Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MAP değiştirme

GM_galadniel

Öne çıkan mesajlar

GM_galadniel: eminim ki bu konuyu sen biliyorsundur,

eger biliyorsan lütfen bu bilgilerini bizimle paylaş bizde ögrenelim, ravenloftda öğrensn, ayrıca soruyu sorn arkadaşda ögrenir böylece,

yok bilmiyorsan o zaman susverde alim sansınlar derler bilirsin :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı bir client yada connector kullanarak giriyorsan client'in içinde ki map'in okunduğu dosyanın adını değiştiriyor veya dosyayı gerekli şekilde rename ediyor olabilir. Özetle demek istediğim o map dosyası file extension'ı DLL yapılmış bir MUL dosyası olabilir, kendi MAP0.MUL'unu önce başka bir yere yedekleyip yada ismini değiştirip, daha sonra bahsi geçen dosyayı bu isme rename edersen büyük ihtimalle sende bu map'i kullanabilirsin.

Bunu yaptıklarını sanmıyorum ancak aklıma DLL'ler ile ilgili gelen başka bir trick ise bu DLL'i memory'e hook ettirip client üzerinde değişiklik yapmak. Ancak bunu ve reverse'ini yapabilmek için bir miktar programlama bilgisine ihtiyacın var. Zaten değiştirilmemiş bir client ile veya herhangi bir bağlantı programı kullanmadan böyle birşey bana yapılamaz gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Karakedi ve dum yardımlarınız için yine de saolun bana o zaman tek map0.mul dosyasının nasıl editlenecegini yazarsanız YEMİN EDERİMKİ YATARKEN İKİNİZEDE DUA EDECEGİM Allah rızası için şunun cevaını yazın 4 haftadan beri arıyorum ama bulamıyorum...

YARDIM EDENLER İÇİN DUALAR EDECEGİM

Cevaplarınızı bekliyorum yarın size SÜPER MOONGATE SCRİPT'ini yollayacagım bilin yani....
Bilemiyorum neyseeeeee....[hline]www.soh.tr.gs
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bende farklı bir hata verdi.
Component "MSCOMCT2.OCX"or one of its dependencies not correctly registered :a file is missing or invaild.
die bir hata verdi
ne yapmalıyım[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!
¦ AddToTuİCq¦[/b] ¦ SenTOMail ¦
¦Sheak Soyrel's¦
¦ Web Disagner,Sphere,Scripter,World Builder¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 25 May 2003 14:19 tarihinde demiş ki:
Bendede aynı hatayı verdi
Ve ayrıca install part1 part2 part3 part4 part5 çalışmıyo sadece part6 çalışıyo süper link veriyonuz helal...

Mandooo; sanirim TT'deki problem yuzunden indiremedin.
Neyse sen bulmussun ztn. Uzatmaya gerek yok..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll
.ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...