Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rosetta Stone dil eğitim programı...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Rosetta Stone u yükledim.Torrentten yüklediğim içinmidir nedir kurulumunu yapamadım mantığıda çözemedim.

Programın arayüzünü kuruyorum.Daha sonra sanırım program data istiyor.Dil datası yok diyor.Search butonuyla tekrar dene hede hödö. Fakat data yı gösterebileceğim bir browse seçeneği yok. Sadece serach dan başka bi halta basamıyorum.Search da kendi kendine bakıyor biyere.
Cd den görüyordur belki dedim.
İçeriği setup dosyasıyla dahil dvdye çektim fakat yine görmüyor.

Daha önce kuran yapan var mı :/

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 16:16 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
4.1.4 No CD Found screen:

This message means that your computer was not able to find the Rosetta Stone language data disc. Make sure that the Rosetta Stone language data disc is in your CD drive and click the Search button on the screen. A language data disc can be a Level I, Level II, Traveler, PowerPac, Explorer, or Demo CD-ROM.

FAQ de şöyle birşey diyor ama yapıyorum yapıyorum olmuyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

evet shadow hakli sanirim,iso lara winrar atliyabiliyo... Eger iso ise dosya Alcohol 120% programini kullan,google a yaz cikiyo zaten,guzel bi iso yazma programi... ayrica cd img larini DVD ye de yaziyo ,nero falan beceremiyo o isi ,bana cok lazim oluyo o is sizede gerekebilir bulunsun... netten indirilen cogu sey cd img ama piyasada artik hep bos dvd var ve bos cd den daha ucuz,bos dvd ye yazmak daha mantikli artik :)

edit: bu rosetto yi bi sitede dolasirken gormustum,ne ise yayriyor.hangi duzeye ogretior,ozel bi teknigi falan var mi ( michel tomas amca gibi falan ) gzelse bende indireyim

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 09:46 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

iso ları tanıyan program deamon tools var işte.Ama indirirken .iso olarak gözüküyor./
Ya sanırım açma sorununu halletim eğer arayüzü kurabilirsem sorun düzelecek galiba ama arayüz ü kurunca programı açtığımda garip bir hata veriyor siliyorum yüklüyorum yine aynı şey anlamadım.

Rosetta Stone u önerdiler.Tell me more bulamadığım için indirdim.Üstelik düşük mb. Resimli anlatım falan yapıyor tam içeriğini bende bilmiyorum ama herkes çok iyi diyor.

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 12:05 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Programı denedim.
1 test yaptım gerçekten öğretiyor.Basit bir testte çok fazla şey öğretti sanki.
Ama program yaptığımız testleri tiklemiyor veya kapatmıyor.Karıştırmak olası.Çok fazla ders ve test var çünkü.
Telafuz programı güzel yanlışı gösteriyor.

Aklıma takılan Level 2 nin derslerine baktım 19.ders te adam hala tren kamyon öğretiyordu.Acaba gramer öğretmiyorda sadece vocabulary e mi çalışıyor?

Birde mesela level 3 ün derslerini indirmek gibi bi olayımız var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

tell me more sanırım en iyi dil programı...
Hiç kullanmadım ama içeriği onu gösteriyor.Rosetta Stone da fena değilmiş güzel öğretiyor.

Tell me more u bende buldum aslında bi iki yerde de çok fazla gb :)
kotalıda indiremiyoruz.
Yoksa ispanyolca falanda indirip sömürecektim evrensel bir adam olup çıkıcaktım. da kota ya takıldık.
Sosyal ağlarda paylaş

rosetta ile italyanca tam gaz gidiyor.

anasını satıyım hala geniş zamandayım çözemedim du bakalım.

bi bambina bambino aklımda kalıyo
diğerlerini görünce hatırlıyorum.

Erkek olunca "o" koyuyoruz sonuna hep oğlanla bağdaştırıyorum öyle çözdüm olayı.
a daha erkeksi geldiği için karıştırıyordum.

bide sözlük bulabilsem çok güzel yapıcam bu işide :S insan iki fiil anlatır nereye nasıl koyuyorsun diye yok.
Dayamış resimleri anlatıyor.
aslında güzelde bu programla düzgün bir şekilde konuşmak zor olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...