Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 sağ bacağı sakat tinerci çocuk dimi bu araba çarpmış : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 abi oyle sandalyemi olur yaw =) rahatsizisin allahi olmus bide bacak uzunluklari orantisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sandalyeyi tamamlamaya zaman yetmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 açıklasaydın biraz süresini ve imgeselmi yoksa modeldenmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Süre 1.5 saatti sanırım,hayalden. Hoca bize sandalyeye tutunarak,üzerinde ayakkabısını fırçalayan figür çizin dedi. Önceki senelerde böyle bir soru sorulmuş Ama benim bu çizdiğim geçemezdi sanırım :) Neyse önümüzde daha vakit var,3 ay sonra bakalım nekadar ilerleme olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 arada imgesel iyi evet ama erken bence.. bol bol model, gördügünü kagıda yansıtma öncelikli olan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sağ ayağın basma açısı ile sol ayağı o şekilde sandalyeye koymak fiaiksel olaral zor ve rahatsız. Birde o bacağa o kalça veya o kalçaya o bacak kalınlığı olmamış dicem ama ben o sandalyeyi çizsem sergi açarım o ayrı :) [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 15:27 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ayakkabı tahtadan yapılmış gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bence tahta ayakkabidan yapilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 A kod adlı kız bile vermez bu resme ama ilersi için umut var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Figür üzerine çalışmaya fırsatım olmuyor. Bu şimdiye kadar çizdiğim ikinci figür,yavaş çizdiğim için zamanı da yetiştiremiyorum ne yazık ki. Mimar Sinan'ı düşünmeyi bıraktım,Marmara'ya kasıyorum. Hem obje hem figür 6-7 aylık zamanda oturtmak çok zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 sol ayağı sanki kırıkmış gibi olmuş. belki sandalyenin sağ tarafında değil önünde olsaydı bu kırılkık hissi azalırdı. sandalyenin sol üst kısmı (adamın eliyle tuttuğu yere doğru) eğilmiş gibi. adamın sol kolu çok uzun ince olmuş. paralel iki kol yapaylık hissi yaratmış. karın bölgesi çok şişman olmuş. bu şekilde sol bacağı sanki vücudunun tam ortasından çıkmış gibi olmuş. bir de kafaya taktım. yassı yüz ve yapışık saç yüzünden tahtadan oyulmuş bir kuklaya benzemiş. biraz daha dağınık bir kafa çizerek doğallık katmaya çalışabilirsin. aslında çizimin çok güzel. hatta ilk açışta bir an uçanadamın resmine bakıyormuşum gibi hissettim. gölgelendirmeler felan da hoş. ancak şu orantılarda biraz dikkat etsen müthiş resimler yapabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ben bu şekilde saç yaptığımda hocam dövüo beni. Ayrıca bu tür çizimlerde önce nü çiz sonra elbise giydir modeline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar