Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biri beni avutsun

kenzap

Öne çıkan mesajlar

Hadi biri birileri beni avutsun artık gerçeklerden kaçıyorum ben her sabah akşam olsunda kız arkımla konuşuyum diye beklerken her akşam bu gün keyfi iyidir umarım diye beklerken her gün eve gelip 1 saat nasıl geççek diye eziyet çekerken kızın öss ye hazırlanması sebebiyle ki seneye hazırlancak sadece lise 2 şimdi babası hafta içi akşamları nete girmesini yasakladı camden görmeyince içim rahat etmiyor bi tarafım diyor kızın geleceği bi tarafımda ise özlemek ağrısı var öle bi yapışdıki öle bi asıldıki boynuma yıkacak beni diye korkar oldum biri beni bi şekilde avutsun yada sölesin gerçekleri tek tek ne bilim bişiler diyin
Sosyal ağlarda paylaş

benim değil şirket ölen dayımın yengem rus yengeme kaldı şirket 2 tane kuzeni vardı dayımın önce bunlar dolandırdı sonra diğer 2 ortak

dayımdan geriye kalan tek şey dayım öldüğünde yengemin karnında olan 4 aylık çocuk ve dayım öldükden sonra evli oldunu öğrenme hadisemizin şokları ve şimdi o çocuğun borçlu olması sadece 3,5 yaşında

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 00:00 tarihinde, kenzap tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

"İşte bu cümlede dilbilgisi kurallarını kullanmayan birinin konuşmalarının anlamsızlaştığını görüyoruz. Nokta ve virgül eksik, büyük harf bulunmuyor dolayısı ile cümle nerede başlamış nerede bitmiş bilmiyoruz. Sadece anlamsız bir kelime grubu kalıyor geriye. "

Ayşe Kutucuk 43 ilkokul öğretmeni
Sosyal ağlarda paylaş

Sen kesin taşak geçiyorsunda, 18 yaşından ufak adamın TTK itibariyle ne borcu olur, ne mali herhangi bir sorumluluğu. Sen benim hesaba 1 trilyon yatır ben seni 5 trilyon ödemekten kurtarayım.

Belli olmaz adam ciddidir falan, 1 trilyon az para değil şansımı deneyeyim ben. Ya ciddiyse...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöle durum çocuk 18 yaşından küçük ama şirketin yüzde 5 i onun üstüne yüzde 15 i yengemin üstüne yengemi kaçmasın diye gözetleyip duruyoruz daha mahkeme bi kararı vermemiş kesin olmadığı için kaçabilio uçak bileti alabilio mahkeme bi sonuçlansa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...