GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Arkadaşlar ben haritayı yaptım ama statics0.mul ile staidx0.mul dosyasını değiştimem lazım yoksa ne ağaçları nede binları haritada göremezsiniz bunun için statics0.mul ile staidx0.mul değiştiren dosyası bulana serverın admini yapıcam sözüm söz dür İyi Günler[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 SoH gibi muthis bir serverin adminligi bu kadar ucuz mu olmali?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 abi başka çare yopk yoksa kimse yazmıyor bunun nerede olduğunu[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 (hemen yazar) euheuh (wardırya böle tipler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 yaa çok komiksin yaa sen sırıtcagına nerde olduğunu yazsana bee *!Dua eder*[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ben bulamadım arkadaslar[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Taina, 25 May 2003 09:41 tarihinde demiş ki: bende farklı bir hata verdi. Component "MSCOMCT2.OCX"or one of its dependencies not correctly registered :a file is missing or invaild. die bir hata verdi ne yapmalıyım[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!! ¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦ ¦Sheak Soyrel's¦ ¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Hata Aynı HAta ama ben aynı ben yine bulamadım[hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 arkadaşlar siz buluncaya kadar ben buldum bu gidişle kimse benim serverımda admin olmıyacak sitem açılmıyor bu da yabancı ülkede olan bir deprem nedeniyle hatlarda ozukluklar oluşmuş şimdilik site açılamayacak bu hafata içinde açılır İyi Günler[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yaa yine buldum dedim ama çok gereksiz bir program çıktı yine statics.mul ile ilgi[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Olmadı:([hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ulan bunun için dragon die bi program yokmuydu bnm bildiim ordan bişiler yapıosun bnde uraşmıştım bi ara ama boşverin ne kasıosunuz anlamıomki..bnce kasmaın,,ÇALIN!!! MUHAHAHAHAHA[hline]Diadan Locke blesses you!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Genelde şu kullanılır. map0.mul ==>> harita.dll Olarak ismini değiştirsin. Sonra clienti hex editör ile map0.mul yazan yere Harita.dll yazarsın ve bu şekilde map0.mul a bakmaz harita.dll yi arar. Bir connectore de gerek kalmaz aynı şekilde login.cfg yi de clientten değiştirerek istediğin şekilde yapabilirsin.Clientin ona bakar.SAnırım bu yeterli. Yeni harita için de bmp to map conventor kullanabilir sin ama static.mul ayarlarını yapmaya bilirsin. Yapmak içinde http://www.ryandor.com adresinden detaylı bilgi ve program alabilirsin.[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 statics item programının adı ne acaba[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ya harbi helal surda bilgileri paylasıcanıza Kedi Kopek Gibi Kavga Ediyonuz :) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Raven garipsin UO Sphere Server bolumunu nicin acildi saniyorsun insanlarin bilmedigi konuda yardim almasi icin arastirdim dio adam hala yanlıs yerlere bakmıssındır dıosun ne kadar sacma sey bu ya owner olabilirsin saygi duyarim ama boyle seler yapma yakismiyor solemiceksen de soleme nese bak kardesim onlari mapi yaptiktan sonra extradan dll e ceviriorlar winrar adli programi www.download.comdan alirsan o progrmai winrar iel actiginda icindeki map0.mul gibi birseyi gorursun[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar