GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Arkadaşlar bir serverda oynadım adamlar map'i değiştirmmişler ama harita dll uzantılı tek o connector ile çalışıyor bende sırf haritayı değiştimek istiyorum nasıl yapabilirim... Aynen bunun nasıl yapabilrim[hline]www.soh.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Cevap vermek bu aralar çok mu zor anlamadım yaa bura yeni konu açsam bir cevap alamıyorum...ALLAH...ALLAH[hline]www.soh.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Sana sadece araştır diyorum. Neden hiç bişi araştırmadan bu topicleri açıyorsunuz anlamıyorum.... :o[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 dostum merk etme bilen herkes sana yardımcı olur o konuda trip yapma:)[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! İcq:147842315 E-mail:[email protected] Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Yaa kim dedi aramadığımı 3 günden beri arıyorum ama sonuc 0 ondan sonra buraya yazıyorum[hline]www.soh.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Demekki doğru yerlerde aramıyorsun...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 arayacağı yeri sölesnee raven trip atcaana :)[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] Kings of Chaos - Mysterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yaw insanlar sana 5 dk icinde nası cevap versin biraz bekle sabret ya ne sabırsızsın her topicinde 5 yada maksimum 10 dk sonra msg atıon bilen yokmu gibi sabret azcık[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Yerini söylemek isterdim ama söylemiyorum. Çünkü araştırmanızı istiyorum. Hazırcılığa alışmayın...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 eger sen bunu gercekpten dogru olarak soyleyeceksen canıma minnet ama adam ne dio aradım bulamdım dedi vede bu site yardım amaclı bir site sizden yardım isteyenlere nedn eziyet cektiriyorsunuz[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! AddToTuTuİCq SenTOMail Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 DLL uzantılı ha? Vay, vay, vay, ilginç, öğrenilmeli.[hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Allah bilir OwnerRavenLoft bilmiyorsunda biliyormus gibi yazıyorsundur... Çünkü bir üyene hemde 1,5 yıllık bir üyene bir MAP DEĞİŞTİME 'nin nasıl olacagını yazmıyacak kadar acizsen seni allaha havale ediyorum... TEK SÖZÜM SANA YAZIKLAR OLSUN BU KADAR...[hline]www.soh.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 GM_galadniel: eminim ki bu konuyu sen biliyorsundur, eger biliyorsan lütfen bu bilgilerini bizimle paylaş bizde ögrenelim, ravenloftda öğrensn, ayrıca soruyu sorn arkadaşda ögrenir böylece, yok bilmiyorsan o zaman susverde alim sansınlar derler bilirsin :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Ne Yani Kimse Bilmiormu KaraKedi Sendemi Bilmiorsun Yanmısız Valla[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! AddToTuTuİCq SenTOMail Sheak Soyrel's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Farklı bir client yada connector kullanarak giriyorsan client'in içinde ki map'in okunduğu dosyanın adını değiştiriyor veya dosyayı gerekli şekilde rename ediyor olabilir. Özetle demek istediğim o map dosyası file extension'ı DLL yapılmış bir MUL dosyası olabilir, kendi MAP0.MUL'unu önce başka bir yere yedekleyip yada ismini değiştirip, daha sonra bahsi geçen dosyayı bu isme rename edersen büyük ihtimalle sende bu map'i kullanabilirsin. Bunu yaptıklarını sanmıyorum ancak aklıma DLL'ler ile ilgili gelen başka bir trick ise bu DLL'i memory'e hook ettirip client üzerinde değişiklik yapmak. Ancak bunu ve reverse'ini yapabilmek için bir miktar programlama bilgisine ihtiyacın var. Zaten değiştirilmemiş bir client ile veya herhangi bir bağlantı programı kullanmadan böyle birşey bana yapılamaz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Karakedi ve dum yardımlarınız için yine de saolun bana o zaman tek map0.mul dosyasının nasıl editlenecegini yazarsanız YEMİN EDERİMKİ YATARKEN İKİNİZEDE DUA EDECEGİM Allah rızası için şunun cevaını yazın 4 haftadan beri arıyorum ama bulamıyorum... YARDIM EDENLER İÇİN DUALAR EDECEGİM Cevaplarınızı bekliyorum yarın size SÜPER MOONGATE SCRİPT'ini yollayacagım bilin yani.... Bilemiyorum neyseeeeee....[hline]www.soh.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 BMP to MAP converter[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 DLL hatası verior[hline]www.soh.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Microsoft VB Compiler yüklemen lazım... http://www.freebyte.com/download/envelop/install.zip http://www.freebyte.com/download/envelop/part1.zip http://www.freebyte.com/download/envelop/part2.zip http://www.freebyte.com/download/envelop/part3.zip http://www.freebyte.com/download/envelop/part4.zip http://www.freebyte.com/download/envelop/part5.zip http://www.freebyte.com/download/envelop/part6.zip[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 bende farklı bir hata verdi. Component "MSCOMCT2.OCX"or one of its dependencies not correctly registered :a file is missing or invaild. die bir hata verdi ne yapmalıyım[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!! ¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦ ¦Sheak Soyrel's¦ ¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bendede aynı hatayı verdi Ve ayrıca install part1 part2 part3 part4 part5 çalışmıyo sadece part6 çalışıyo süper link veriyonuz helal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Git kendin bul o zaman.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Baggio, 25 May 2003 14:20 tarihinde demiş ki: Git kendin bul o zaman.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 buldum bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Buna da bi bakiver, belki birseyler anlatir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM TailorEmail: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Mandooo, 25 May 2003 14:19 tarihinde demiş ki: Bendede aynı hatayı verdi Ve ayrıca install part1 part2 part3 part4 part5 çalışmıyo sadece part6 çalışıyo süper link veriyonuz helal... Mandooo; sanirim TT'deki problem yuzunden indiremedin. Neyse sen bulmussun ztn. Uzatmaya gerek yok..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar