Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow bot olayı


heracles1986

Öne çıkan mesajlar

Bota gideceği yolu tarif ediyorsun ve o güzergahtaki herşeyi kesiyor ama büyük ihtimal ilk mega banlama zamanı banlanıyorsun yani kendi accountun ile yapmamak lazım ancak para kastığın bi acc vara onunla yapıcaksın ve banlanınca acc parasından kar ediceksen bulaşmak lazım. :)

[ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 15:13 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard çinli botları çok seviyor ve kesinlikle ban lemiyor o şukadar adam banledik bukadar adam banledik yalan

ben 4 kere report ettiğim adamın o büyük banlerden birinden sağ çıktığını gördüm ki adam 7/24 aynı yerde gold farmlıyor blizzard ın gücü normal playerlara yetiyor arada oyuncuları banlayıp kendi çaplarında korku salıyorlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Herhangı Bır Ceza Uygulandıgını Dusunmuyorum Buyuk Bır Sektor. Bızım Serverdakı Farmerlar Artık Abarttı Isımlerı Sızınkıler Gıbı Brayn Brown Zırt Pırt Degıl Dırek Ajhıhıoagohe , asdhasgo , adfhxcbc. Report Ettıgım Her Farmer , Hala Farmlamaya Devam Edıyor :) Hele Geçen Abarttılar Ogri AH ta Macroya Bıraktılar Web Sıtelerını Tanıtıp Fıyatlar Hakkında Bılgı Verdıler ve Bu Vatandaşta Herhangı Bır Ceza Almadı 8 Saat Macro Sonucunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

trial olduklarını sanmıyorum o lvl 1 olup özelden çot diyo kocaman reklam linki atan arkadaşlar hemen offline oluyor ve online olan kim varsa hepsine atılıyor mesaj (guildimdekilere sordum 90 online vardı hepsine aynı kişi aynı anda atmış) yani bundada bot kullanıyorlar ve bliz amca bunu bulmaktan bile aciz, macroların sisteminin değiştirilme amacıda aslında bu botları engelleme çalışmasıydı yine yemedi yiyeceğede benzemiyor ortada bi sektör var tanıdıklarımın çoğu gold satın almış önlenmesi imkansız bence...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir epic mount düsünün 5000gold
bir instance düsünün potion/flask sız ilerlenemeyen
bir boss düsünün görmek icin 43908340958 reputation gereken
bir pvp düsünün 3087580743 honor puanı ile item veren

farmerların ortaya cıkması kimin sebebi acaba?

a.alış-veriş yapanlar
b.casual oyun olucak diip sonunda işi hardcore farm a döndüren blizzard
c.blizzardın yüzsüzlügüne , baybay diyemeyecek kadar oyuna tutkun olanlar
d.hardcore iidir yaw diyenler
e.hepsi

herkesin sucu war bence ama en tepeye kimi koyarım diosaniz blizzard elbetteki hatta komplo teorisi sunaym ortaklıgı fln bile olabilir bu çinlilerle blizzin =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hersey 1 ytl mi olsun abi peki naapsın blizzard, bazı konularda saçmalıyolar hakkaten ama pvp itemi almak istiyolarsa zahmet olmazsa insanlar biraz bg yapsinlar, epic mount isteyende quest yaparak mount parasini çıkarır zaten asırı kastıracak bişe değil.flask olayına diyicek lafım yokta diğerleride olsun yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun olsun olmasin derken arkadasin soyledigi herkes epicli olsun yihuuuu degil
Diyorki sen instancei zor yap yapabilen alsin itemide mesela Rep farmlamak icin yetenekmi lazim yoksa anasinin dini kadar bos zamanmi?
Oyunu World of Farmcrafta donusturen Blizzard zaten. Neden? toplam oyun suresini arttirarak insanlari daha bagimli yapmak istiyor.
Blizzard botlara bir cozum falan bulamaz. Neden? Cunku onlar olmazsa oyunun suandaki isleyisi tamamen coker de ondan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadigim neden blizzard parayla item falan satmiyor? Yani parayida kendi satsa, itemlarida kendi satsa hem yeni ve ciddi bir gelir kapisi olusturur, hemde farmerlarin onun gecer.. Bence satmasinin hic bir zarari yok, hatta yarari var..

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 15:18 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Niye olmasin ki, satan onlarca MMORPG var.. Yani ben mesela o hayvani setleri hic alamam gibi gozukuyor, 70 leyince accountu satip setli metli bi account almayi dusunuyorum mesela. Sonucta acik bisi satiliyo para , karakter ve item.. Ben ve digerleri baskalarindan alacagina direkt risksiz blizz den alsin.. Ultima Online bile satiyordu karakter bir ara official olarak..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...