarafım eriyip biterken belirli yerlerin buna gosterdigi asiri dirençe oldugum kıllıgı belirtmek istedim.Spor olarakta direk kardio yaptım yani body degil onun icin sekillenme beklentim yoktu sadece yag ve kilo kaybi. Ayrıca 15 liklerle barbell curl yapabilcek kapasiteye sahibim dsfsdas [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 17:52 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: Ayrıca 15 liklerle barbell curl yapabilcek kapasiteye sahibim dsfsdas lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar