Laorx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 28 days later'ın devamı olan film 6 ay sonrasını konu alıyo insanlar londraya dönüyo, amerika yardım ediyo herzamanki kahraman cart curtu. Danny boyle çekmemiş ama artık napalım izlicez. Herhalde resident evil gibi daha bi aksiyon ağırlıklı öğeler içermesini istemiş amerikalı yapımcılar. Film 11 mayısta vizyonda. trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 28 gün sonra'yi begenmiştim. Ama sonra bişi okudum nette, filmin iyi sonuna alternatif bir son yapmıslarmıs.Kötü bi sonla bitirmişler alternatif sonda. dvd de vardir sanirim.Bakiyim bi Youtube a... [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 16:53 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 O filmin sonunda; [spo] Zombiler açlıktan yada başka birşeyden belli bir süre sonra ölüyorlardı? [/spo] 28 Week biraz uzun bir zaman olmamış mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ilk filmin zaten ilk yarısı ile ikinci yarısı ayrı filmler gibiydiler. ilk yarısı o atmosferi iyi yaratmışken, ikinci yarısı sıradan bir aksiyon filminden öteye gidememişti bence. bu filmi ise sırf aksiyon yapacaklar gibi görünüyor ve ilk filmin tadını vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 birinci filmi begenmistim ben, umarim kotu olmaz bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Güzele benziyor. Birincisini beğenmiştim,bu ondan da güzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 tadında bırakacaklardı bence. Ne bu şimdi devam filmi ?trailerda bişeye benzemiyor zombi konulu 2162137247 tane film var değişik şeyler bekliyo insan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ilk filmin 2 yarısı birbirinden çok farklıydı gerçekten de. Yönetmen sevdiğim, takdir ettiğim bir insan; o filmin ikinci yarısında vermeye çalıştığı şeyi de sevmiştim ama cidden çok kopuktu. 28 Days Later'a bir aksiyon filmi olarak bakmanın çok da doğru olmayacağını düşünüyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 [spo]ilk filmin sonun zombiler açlıktan ölüyodu evt.[/spo] said: 28 Week biraz uzun bir zaman olmamış mı yani? Ztn trilogy olucaktı diye okumuştum, 3. film 28 months later olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 film gelip gitti mi? torrente düşmüş ama altyazısı yok hiçbiryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ilk film gereken etkiyi bıraktı bence =) yani o sonu felan 2.sinin geleceğini de belirtiyordu. bakalım 2 ve 3. filmler nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 hakkaten alt yazi olayi yok bu filmde? Zombili filmleri 20 kerede izlesem hep etkisinde kaliyorum. Bildiginiz bu tur filmleri yazabilirseniz cok sevinirim. Belki arada kacirdigim filmler olmustur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bu film sinemalara geldimi ? gel medimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 daha gelmedi. edik: "13 temmuz" [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 14:42 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 çokta güzel bitmişti bence ilk film bu filmde tadı kaçar garanti. ilk filmin soundtrackleride süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Okuduğum yorumlar bu filmin ilk film kadar başarılı olduğu hatta daha iyi diyenler bile var, görücez artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Böyle hiç vicadan azabı duymadan insana nenzer yaratılkara vuruyoruz ya beyzball sopasıyle kafalarına kafalarına sıkıyoruz ya yüksek kalivre silahlarla. Ondan güzel bu zombi konsepti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 aeuhuaehuhae +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 cogu zombi filmini begenmem elinin tersiyle vursan yere yapışcak bi kafa gömsen kafası yerinden cıkacak garip beyinsiz bacaksız bazen kolsuz yaratıklar ama bu filmi begenmiştim :D tadında bıraksalardı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 filmde helikopter sahnesi baya güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 [spo]Filmi sincuk izlemis bulunmaktayim. Bu sefer bol bol hopluyosunuz gece gece izlemeyin bence... Filmde kadinin basi bos birakilmasini anlamis deilim sacmalik olmus ama genel olarak ole vasad bi film olmus bence bolede spoilermi olur ama oluyomus iste. Her neyse efenim zombiler artikin pariste... 28 months later a hazir olalim artikin...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 O zaman ilk filmdeki zombiler gerçekten öldü açlıktan? [spo]Ve kıta avrupasına yayılanlar devam ettiriyorlar olayı? [/spo] Böyleyse kendi içinde tutarlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 geçen gece sabahlayıp brezilya-uruguay maçını izleyeyim demiştim.Uydu'da kanalları gezerken bir İtalyan kanalında izledim sdfsda güzeldi sevdim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 28 days later olmasın o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 çok merak ediyorum ilkini bana begenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar