Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eyvahsoyuldum.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2007-04-10 Olayzede:samet
ben 16 yaşındayım 06.11.2006 günü ümraniye sondurakta tinerciler tarafından gasp edildim.olayı ümraniye emniyet müd. anlattım onlarda tüm sokok çocuklarını toplayıp bana gösterdi ve çalan kişi yakalandı ama ne yazıkki tekrar karşıma çıktı ve beni öldürmekle tehdit etti bnde olay yerinde bulunan esnaflardan yardım istedi sağ olsun bitana abi bana yardım etti bnde o günden sonra yanımda çakı bulunduruyorum sizce bu iyi bir davranış mı tüm üyelerimize soruyorum teşekkürler

yorum:

Vay ÜmraniyeLi kardeşim Bende ÜmraniyeLiyim Bırak Cakıyı Artık Devir DegisTi babacan Artık Silah Taşıyorum Yaa Cakı Senin YasındayKen Artık Tabiri caizse keLebek SustaLı Bıcak Tasıyordum Devir Kötü

bu ne lan
Mesaj tarihi:
Hala öğrenemediniz;

hırsızı yatak odasına atacanız, gerisi serbest. Mahkemeler yatak odasında hırsıza yapılan herşeye normal gözü ile bakılıyor.

Bi hatun hırsız denk gelse böyle...
Mesaj tarihi:
yatagin yaninda silahla uyuyorum artikin gece bi tikirti duyarsam hemen firliyorum
gecen ay 14 tane filan hirsizlik oldu bizim sokakta

isin ozeti geceleri artik rahat uyuyamiyoruz
salak salak site acicaklarina

www.ALOOOV SUC ORANININ YERLERDE SURUNDUGU KUZEY AVRUPA KANUNLARIYLA TURKIYEYI YONETEMESSINIZ LEYN.com

gibi bisey acmak lazim
Mesaj tarihi:
Counting since: 10 April 2007 / 07:25
Current report: 10 Apr 2007 / 21:48
10 Apr, Tue 2503

Bu kadar tekil'i olması normal geçen gün beyaz & kadir çöpdemir'in programındaydı hatunun teki bu sitenin modlarındanmış.
Mesaj tarihi:
İzledim o programı. O site bu site miydi?

İyi reklam yaptılar. Bende benim siteleri istiyom böyle reklam yapmak, filmlerin bitmesinde 3 saniye kalan benim sitelerin reklamı girsin, reklam bitsin film de bitsin cast çıksın. (delirten bir reklamdır o filmlerin sonundaki)
  • Yeni Oluştur...