Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe ve Penaltılar


Fistan

Öne çıkan mesajlar

nocom , hiç ağlanmağımız, hiç bahsetmediğimiz için "1 penaltınız verilmedi 10 yıl konuşursunuz" diosun
27 hafta da maç başı en az 1 penaltımız verilmedi.
şu an konuşulmasının sebebi de belli geçen seneyle beraber ligte 32 maçtır penaltı kullanmıo bu takım. verilmeyen frikikler de var tabii. yani göze batan bişi. neyse bunları bahane amaçlı yazdığım sanılacak. sadece maçları izlemeyip(izlesede gözüyle izlemeyip) yorum yapanlar içindi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2005-2006 sezonu
fenere 6 penaltı verilmiş
beşiktaşa 2 penaltı verilmiş

2006-2007 sezonu
fenere 0 penaltı verilmiş
beşiktaşa 4 penaltı

2005-2007 toplamı
fenere 6 penaltı verilmiş
beşiktaşa 6 penaltı verilmiş

hani değişen şey nobrenin fenerden beşiktaşa geçmesi olabilir mi ;) ne güzeldi di mi nobreyle kazanılan penaltılar:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolun en kötü yanı bu hakemler açısından..
Bir kere mimleniyorsun ve artık hakemler olsada vermiyo.. Mesela Alex başlarda zorda kaldıkmı hafiften sallardı kendini yerlere hakemlerde buna çalardı oda frikikten vs. atardı golünü.. ama zamanla yemiyolar bunları.. Nobre mesela arkasi oyuncuya dönükken anında bir şekilde gerçekten faulmüş gibi fırlatırdı kendini yere.. bi yerden sonra bunlarada çalmamaya başladılar..
Çalmamaya başlayıp bunu alışkanlık haline getiriyorlar. Kötü olanda bu zaten..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nobrenin olduğu bi penaltı sadece ts maçında hatırlıorum petkovic yapmıştı. başka aklıma gelmedi yok herhalde. nobrenin de öle kendini atan tipte bi oyuncu olduğunu düşünmüorum bjkdeyken de öle hareketler yaptığını görmedim o yüzden ne demek istediğini anlamadım cemad.
black dalga geçtiğini sanıosun da, her maç penaltı verilmio tarzında sölemedim. sende biliosun verilse de olur verilmese de olur türden penaltıları,bjk a da olmuştur. bu haftaki "kesin penaltı" gibi bi 7-8 tane kesin var sadece bu sezon.neyse bunu tartışmayalım bende biliorum işin içinde fenerbahçe olunca farklı yorumlandığını.
aziz yıldırım şampion olucaz dedi senelerdir hala o konuşuluo. yıldırım demirören 6 puan geride 8 hafta var sölediği cümle "herşey normal olursa kesin şampionuz" nası yani? bunu dile getiren bile yok sanki bjk 6 puan önde. bence de dile getirilmemesi lazım ama diorum ya işin içinde fener olunca farklı oluo. fenere konya maçında hakem bir gol atıor 30 sene sorsam direk "anELka" der herkes. ama aynı hafta bjk-samsun, gs-ts maçında olan goller iptal edilen goller kimsenin aklında bile değil di mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

demirören tabiiki şampiyonuz diyecek. fark cok acildi artık bu iş olmaz mı desin. adamın işi o :).

fenerli yöneticiler beşiktaşi inönüde %100 geceriz şampiyonluğu ilan ederiz dediler. o zaman onlarda şaibeli bişey planlamişlar demek oluyor senin mantığınla :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anlama problemi var herhalde
bende sizin dediğinizi diorum
aziz yıldırım söleyince, "ne bilio da 11 puan gerideyken şampion olcaz diyebilio" denior senelerdir. burada bile konuşuldu, konuşuluo.

[ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 16:02 tarihinde, Patos tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adnan polat dün %100 futbolun konuğuydu NTV de. orada da açıkladı, geçen seneki açıklamalarını kendi takımını inandırmak motive etmek için söyledim dedi. ama karşı takımların da bu laflarının üzerine demoralize olması kendisini bağlamadığını söyledi.

demirörende aynı yolda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...