Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kuzenime 3 tane bedava kombine gelmişti, -verim mi lan sana ozan -yok abi öss falan var kim uğraşacak maçla pişmanım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ozan kusura bakmada sende yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Derbi nin hakemi Yunan Şehir devletlerinin güzide devleti Hipopotiplis den Fırat Aydınus yarı tanrı diğer yarının ne bk olduğu belli değil.acaip bi hakem. neyse iyi hakem. Bizi sever :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hakemi ayarladım ben dert etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 son senelerde fb-bjk maçlarının neredeyse hepsini fırat aydınus yönetio, istatistik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 beşiktaş-fener maçlarının havası bir başka oluyor yafs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Aramızdan bazıları 3 kuruşluk aklıyla Fenerbahçeli oyunculara hakaret ediyor.Gay vb. Diyecegim odur ki sakin olun tamam çekemiyosunuz anlıyorum da kendinizi küçültüyosunuz , 3 kuruşluk aklınızı daha yararlı biçimde kullanın.Koşun gezin eğlenin ne bilim nargile için insan içine karışın.Madem futbolu yaşam biçimine getirdiniz ahlak çerçevesi içinde olun.Ayıptır.Üzülüyorum valla halet i ruhiyenize. [Bu yazı hakaret edenlere ithaf edilmiştir.Diğer arkadaşlar kesinlikle alınmasın.He hakaret edenler ki onlar kendilerini gayet iyi biliyor , şikayet butonuna basabilir.Ben yaptım çünkü.kk.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 forgiver yaptı ben gördüm! cintonik öss bozuyor seni.Öss stresi gerer adamı bjk karşısında.Yıpratma kendini. [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 17:11 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 cintonik bi kaç kere hakaret tarzı şeylerden ban yemişti diye hatırlıom, ceza mı iyi geldi yaş mı kemale erdi :d black iddia noldu? fener turu geçerse yazıcan mı imzana bi dahaki kupa finaline kadar en büyük fener die [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 17:27 tarihinde, Patos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 o diilde nargıle cektı canım yapımde ıcım barı cıntonık zarar soktun benı son tutunum offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 -FENERBAHÇE'NİN GALİBİYET HASRETİ- Fenerbahçe, Türkiye Kupası maçlarında 24 yıldır Beşiktaş önünde galip gelemiyor. Ezeli rakibi karşısında kupada son galibiyetini, 4 Mayıs 1983 tarihinde, hükmen elde eden sarı-lacivertliler, daha sonra yaptığı 12 kupa maçında da galibiyet alamadı. Bu süre içinde Beşiktaş ile yaptığı kupa maçlarından 9'unu yitiren, 3'ünde de berabere kalan Fenerbahçe, aynı süre içinde Türkiye Kupası'nı da müzesine götürme başarısını gösteremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 vatandaydı o haber dımı bende okudum guzel bı ıstatıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ben kartalhaberde okudum onu :) [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 18:10 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sorsanıza cintonik e 1983 yılında kaç yaşındaymış :P Patos o iddiaya ne zaman girdik yahu ? girerim farkyapmaz. :) ama daha hoş bişii olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 piletler tükenmiş. fblilere 1600 bilet ayrılmış yeni açıktada yer verilecekmiş. yattara türk vatandaşı olmak istemiş. radyo dinliyordumda aynı anda yazdım ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 @ Patos said: cintonik bi kaç kere hakaret tarzı şeylerden ban yemişti diye hatırlıom, ceza mı iyi geldi yaş mı kemale erdi :d futbol bolumunden uzaklaştırma almıstım 2 sefer biri bi haftalık.komple ban yemedim hiç (= @ Passenger said: o diilde nargıle cektı canım yapımde ıcım barı cıntonık zarar soktun benı son tutunum offf Bende var portakal nane karıstırılmıs halde bitince gel verim biraz (= @ Blackchaos said: sorsanıza cintonik e 1983 yılında kaç yaşındaymış :P Sanane :P Sen kaç yaşındaydın (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: forgiver yaptı ben gördüm! bLackcha0s niye deşifre ettin ki şimdi beni ne güzel "3 kuruşluk aklımla" "aramızdan bazıları" ayağına yatcaktım, invis olcaktım neyse madem ayıp bişey demişiz düzeltelim hakem yakışıklı yalnız "bazı" fenerbahçe taraftarının aklı karışabilir misal: http://www.youtube.com/watch?v=PVbSCXY1w-E sonra bize neden vermedi derler(penaltı demek isterdim) [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 19:28 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 özlemişim pati futbolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 forgıver vıdeo super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hahah bugun youtube da izlemiştim bunu yarılmıştım. Taraftarın içinde var çık çık çık! ajdar mı o öndeki ? niye böyle kötü şeyler fenerin başına geliyor anlamıyorum. [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 19:58 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bide tumer le ilgi bi vidyo buldum hepsini kapsiyor =) http://www.youtube.com/watch?v=WsRT5TNE6w4&mode=related&search= [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 20:10 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bünyem kaldırmıyo artık "o" nunla ilgili videoları haberleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 niye ki? şu saatten sonra adam yerine koymayacagınız biri değil mi tümer? siz hala gidişinin size verdiği acıyı dindirememişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Evet dindiremedik... Bizi sattı. Unutma ki Allah affeder çArşı affetmez. Affetmedik, affetmeyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ne yapacaksınız küfür etmek ya da madde atmaktan başka çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar