Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

28 Weeks Later


Laorx

Öne çıkan mesajlar

28 days later'ın devamı olan film 6 ay sonrasını konu alıyo insanlar londraya dönüyo, amerika yardım ediyo herzamanki kahraman cart curtu. Danny boyle çekmemiş ama artık napalım izlicez. Herhalde resident evil gibi daha bi aksiyon ağırlıklı öğeler içermesini istemiş amerikalı yapımcılar.
Film 11 mayısta vizyonda.


trailer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk filmin zaten ilk yarısı ile ikinci yarısı ayrı filmler gibiydiler. ilk yarısı o atmosferi iyi yaratmışken, ikinci yarısı sıradan bir aksiyon filminden öteye gidememişti bence. bu filmi ise sırf aksiyon yapacaklar gibi görünüyor ve ilk filmin tadını vermez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk filmin 2 yarısı birbirinden çok farklıydı gerçekten de. Yönetmen sevdiğim, takdir ettiğim bir insan; o filmin ikinci yarısında vermeye çalıştığı şeyi de sevmiştim ama cidden çok kopuktu.

28 Days Later'a bir aksiyon filmi olarak bakmanın çok da doğru olmayacağını düşünüyorum açıkçası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
[spo]Filmi sincuk izlemis bulunmaktayim. Bu sefer bol bol hopluyosunuz gece gece izlemeyin bence... Filmde kadinin basi bos birakilmasini anlamis deilim sacmalik olmus ama genel olarak ole vasad bi film olmus bence bolede spoilermi olur ama oluyomus iste. Her neyse efenim zombiler artikin pariste... 28 months later a hazir olalim artikin...[/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...