Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MAP değiştirme

GM_galadniel

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben haritayı yaptım ama statics0.mul ile staidx0.mul dosyasını değiştimem lazım yoksa ne ağaçları nede binları haritada göremezsiniz bunun için statics0.mul ile staidx0.mul değiştiren dosyası bulana serverın admini yapıcam sözüm söz dür

İyi Günler[hline]Secrecy Of Holiness
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Taina, 25 May 2003 09:41 tarihinde demiş ki:
bende farklı bir hata verdi.
Component "MSCOMCT2.OCX"or one of its dependencies not correctly registered :a file is missing or invaild.
die bir hata verdi
ne yapmalıyım[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!
¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦
¦Sheak Soyrel's¦
¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦

Hata Aynı HAta ama ben aynı ben yine bulamadım[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Genelde şu kullanılır.
map0.mul ==>> harita.dll
Olarak ismini değiştirsin.
Sonra clienti hex editör ile map0.mul yazan yere Harita.dll yazarsın ve bu şekilde map0.mul a bakmaz harita.dll yi arar.
Bir connectore de gerek kalmaz aynı şekilde login.cfg yi de clientten değiştirerek istediğin şekilde yapabilirsin.Clientin ona bakar.SAnırım bu yeterli.

Yeni harita için de bmp to map conventor kullanabilir sin ama static.mul ayarlarını yapmaya bilirsin.
Yapmak içinde http://www.ryandor.com adresinden detaylı bilgi ve program alabilirsin.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Raven garipsin UO Sphere Server bolumunu nicin acildi saniyorsun insanlarin bilmedigi konuda yardim almasi icin arastirdim dio adam hala yanlıs yerlere bakmıssındır dıosun ne kadar sacma sey bu ya owner olabilirsin saygi duyarim ama boyle seler yapma yakismiyor solemiceksen de soleme nese bak kardesim onlari mapi yaptiktan sonra extradan dll e ceviriorlar winrar adli programi www.download.comdan alirsan o progrmai winrar iel actiginda icindeki map0.mul gibi birseyi gorursun[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge***
Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...