ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bilgisayarim yazısınin altındaki mavi renk nasıl saydam oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Masaüstüne sağ tık özellikler -> Masaüstü sekmesi -> Masaüstünü özelleştir -> Web sekmesi -> Masaüstü öğelerini kilitle tikini kaldırırsan geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 zaten işaretli degildi. Ama dedigini yaptım işaretleyip tekrar kaldırdım yine ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bilgisayarım-sağ click-özellikler-gelişmiş-performans-ayarlar oradan en iyi görünüm için hepsini işaretliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bilgisayarım özellikler gelişmiş performans görsel efektler masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gögesi kullan [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 23:43 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 toggie'nin dediğidir cevap. her formattan sonra en iyi performans için ayarlayıp, sonra tek düzelttiğim ayar benimde budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bende kutucuklar olduğunda ben yazdığım şekilde düzelttim, ikisi farklı şeylermiş demek ki :) [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 00:24 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar