Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arena için hangi build ?


Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

druid ve lock tan olusan bi arena teamimiz var, affliction tree agırlıklı bi buildim var şimdi 40/0/21 ama pek memnun kalmadım.yine affliction tree agırlıklı fakat içinde demonologyden seçmeler bulunan bi talent mi yapsam, yoksa demonology e mi donsem, yoksa full aff mi olsam(ki saçma geldi bana şimdi =/ ) karar veremedim.destro istemiyorum, zaten ilk target oldugum içi arenada çabuk yatırıyo, demonology olabilir survivala biraz daha yatkın oldugu için ama felguardda çok etkili bir mahlukat deil pvpde kanımca.ne dersninz napiyim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla sevmiyorsun da desto pvp de inletiyor yani. bglar gibi genis alan felan yok arenada. o yuzden son tercihin aff olsun. ayrica desto lock u burst dmg de gecebilecek yok ki, hic dusunme direk desto ol. illa dusuk +crit abanmanda sart degil. normalde gearim +sta ve dmg dir ama gene de acayip memnundum.

demog da olabilirsin gerci. guzel +dmg veriyor hemde felguard pvp de etkili.

[ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 21:44 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şunu düşündüm aslında ben.tam kapılar acıldıktan sonra voidi sacrifice edip gonul rahatlıgıyla dalabilirim içeri,yada elemanlar yaklasırken fln, sta da arttırıyor.aff denedim kotu gorunmedi bana arenada senin dedigin gibi.dar alanda kısa paslasıyoruz instant fear kullanarak dr00dle.bu linkini verdiigim talenti deneyebilirm aslında baya hosuma gitti hmm.önerilere acıgım hala
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowhead.com/?talent=IqbMVRrzoZbxhzIiz0es

Bu linkteki talent buildini kullanabilirsin arena icin. Soyledigine gore primary targetsin. Bu build ile ayakta kalma sansin max duzeyde. Ayni zamanda oldukca iyi damage ta verirsin. Tek kotu yani arena icin yapilmis bi build. pve de zorlanabilirsin. Pve'de istiyorsan tavsiyem affliction agirlikli bi build.

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 03:57 tarihinde, BloodBane tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...